BRZINA METKA

Recenzije - Film

13.09.2022.

BRZINA METKA

Tko voli Quentina Tarantina, Guya Richiea i ono što je napravio sam redatelj David Leitch do sada - voljet će i ovaj miks. Brad Pitt je ovdje 'samo' centralni lik, ali nije jedini koji zabavlja.

NEPODNOŠLJIVA TEŽINA GOLEMOG TALENTA (The Unbearable Weight of Massive Talent)

Recenzije - Film

11.08.2022.

NEPODNOŠLJIVA TEŽINA GOLEMOG TALENTA (The Unbearable Weight of Massive Talent)

Iza ćaknutog naziva filma krije se cijeli dijapazon dobre zabave i odličnih glumačkih rola. I da, to je čisti showtime slavnog i omiljenog glumca Nicolasa Cagea.

SJEĆANJA UBOJICE (Memory)

Recenzije - Film

10.06.2022.

SJEĆANJA UBOJICE (Memory)

Akcić u nizu Liama Neesona, ali među boljima u zadnjim godinama. Iako se puno zapliće sam sa sobom, gledljiv je, čak interesantane priče koja se naslanja na neke poznate filmove.

IZGUBLJENI GRAD (The Lost City)

Recenzije - Film

26.05.2022.

IZGUBLJENI GRAD (The Lost City)

Par Tatum-Bullock možda nije u rangu čuvenog Douglas-Turner para ('Lov na zeleni dijamant'), ali je dostojna zamjena u ovom zabavnom i pustolovnom filmu.

OPERACIJA MINCEMEAT (Operation Mincemeat)

Recenzije - Film

22.05.2022.

OPERACIJA MINCEMEAT (Operation Mincemeat)

Naziv Operacija Mljeveno meso došao je iz lucinog uma Winstona Churchilla, koji je, kockajući se uz pomoć velike obavještajne prevare, uspio posvađati Adolfa Hitlera i Benita Mussolinija i time polako preokrenuo tijek Drugog svjetskog rata.

HITNA POMOĆ (Ambulance)

Recenzije - Film

19.05.2022.

HITNA POMOĆ (Ambulance)

Novi film Michaela Baya je svojevrstan (under) blockbuster s sjajnim Jakeom Gyllenhaalom, i jest baš Hollywood, ali kad bi svi naši zdravstveni radnici malo više ličili na lik Cam Thompson - hrvatska bi zdravstvena stvarnost bila bi jedna ohrabrujuća i lijepa priča.

SJEVERNJAK (The Northman)

Recenzije - Film

02.05.2022.

SJEVERNJAK (The Northman)

Krvavo prijestolje Hamletovo...

CODA

Recenzije - Film

21.04.2022.

CODA

Ovogodišnji pobjednik Oscara za najbolji film priča je o gluhonijemoj obitelji i nije ni najmanje težak iako je tema izazovna - ovo je jedan izvrstan, angažiran, zabavan - pravi feel-good film.

BELFAST

Recenzije - Film

13.04.2022.

BELFAST

Priča o odrastanju unutar vrlo turbulentih političkih i socijalnih neprilika u sjevernoirskom Belfastu, osobni je, biografski pečat iznimno cijenjenog šekspirijanskog glumca i redatelja Kennetha Branagha.

POWER OF THE DOG

Recenzije - Film

01.04.2022.

POWER OF THE DOG

Zamislite si kombinaciju filmova anti-'Brokeback Mountain' i 'The Piano'. Nipošto ne uključujte u tu kombinaciju John Waynea ili Clinta Eastwooda. Najkraće rečeno, to je 'Power of The Dog'. I ne, nije vestern, barem ne onakav kakav je žanr ta riječ označavala donedavno. Ovo je neo gotic vestern drama.

1234567 > >>

Kalendar

TOM ODELL - Zagreb, Tvornica Kulture, 01.10.2022.

01.10.2022. - subota

TOM ODELL - Zagreb, Tvornica Kulture, 01.10.2022.

Zagreb, Tvornica kulture
200 kn

CARMINHO - Zagreb, KD Lisinski, 02.10.2022.

02.10.2022. - nedjelja

CARMINHO - Zagreb, KD Lisinski, 02.10.2022.

Zagreb, KD Lisinski
od 150, 200 i 250 kn (19,91, 26,54 i 33,18 €)

EVERGREY, Fractal Universe, Virtual Symmetry - 09.10.2022. Orto Bar, Ljubljana

09.10.2022. - nedjelja

EVERGREY, Fractal Universe, Virtual Symmetry - 09.10.2022. Orto Bar, Ljubljana

Ljubljana, Orto Bar
22 € u pretprodaji / 25 € na dan koncerta

HLADNO PIVO, Dom Sportova, Zagreb, 13.10.2022.

13.10.2022. - četvrtak

HLADNO PIVO, Dom Sportova, Zagreb, 13.10.2022.

Zagreb, Dom Sportova
100 kn/ 120 kn/ 140 kn

HLADNO PIVO, 14.10.2022., Dom Sportova, Zagreb

14.10.2022. - petak

HLADNO PIVO, 14.10.2022., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
90kn/100kn/120kn

XAVIER RUDD - Zagreb, Tvornica kulture, 18.10.2022.

18.10.2022. - utorak

XAVIER RUDD - Zagreb, Tvornica kulture, 18.10.2022.

Zagreb, Tvornica kulture
do 31.3.2022. - 100 kn / do 18.10.2022 - 120 kn / na dan koncerta 140 kn

GBH, Boogaloo, Zagreb, 20.10.2022.

20.10.2022. - četvrtak

GBH, Boogaloo, Zagreb, 20.10.2022.

Zagreb, Boogaloo
100 kn/ 120 kn/ 140 kn

URIAH HEEP, 25.10.2022., Mala dvorana Doma sportova, Zagreb

25.10.2022. - utorak

URIAH HEEP, 25.10.2022., Mala dvorana Doma sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova (mala dvorana)

THE CURE - Zagreb, Arena, 27.10.2022.

27.10.2022. - četvrtak

THE CURE - Zagreb, Arena, 27.10.2022.

Zagreb, Arena
od 250 kn - 650 kn

MACY GRAY & THE CALIFORNIA JET CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2022.

29.10.2022. - subota

MACY GRAY & THE CALIFORNIA JET CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2022.

Zagreb, Tvornica kulture
od 180 kn doi 31. srpnja/ dan nakon penje se na 200 kn / na dan koncerta cijena će biti 230 kn. 

Rujan / 2022

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

JURA STUBLIĆ & FILM slave rođendane tri kultna albuma 22. listopada

Vijesti

JURA STUBLIĆ & FILM slave rođendane tri kultna albuma 22. listopada
MEGADETH - The Sick, The Dying... and The Dead!

Recenzije

MEGADETH - The Sick, The Dying... and The Dead!
OPETH, Vintage Caravan - Zagreb, Tvornica Kulture, 26.09.2022. - galerija

Galerije

OPETH, Vintage Caravan - Zagreb, Tvornica Kulture, 26.09.2022. - galerija
BLIND GUARDIAN - The God Machine

Recenzije

BLIND GUARDIAN - The God Machine
EVERGREY, Fractal Universe, Virtual Symmetry - 09.10.2022. Orto Bar, Ljubljana

Kalendar

EVERGREY, Fractal Universe, Virtual Symmetry - 09.10.2022. Orto Bar, Ljubljana
GRAVE DIGGER - Symbol Of Eternity

Recenzije

GRAVE DIGGER - Symbol Of Eternity
XAVIER RUDD  - počela velika europska turneja u sklopu koje stiže u Zagreb 18. listopada

Vijesti

XAVIER RUDD - počela velika europska turneja u sklopu koje stiže u Zagreb 18. listopada
2CELLOS - Zagreb, Arena, 19.09.2022.

Izvještaji

2CELLOS - Zagreb, Arena, 19.09.2022.
PARKWAY DRIVE, While She Sleeps, Lorna Shore - Austrija, Beč, Wiener Stadthalle, 18.09.2022.

Izvještaji

PARKWAY DRIVE, While She Sleeps, Lorna Shore - Austrija, Beč, Wiener Stadthalle, 18.09.2022.
2CELLOS - Zagreb, Arena, 19.09.2022. - galerija

Galerije

2CELLOS - Zagreb, Arena, 19.09.2022. - galerija
TOM ODELL - Zagreb, Tvornica Kulture, 01.10.2022.

Kalendar

TOM ODELL - Zagreb, Tvornica Kulture, 01.10.2022.
BRZINA METKA

Recenzije - Film

BRZINA METKA
MGLA, Odium Humani Generis, In Twilight's Embrace - Zagreb, Boogaloo, 04.09.2022. - galerija

Galerije

MGLA, Odium Humani Generis, In Twilight's Embrace - Zagreb, Boogaloo, 04.09.2022. - galerija
 Otkazana europska turneja i zagrebački koncert grupe ANTHRAX

Vijesti

Otkazana europska turneja i zagrebački koncert grupe ANTHRAX
SHARON KOVACS ponovo u Hrvatskoj

Vijesti

SHARON KOVACS ponovo u Hrvatskoj
Metalcore senzacija Parkway Drive dolaze u Beč

Vijesti

Metalcore senzacija Parkway Drive dolaze u Beč
PIXIES - Zagreb, Velesajam, 27.08.2022.

Izvještaji

PIXIES - Zagreb, Velesajam, 27.08.2022.
PIXIES - Zagreb, Velesajam, 27.08.2022. - galerija

Galerije

PIXIES - Zagreb, Velesajam, 27.08.2022. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK