MANK

Recenzije - Film

23.04.2021.

MANK

Biografska drama-komedija o osebujnom piscu Hermanu J. Mankiewiczu, autoru čuvenog scenarija za kultni film "Građanin Kane". Hollywood je sam sebe počastio s filmom koji pak i ne zaslužuje čak 10 nominacija za Oscara

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

03.04.2021.

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Friški dobitnik svih glavnih Oscara je poetska priča o nomadskom načinu života, vizualno perfektno snimljen, uz pomoć pravcatih nomada u ulozi filmskih natruščika.

ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

23.03.2021.

ONE NIGHT IN MIAMI

Iako je posve politički obojen film, to je ipak ljudska priča o četiri slavna i cijenjena tamnoputa muškarca: aktivista i propovjednika Malcolma X, boksača Muhamada Alija, pjevača i tekstopisca Sama Cooka i legendi američkog nogometa Jim Browna.

JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

03.03.2021.

JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Pomalo je nejasno zašto je skoro identična uloga onoj 'Gone Girl' u ovom filmu nagrađena Zlatnim globusom i zašto je Rosamund Pike uopće pristala glumiti u ovom.

ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

25.02.2021.

ZAKON GETA (Shorta)

Iz Danske nam dolazi možda i najbolji film na trenutnom kinorepertoaru - 'Zakon geta' je brzo, dinamično kriminalističko-trilersko osvježenje.

IZGUBLJENI NA HORIZONTU  (Horizon Line)

Recenzije - Film

24.01.2021.

IZGUBLJENI NA HORIZONTU (Horizon Line)

… kad ti film ponudi neke realne životne situacije, usput doživiš vanredan životni triler, a ti se naivno ponadaš da će takav ostati do kraja. Film dakako.

MALE STVARI (The Little things)

Recenzije - Film

23.01.2021.

MALE STVARI (The Little things)

Jared Leto, Denzel Washington i Rami Malek. Kad to čujete dođe vam da odmah pohitate u najbliže kino. No da li je zaista tako?

FANTASTIČNI GOSPODIN DUNDEE (The Very Excellent Mr. Dundee)

Recenzije - Film

21.01.2021.

FANTASTIČNI GOSPODIN DUNDEE (The Very Excellent Mr. Dundee)

Ako stvarno nemate što gledati u kinu do vas, niti na TV ili online, pođite pogledati ovaj katastrofalno loš film koji je valjda htio oživiti novčanik Paula Hogana.

DA 5 BLOODS

Recenzije - Film

09.01.2021.

DA 5 BLOODS

Film čuvenog redatelja Spike Leeja o tamnoputim veteranima koji se vraćaju u Vijetnam, pobrao je velike hvalospjeve kritike, ali ne tako bajne od publike. Istina je u sredini.

WONDER WOMAN 1984

Recenzije - Film

03.01.2021.

WONDER WOMAN 1984

DC Comics film konačno u našim kinima!

<< < 3456789 > >>

Kalendar

ZEAL & ARDOR, 13.12.2022., Močvara, Zagreb

13.12.2022. - utorak

ZEAL & ARDOR, 13.12.2022., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
100 kn/120 kn/140 kn

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu, 11.02.2023., Boćarski Dom, Zagreb

11.03.2023. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu, 11.02.2023., Boćarski Dom, Zagreb

Zagreb, Boćarski Dom
190kn/220kn/250kn

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

22.03.2023. - srijeda

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

Zagreb, Boogaloo
23 €/27€/31€

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

18.05.2023. - četvrtak

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

Ferrara, Parco Urbano G. Bassani
97,50 EUR

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

21.05.2023. - nedjelja

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

Rim, Circo Massimo
115 EUR

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

23.07.2023. - nedjelja

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

Zagreb, Arena

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Monza, Autodromo di Monza, 25.07.2023.

25.07.2023. - utorak

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Monza, Autodromo di Monza, 25.07.2023.

Monza, Prato della Gerascia, Autodromo di Monza
od 97,75 -115 EUR

Prosinac / 2022

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom

Vijesti

ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom
IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!

Vijesti

IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!
ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022.

Izvještaji

ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022.
ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022. - galerija

Galerije

ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022. - galerija
CLUTCH + TIGERCUB + GREEN LUNG (Zagreb, Tvornica Kulture, 25.11.2022.)

Izvještaji

CLUTCH + TIGERCUB + GREEN LUNG (Zagreb, Tvornica Kulture, 25.11.2022.)
LEBANON HANOVER - Zagreb, Močvara, 25.11.2022. - galerija

Galerije

LEBANON HANOVER - Zagreb, Močvara, 25.11.2022. - galerija
IMAGINE DRAGONS sljedeće godine u Puli!

Vijesti

IMAGINE DRAGONS sljedeće godine u Puli!
TOMISLAV GOLUBAN objavio album '20 years on the road'

Vijesti

TOMISLAV GOLUBAN objavio album '20 years on the road'
Zbog ogromnog interesa dodan još jedan zagrebački koncert Josipe Lisac

Vijesti

Zbog ogromnog interesa dodan još jedan zagrebački koncert Josipe Lisac
CLONE AGE objavio je novi singl 'Probudi se'

Vijesti

CLONE AGE objavio je novi singl 'Probudi se'
Najveći plesni spektakl ponovno u Hrvatskoj - Lord of The Dance

Vijesti

Najveći plesni spektakl ponovno u Hrvatskoj - Lord of The Dance
Počeo 13th Zagreb International Blues Festival

Vijesti

Počeo 13th Zagreb International Blues Festival
HEILUNG, Eivør, Lili Refrain - 05.12.2022. L56, Ljubljana

Kalendar

HEILUNG, Eivør, Lili Refrain - 05.12.2022. L56, Ljubljana
ALTIN GÜN - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 14.11.2022. - galerija

Galerije

ALTIN GÜN - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 14.11.2022. - galerija
ABBA SYMPHONIC Real Tribute Show -  turneja u Hrvatskoj u 2023.

Vijesti

ABBA SYMPHONIC Real Tribute Show - turneja u Hrvatskoj u 2023.
BRUCE SPRINGSTEEN objavio novi album!

Vijesti

BRUCE SPRINGSTEEN objavio novi album!
THE CULT - Under The Midnight Sun

Recenzije

THE CULT - Under The Midnight Sun
M.O.R.T.  ima i novi singl i video spot  'Imam sve'

Vijesti

M.O.R.T. ima i novi singl i video spot 'Imam sve'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK