ZELENI VITEZ (The Green Knight)

Recenzije - Film

25.10.2021.

ZELENI VITEZ (The Green Knight)

Nastavak mitova o kralju Arthuru donosi još jedan, o njegovom vitezu Siru Gawainu i izazivaču Zelenom vitezu. Film je bez sumnje srednjovjekovni, vrlo eterični, ali i vrlo darker uradak.

DINA (Dune: Part One)

Recenzije - Film

22.10.2021.

DINA (Dune: Part One)

Vjerojatno najiščekivaniji film u doba Covid restrikcija napokon je osvijetlio platna polupraznih kino dvorana. Glavno pitanje je dakako, da li je ispunio očekivanja?

 SVI SVECI MAFIJE  (The Many Saints of Newark)

Recenzije - Film

19.10.2021.

SVI SVECI MAFIJE (The Many Saints of Newark)

Film je tzv. prequel odnosno prethodnik kultne TV serije 'Sopranos' - prati događaje koji su obilježili mladog Tonyja Soprana, te ga formirali u gangstera kojeg smo upoznali u seriji.

JOŠ JEDNA RUNDA (Druk  / Another round)

Recenzije - Film

17.10.2021.

JOŠ JEDNA RUNDA (Druk / Another round)

Ovaj danski film definitivno je jedan od najboljih izbora filmova u nazovimo to klasičnim filmskim programima kina u Hrvatskoj.

ZA SMRT NEMA VREMENA (No time to die - 007)

Recenzije - Film

06.10.2021.

ZA SMRT NEMA VREMENA (No time to die - 007)

Teško očekivani film o Jamesu Bondu i zadnji film Daniela Craiga, konačno je u kinima. Iako bilježi sve rekorde, morate ga pogledati sami kako biste procjenili da li je dostojan Craigovog oproštaja.

CRY MACHO

Recenzije - Film

24.09.2021.

CRY MACHO

Da li je ovo zaista posljednji film legende Clinta Eastwooda? To se spekuliralo i s prethodnim 'Mula', pa ipak... Mi se nadamo da nije, iako 'Cry Macho' nije nikakvo remek-djelo.

PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)

Recenzije - Film

22.09.2021.

PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)

Pogrešno preveden, trebalo bi Štićenica, film je ipak o ženskom profi ubojici, a takvi filmovi baš ne zaslužuju više od ocjene 6/10, ali ovo je stvarno OK film. 

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

Recenzije - Film

06.09.2021.

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

'Reminiscence' je sasvim solidan film koji je najbolje pogledat u paru. I iako je primarno romantičan, i ljubitelji akcije imat će što gledati naročito u drugoj polovici. 

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

Recenzije - Film

31.08.2021.

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

Malo je reći da je film odličan izbor čak i da je svjetska filmska kinematografija u punom naponu. Ovo nije romantična priča, već uspjela 'dramska komedija' s posve drugačijom temom od onih koje inače gledamo.

KRSTARENJE DŽUNGLOM (Jungle Cruise)

Recenzije - Film

06.08.2021.

KRSTARENJE DŽUNGLOM (Jungle Cruise)

Ovo je, uz Mjesto tišine II, daleko najbolji film koji se vrtio ovog ljeta na kino-programu. Možda ne toliko kvaliteta koliko zabavan i razigran.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

ZEAL & ARDOR, 13.12.2022., Močvara, Zagreb

13.12.2022. - utorak

ZEAL & ARDOR, 13.12.2022., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
100 kn/120 kn/140 kn

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu, 11.02.2023., Boćarski Dom, Zagreb

11.03.2023. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu, 11.02.2023., Boćarski Dom, Zagreb

Zagreb, Boćarski Dom
190kn/220kn/250kn

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

22.03.2023. - srijeda

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

Zagreb, Boogaloo
23 €/27€/31€

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

18.05.2023. - četvrtak

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

Ferrara, Parco Urbano G. Bassani
97,50 EUR

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

21.05.2023. - nedjelja

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

Rim, Circo Massimo
115 EUR

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

23.07.2023. - nedjelja

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

Zagreb, Arena

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Monza, Autodromo di Monza, 25.07.2023.

25.07.2023. - utorak

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Monza, Autodromo di Monza, 25.07.2023.

Monza, Prato della Gerascia, Autodromo di Monza
od 97,75 -115 EUR

Prosinac / 2022

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom

Vijesti

ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom
IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!

Vijesti

IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!
ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022.

Izvještaji

ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022.
ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022. - galerija

Galerije

ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022. - galerija
CLUTCH + TIGERCUB + GREEN LUNG (Zagreb, Tvornica Kulture, 25.11.2022.)

Izvještaji

CLUTCH + TIGERCUB + GREEN LUNG (Zagreb, Tvornica Kulture, 25.11.2022.)
LEBANON HANOVER - Zagreb, Močvara, 25.11.2022. - galerija

Galerije

LEBANON HANOVER - Zagreb, Močvara, 25.11.2022. - galerija
IMAGINE DRAGONS sljedeće godine u Puli!

Vijesti

IMAGINE DRAGONS sljedeće godine u Puli!
TOMISLAV GOLUBAN objavio album '20 years on the road'

Vijesti

TOMISLAV GOLUBAN objavio album '20 years on the road'
Zbog ogromnog interesa dodan još jedan zagrebački koncert Josipe Lisac

Vijesti

Zbog ogromnog interesa dodan još jedan zagrebački koncert Josipe Lisac
CLONE AGE objavio je novi singl 'Probudi se'

Vijesti

CLONE AGE objavio je novi singl 'Probudi se'
Najveći plesni spektakl ponovno u Hrvatskoj - Lord of The Dance

Vijesti

Najveći plesni spektakl ponovno u Hrvatskoj - Lord of The Dance
Počeo 13th Zagreb International Blues Festival

Vijesti

Počeo 13th Zagreb International Blues Festival
HEILUNG, Eivør, Lili Refrain - 05.12.2022. L56, Ljubljana

Kalendar

HEILUNG, Eivør, Lili Refrain - 05.12.2022. L56, Ljubljana
ALTIN GÜN - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 14.11.2022. - galerija

Galerije

ALTIN GÜN - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 14.11.2022. - galerija
ABBA SYMPHONIC Real Tribute Show -  turneja u Hrvatskoj u 2023.

Vijesti

ABBA SYMPHONIC Real Tribute Show - turneja u Hrvatskoj u 2023.
BRUCE SPRINGSTEEN objavio novi album!

Vijesti

BRUCE SPRINGSTEEN objavio novi album!
THE CULT - Under The Midnight Sun

Recenzije

THE CULT - Under The Midnight Sun
M.O.R.T.  ima i novi singl i video spot  'Imam sve'

Vijesti

M.O.R.T. ima i novi singl i video spot 'Imam sve'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK