POWER OF THE DOG

Recenzije - Film

01.04.2022.

POWER OF THE DOG

Zamislite si kombinaciju filmova anti-'Brokeback Mountain' i 'The Piano'. Nipošto ne uključujte u tu kombinaciju John Waynea ili Clinta Eastwooda. Najkraće rečeno, to je 'Power of The Dog'. I ne, nije vestern, barem ne onakav kakav je žanr ta riječ označavala donedavno. Ovo je neo gotic vestern drama.

PAS  (Dog)

Recenzije - Film

21.03.2022.

PAS (Dog)

Ako očekujete neki buddy, buddy slatki filmić o divnom vlasniku i još divnijem ljubimcu, 'okrenite se na drugu stranu i spavajte dalje' - ovo je film o dva PTSP-jevca koji pokušavaju naći načina kako da prežive jedan na jedan u situaciji u kojoj su silom (ne)prilika zajedno. 

THE BATMAN - recenzija druga

Recenzije - Film

18.03.2022.

THE BATMAN - recenzija druga

Neki su likovi i priče jednostavno postali dio kulture pa je svaka nova ekranizacija i bitna i zanimljiva. Stoga je novi film o „najvećem svjetskom detektivu“ na Perunu dobio čak dva osvrta. Kratka obavijest i upozorenje na samom početku, ova recenzija obiluje spoilerima!

THE BATMAN - recenzija prva

Recenzije - Film

16.03.2022.

THE BATMAN - recenzija prva

Neki su likovi i priče jednostavno divovski, kultne ikone, pa je svaka nova ekranizacija i bitna i zanimljiva. Stoga je novi Čovjek Šišmiš na Perunu dobio čak dvije recenzije, kojima predstavljamo nove-stare snage Peruna.

UNCHARTED

Recenzije - Film

14.03.2022.

UNCHARTED

Film je rađen prema računalnoj igrici i prije svega će biti zabavan geekovima igrica, no nije nimalo loš ni za ostale gledatelje.

TI SI TAJ   (Marry Me)

Recenzije - Film

10.03.2022.

TI SI TAJ (Marry Me)

Nije za vjerovati, ali romantična komedija s ovakvim naslovom i glavnom glumicom nije uopće sladunjava limunada, već jako zabavan film, idealan za ova teška vremena s toliko loših vijesti.

ULICA NOĆNIH MORA  (Nightmare Alley)

Recenzije - Film

07.03.2022.

ULICA NOĆNIH MORA (Nightmare Alley)

Film nije lagana razbibriga, kao što nijedan del Torov film nije, pa ukoliko vas ne smeta mračna nota filma noir, bit će vam zaista odličan. Plus dobijete i vrhunski glumački ansambl.

MOONFALL

Recenzije - Film

04.03.2022.

MOONFALL

Ovaj SF film je prije svega - zabavan, za što je najviše zaslužan John Bradley, jer od Halle Berry nema tu mnogo koristi osim vizualne. Usto, film ima dobru i uobičajenu dinamiku s potpisom iskusnog redatelja Rolanda Emmericha.

MRAČNA KĆI  (The Lost Daughter)

Recenzije - Film

02.03.2022.

MRAČNA KĆI (The Lost Daughter)

Komplicirana tematika, zahtjevna priča i još teža izvedba, no u konačnici je film vrlo uspješan filmski uradak svakako za preporuku gledateljima koji od filma traže nešto više, a ipak nije preteška tema iako prijevod naslova sugerira drugačije.

DINASTIJA GUCCI (House of Gucci)

Recenzije - Film

23.02.2022.

DINASTIJA GUCCI (House of Gucci)

Gledajte ovaj film ne očekujući ništa. Doslovno. Pa vam se onda možda i svidi. Soundtrack pogotovo.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

ZEAL & ARDOR, 13.12.2022., Močvara, Zagreb

13.12.2022. - utorak

ZEAL & ARDOR, 13.12.2022., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
100 kn/120 kn/140 kn

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu, 11.02.2023., Boćarski Dom, Zagreb

11.03.2023. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu, 11.02.2023., Boćarski Dom, Zagreb

Zagreb, Boćarski Dom
190kn/220kn/250kn

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

22.03.2023. - srijeda

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

Zagreb, Boogaloo
23 €/27€/31€

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

18.05.2023. - četvrtak

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

Ferrara, Parco Urbano G. Bassani
97,50 EUR

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

21.05.2023. - nedjelja

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

Rim, Circo Massimo
115 EUR

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

23.07.2023. - nedjelja

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

Zagreb, Arena

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Monza, Autodromo di Monza, 25.07.2023.

25.07.2023. - utorak

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Monza, Autodromo di Monza, 25.07.2023.

Monza, Prato della Gerascia, Autodromo di Monza
od 97,75 -115 EUR

Prosinac / 2022

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom

Vijesti

ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom
IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!

Vijesti

IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!
ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022.

Izvještaji

ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022.
ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022. - galerija

Galerije

ALTER BRIDGE (+ Mammoth WVH, Halestorm) - Zagreb, Dom Sportova, 26.11.2022. - galerija
CLUTCH + TIGERCUB + GREEN LUNG (Zagreb, Tvornica Kulture, 25.11.2022.)

Izvještaji

CLUTCH + TIGERCUB + GREEN LUNG (Zagreb, Tvornica Kulture, 25.11.2022.)
LEBANON HANOVER - Zagreb, Močvara, 25.11.2022. - galerija

Galerije

LEBANON HANOVER - Zagreb, Močvara, 25.11.2022. - galerija
IMAGINE DRAGONS sljedeće godine u Puli!

Vijesti

IMAGINE DRAGONS sljedeće godine u Puli!
TOMISLAV GOLUBAN objavio album '20 years on the road'

Vijesti

TOMISLAV GOLUBAN objavio album '20 years on the road'
Zbog ogromnog interesa dodan još jedan zagrebački koncert Josipe Lisac

Vijesti

Zbog ogromnog interesa dodan još jedan zagrebački koncert Josipe Lisac
CLONE AGE objavio je novi singl 'Probudi se'

Vijesti

CLONE AGE objavio je novi singl 'Probudi se'
Najveći plesni spektakl ponovno u Hrvatskoj - Lord of The Dance

Vijesti

Najveći plesni spektakl ponovno u Hrvatskoj - Lord of The Dance
Počeo 13th Zagreb International Blues Festival

Vijesti

Počeo 13th Zagreb International Blues Festival
HEILUNG, Eivør, Lili Refrain - 05.12.2022. L56, Ljubljana

Kalendar

HEILUNG, Eivør, Lili Refrain - 05.12.2022. L56, Ljubljana
ALTIN GÜN - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 14.11.2022. - galerija

Galerije

ALTIN GÜN - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 14.11.2022. - galerija
ABBA SYMPHONIC Real Tribute Show -  turneja u Hrvatskoj u 2023.

Vijesti

ABBA SYMPHONIC Real Tribute Show - turneja u Hrvatskoj u 2023.
BRUCE SPRINGSTEEN objavio novi album!

Vijesti

BRUCE SPRINGSTEEN objavio novi album!
THE CULT - Under The Midnight Sun

Recenzije

THE CULT - Under The Midnight Sun
M.O.R.T.  ima i novi singl i video spot  'Imam sve'

Vijesti

M.O.R.T. ima i novi singl i video spot 'Imam sve'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK