NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

MAYHEM - Daemon

8.0

18.12.2019.

MAYHEM - Daemon

Realno, daleko od velike kreativnosti, Mayhem sa albumom ''Daemon'' igraju na sigurno i koriste iste one finese koje su ih učinile kultnim bendom, pa ako vam je npr. ''Esoteric Warfare'' bio loš, ovo će vam definitvno biti novi materijal za kolekciju, nebitno da li se radi o vinilu ili plastičnom CD-u.

ALCEST - Spiritual Instinct

9.0

29.11.2019.

ALCEST - Spiritual Instinct

Alcest se ipak nije razišao sa metal glazbom, a ''Spiritual Instinct'' vraća bend na put kakav smo priželjkivali i kakvom se nismo nadali da ćemo čuti, a pri tom uvijek držeći konstantnu glazbenu prepoznatljivost.

BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands

7.0

27.11.2019.

BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands

Epski orkestralni album je ostvarenje dvadesetogodišnje vizije Blind Guardiana.

INFECTED RAIN - Endorphin

8.0

16.11.2019.

INFECTED RAIN - Endorphin

Senzacija iz Moldavije nastavlja svoj uspon gradeći karakterističan i poseban zvuk koji privlači sve više i više obožavatelja.

BORKNAGAR - True North

8.0

28.10.2019.

BORKNAGAR - True North

Teško se oteti dojmu i reći kako je ovo nešto najbolje što ste čuli od Borknagara. Istina, instrumentalno jako dobro posloženo izdanje, ali zato treba sagledati sve, ostati realan i reći kako visoku kvalitetu drže najviše zahvaljujući odličnim pjevačima, u prvom redu Larsu Nedlandu, a zatim nešto manje, i Vortexu.

INSOMNIUM - Heart Like A Grave

9.0

27.10.2019.

INSOMNIUM - Heart Like A Grave

Početkom ovog mjeseca Insomnium, izdali su novi, osmi po redu studijski album. Nakon konceptualnog albuma Winter's Gate iz 2016. bend se ovaj put vraća klasičnom izdanju albuma.

LACUNA COIL - Black Anima

7.5

24.10.2019.

LACUNA COIL - Black Anima

Popularna talijanska petorka predvođena Cristinom Scabbiom, Lacuna Coil, predstavja svoj deveti studijski album.

KORN - The Nothing

5.5

21.10.2019.

KORN - The Nothing

Davis i ekipa se već četvrt stoljeća bore sa svojim demonima, no žara i inovativnosti koji su krasili albume s početka karijere već dugo nema. Takva je, nažalost, situacija i s The Nothing.

ARISES - System

7.5

18.10.2019.

ARISES - System

Arises su definitivno osvježenje na domaćoj metal sceni, ali i alternativnoj sceni općenito. Smjer u kojem su odlučili ići nije nešto naročito novo sa internacionalnog pogleda, i samim time ne donosi nekakvu evoluciju ili nešto što do sad niste čuli kod mnogo drugih sličnih bendova. S druge strane ovdje imamo kvalitetan glazbeni proizvod čija će publika znati prepoznati kvalitetu i trajnost.

J.R. AUGUST - Dangerous Waters

10.0

17.10.2019.

J.R. AUGUST - Dangerous Waters

Cjelokupno gledano, Dangerous Waters album je u kojem se vrlo lako mogu prepoznati uloženi trud, volja i, prvenstveno, ljubav prema glazbi i stvaranju.

<< < 6789101112 > >>

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

15.05.2021. - subota

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

24.06.2021. - četvrtak

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

08.07.2021. - četvrtak

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

Pula, Kaštel
70 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)
BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot

Vijesti

BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot
GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!

Vijesti

GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!
JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija

Galerije

JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija
MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.

Kalendar

MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.
Podijeljeni ovogodišnji Oscari

Vijesti

Podijeljeni ovogodišnji Oscari
SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Recenzije - Film

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)
SOUND OF METAL

Recenzije - Film

SOUND OF METAL
MANK

Recenzije - Film

MANK
MOONSPELL - Hermitage

Recenzije

MOONSPELL - Hermitage
EPICA - Omega

Recenzije

EPICA - Omega
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.
Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues

Vijesti

Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues
Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu

Vijesti

Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu
INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine

Vijesti

INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine
ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK