NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

SEPULTURA - Quadra

7.5

25.02.2020.

SEPULTURA - Quadra

''Quadra'' ne nudi ništa revolucionarno, no ističe se kao jedan od Sepulturinih boljih uradaka generalno, a možda i najbolji od dolaska Derricka Greena u bend. Sirov zvuk, promišljeni tekstovi i neizostavan tribal zvuk Sepulture nikako ne nedostaju.

SHE LOVES PABLO - Death Threats From Future Self

8.5

12.02.2020.

SHE LOVES PABLO - Death Threats From Future Self

Napokon smo i to dočekali! Svi mi, i bend i publika. She Loves Pablo je ovu godinu počastio svojim novim studijskim uratkom pod imenom "Death Threats From Future Self", te još jednom dokazao svoj status kao jedan od krunskih dragulja domaće/regionalne underground scene.

MARKO HIETALA - Pyre Of The Black Heart

6.0

08.02.2020.

MARKO HIETALA - Pyre Of The Black Heart

Realno gledano može se sve sažeti kao podgrijano od jučer i malo jače začinjeno da se sakrije očigledni ''money grabbing'' od strane izdavača koji se ne može opravdati.

KIRK WINDSTEIN - Dream In Motion

6.5

08.02.2020.

KIRK WINDSTEIN - Dream In Motion

Kirk ''Riff Lord'' Windstein. poznata, mrka i bradata njuška iz Crowbara i Downa je nakon trideset godina karijere izdao svoj prvi album. Rezultat je iznenađujuće lagan i melankolični album, no i dalje vrijedan vaše pažnje.

LINDEMANN - F & M

8.0

06.02.2020.

LINDEMANN - F & M

Kao i svoj prethodnik, „F&M“ neće okrenuti svijet naopačke, ali dokazuje da Till i Peter imaju još mnogo toga za pokazati na današnjoj glazbenoj sceni, na kojoj nam se često čini da nema ništa novo ili zabavno za ponuditi.

ANNIHILATOR - Ballistic, Sadistic

7.5

03.02.2020.

ANNIHILATOR - Ballistic, Sadistic

Neumorni Jeff Waters i Annihilator u novo desetljeće ulaze s još jednim snažnim izdanjem.

APOCALYPTICA - Cell-0

10.0

02.02.2020.

APOCALYPTICA - Cell-0

Ovo je jedan klasičan album Apocalyptice, povratak na ono staro nakon godina raznih eksperimenata. Album koji samo želite slušati i uživati bez puno razmišljanja i priče.

DAWN OF SOLACE - Waves

9.0

29.01.2020.

DAWN OF SOLACE - Waves

Ispunjava li novi Dawn Of Solace sva očekivanja? Uglavnom, da, ako ste spremi prihvatiti evoluiranje zvuka kakvo je ovdje predstavljeno. Reaktivirati bend čija je kreativna pauza trajala predugo uvijek može biti rizično, no ako se ostavi po strani nedostatak grubih vokala, i uzme sve kao jedinstvena cjelina upakirana u kvalitetan glazbeni proizvod, onda ovdje imamo veoma solidno izdanje za širok spektar publike.

SONS OF APOLLO - MMXX

5.5

26.01.2020.

SONS OF APOLLO - MMXX

Prog metal supergrupa i njihov pokušaj dostizanja nebeskih visina.

BAD MUSHROOMS - Krik

7.5

06.01.2020.

BAD MUSHROOMS - Krik

"Krik" kao album nam predstavlja devet pjesama ugodno utkanih u nekih četrdesetak minuta koje vam služe kao vodič u putovanju između raznih tematika koje se daju slušatelju na mogućnost prosudbe.

<< < 567891011 > >>

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

15.05.2021. - subota

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

24.06.2021. - četvrtak

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

08.07.2021. - četvrtak

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

Pula, Kaštel
70 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)
BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot

Vijesti

BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot
GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!

Vijesti

GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!
JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija

Galerije

JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija
MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.

Kalendar

MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.
Podijeljeni ovogodišnji Oscari

Vijesti

Podijeljeni ovogodišnji Oscari
SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Recenzije - Film

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)
SOUND OF METAL

Recenzije - Film

SOUND OF METAL
MANK

Recenzije - Film

MANK
MOONSPELL - Hermitage

Recenzije

MOONSPELL - Hermitage
EPICA - Omega

Recenzije

EPICA - Omega
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.
Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues

Vijesti

Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues
Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu

Vijesti

Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu
INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine

Vijesti

INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine
ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK