NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

7.5

26.03.2020.

HEAVEN SHALL BURN - Of Truth And Sacrifice

Devedeset minuta ispunjenih snagom i agresijom.

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

7.5

19.03.2020.

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Aeromantic

Ljubavno pismo pop glazbi 80ih.

H.E.A.T - II

9.0

16.03.2020.

H.E.A.T - II

Ovo je punokrvni hard rock album koji želite imati u svojoj kolekciji. Ovog puta dečki su se potrudili i izdali fantastičan album koji podiže raspoloženje i oduševljava. Ako volite dobar hard rock, H.E.A.T. su generalno bend za vas.

DEMONS & WIZARDS - III

8.0

12.03.2020.

DEMONS & WIZARDS - III

Jedan od najiščekivanijih albuma godine napokon je pred nama!

DARK FORTRESS - Spectres From The Old World

9.5

07.03.2020.

DARK FORTRESS - Spectres From The Old World

Morat ćemo se složiti da melodični black metal dugo nije zvučao ovako dobro, a ujedno i kreativno, bez praznog hoda, gdje su sve ideje izrealizirane do maksimalnog rezultata.

YOGI LONICH - Rebirth

10.0

04.03.2020.

YOGI LONICH - Rebirth

Svjetski priznati gitarist i producent Yogi Lonich 18. je veljače objavio novi, četvrti, album pod imenom ''Rebirth''.

KVELERTAK - Splid

8.0

02.03.2020.

KVELERTAK - Splid

Ludi miks žanrova kakvog jedino ludi Norvežani mogu prodati.

DELAIN - Apocalypse & Chill

5.0

01.03.2020.

DELAIN - Apocalypse & Chill

Nakon EP-a koji je izašao u gotovo isto vrijeme prošle godine, dočekali smo potpuno novi full lenght album. I da, nažalost, ostali poprilično razočarani.

STRIBOG - Tvoje Kraljevstvo Zeleno

8.0

28.02.2020.

STRIBOG - Tvoje Kraljevstvo Zeleno

Stribog su ovim albumom pokazali kako su u zadnjih nekoliko godina glazbeno sazrijeli, te da im inspiracije definitvno ne nedostaje, i shodno tome upakirali su u njega većinu ideja nastalih tokom tog vremena.

THY CATAFALQUE - Naiv

9.0

26.02.2020.

THY CATAFALQUE - Naiv

Jedino Thy Catafalque u isti album, često i u jednu stvar, može ugurati metal, synthwave, reggae i folk bez da sve to zvuči nabacano i neslušljivo što je još jednom dokazao s "Naiv".

<< < 45678910 > >>

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

15.05.2021. - subota

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

24.06.2021. - četvrtak

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

08.07.2021. - četvrtak

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

Pula, Kaštel
70 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)
BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot

Vijesti

BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot
GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!

Vijesti

GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!
JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija

Galerije

JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija
MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.

Kalendar

MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.
Podijeljeni ovogodišnji Oscari

Vijesti

Podijeljeni ovogodišnji Oscari
SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Recenzije - Film

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)
SOUND OF METAL

Recenzije - Film

SOUND OF METAL
MANK

Recenzije - Film

MANK
MOONSPELL - Hermitage

Recenzije

MOONSPELL - Hermitage
EPICA - Omega

Recenzije

EPICA - Omega
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.
Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues

Vijesti

Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues
Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu

Vijesti

Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu
INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine

Vijesti

INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine
ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK