NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

WARBRINGER - Weapons Of Tomorrow

8.0

01.05.2020.

WARBRINGER - Weapons Of Tomorrow

Američki Warbringer nastavlja neprekinuti niz kvalitetnih albuma

NIGHTWISH - Human. :II: Nature.

7.5

28.04.2020.

NIGHTWISH - Human. :II: Nature.

Zanimljiv glazbeni eksperiment ostavlja ljude podvojenih mišljenja istovremeno pokazujući kako je Nightwish sklon iznenađenjima.

THE BLACK DAHLIA MURDER - Verminous

8.0

20.04.2020.

THE BLACK DAHLIA MURDER - Verminous

Deveti studijski album američke death metal mašine nosi novi val nefiltrirane agresije.

PARKWAY DRIVE - Viva The Underdogs

9.0

18.04.2020.

PARKWAY DRIVE - Viva The Underdogs

Live album pun eksplozija energije i sirove snage.

BODY COUNT - Carnivore

7.0

17.04.2020.

BODY COUNT - Carnivore

''Carnivore'' je naozbiljniji i najsuroviji Body Countov album u karijeri. Samim time nema nešto onog "treši" šarma kojeg su krasili raniji radovi, no fanovima bi svejedno mogao biti zanimljiv.

BLACK CULT - Nekropola

8.0

15.04.2020.

BLACK CULT - Nekropola

Riječani iz Black Culta ponovno su u akciji. Nakon veoma odličnog albuma ''Cathedral Of The Black Cult'' iz 2016. godine gdje su, osim novog zvuka, predstavili i nove članove, na ''Nekropoli'' se stvari vraćaju na staro provjereno mjesto.

MYRKUR - Folkesange

8.0

07.04.2020.

MYRKUR - Folkesange

Black metalu je kod Myrkura (zasad) odzvonilo i mora se priznati kako na ovom glazbenom terenu prevladava iskreniji pristup prema onome što želi stvarati.

ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1

8.5

06.04.2020.

ME AND THAT MAN - New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1

Neočekivani miks žanrova i mračna atmosfera izmamljuju osmjeh na licu.

BURZUM - Thulêan Mysteries

6.0

29.03.2020.

BURZUM - Thulêan Mysteries

Ovdje imamo vrlo vjerojatno posljednji album izdan pod imenom Burzum s obzirom na njegov trenutni status, no nikad se ne zna da li ćemo u doglednoj budućnosti svjedočiti još kojekakvom glazbenom izletu.

PEARL JAM - Gigaton

7.5

28.03.2020.

PEARL JAM - Gigaton

Sedam godina nakon prethodnika, 11. studijski album Pearl Jama jučer je izašao pod imenom Gigaton. Najavljen sa tri singla, Gigaton se sastoji od sveukupno 12 pjesama i traje oko sat vremena.

<< < 3456789 > >>

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

15.05.2021. - subota

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

24.06.2021. - četvrtak

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

08.07.2021. - četvrtak

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

Pula, Kaštel
70 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)
BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot

Vijesti

BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot
GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!

Vijesti

GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!
JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija

Galerije

JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija
MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.

Kalendar

MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.
Podijeljeni ovogodišnji Oscari

Vijesti

Podijeljeni ovogodišnji Oscari
SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Recenzije - Film

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)
SOUND OF METAL

Recenzije - Film

SOUND OF METAL
MANK

Recenzije - Film

MANK
MOONSPELL - Hermitage

Recenzije

MOONSPELL - Hermitage
EPICA - Omega

Recenzije

EPICA - Omega
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.
Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues

Vijesti

Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues
Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu

Vijesti

Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu
INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine

Vijesti

INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine
ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK