NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

CIRITH UNGOL - Forever Black

8.0

28.05.2020.

CIRITH UNGOL - Forever Black

Iako su do svog ponovnog okupljanja 2015. godine postali skoro zaboravljeni kao ime i kao sami bend, Cirith Ungol dolazi iz one prve generacije bendova, kao što su Pentagram i Saint Vitus, koja je krenula u svoje stvaralaštvo pod izravnim utjecajem Black Sabbatha.

TESTAMENT - Titans Of Creation

8.0

27.05.2020.

TESTAMENT - Titans Of Creation

Testament se vratio, i to jednako dobro uvježban, uigran i spreman opravdati sve godine karijere koje su se skupile iza njih kao jednog od bendova koji se često znaju zaboraviti, pa im se čak i ne odaje onoliko priznanja koliko ga oni zapravo zaslužuju.

PARADISE LOST - Obsidian

9.5

26.05.2020.

PARADISE LOST - Obsidian

Paradise Lost su svojim istraživanjem i eksperimentiranjem sakupili brojna znanja i vještine te od njih sastavili i pred nas izbacili majstorsko djelo vrijedno pažnje.

...AND OCEANS - Cosmic World Mother

7.0

25.05.2020.

...AND OCEANS - Cosmic World Mother

Kreativnosti baš i nema, tek tu i tamo na ponekoj pjesmi možemo čuti neki zanimljivi zvučni detalj, no ovakav zvuk jako podsjeća na ono što su nam prije nekoliko godina nudili Limbonic Art, i općenito podsjeća nas na nekad davno zaboravljene ideale simfoničnog blacka, ali sa prijeko potrebnim modernim zvukom.

TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light

9.5

21.05.2020.

TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light

Jedanaesti studijski album Golubana je postavio u peak njegove karijere. Možda će se nekima činiti da je bilo i boljih albuma, no činjenica je jednostavna: ovo je njegovo vrijeme. U svijetu.

JOE SATRIANI - Shapeshifting

8.5

18.05.2020.

JOE SATRIANI - Shapeshifting

Joe Satriani, jedan od najplodnijih i najcjenjenijih gitarista našeg vremena, vraća se sa svojim 18. studijskim albumom naziva 'Shapeshifting'.

1000MODS - Youth Of Dissent

6.5

12.05.2020.

1000MODS - Youth Of Dissent

Stoner rockeri 1000mods žele nastaviti niz kvalitetnih albuma no "Youth Of Dissent" ima poteškoća u održavanju iste.

WOLFHEART - Wolves Of Karelia

7.5

11.05.2020.

WOLFHEART - Wolves Of Karelia

Prvo susretanje sa konceptualnim albumom je nešto čime se Wolfheart mogu pohvaliti, a uz glazbenu potkovanost sve skupa postaje instant favorit. Također, mora se reći kako je na duge staze vidljiva mala nemaštovitost i utapanje u karakterističan zvuk melodičnog deatha čiju smo šablonu od njih čuli nebrojeno puta.

LUSTRE - The Ashes Of Light

6.0

03.05.2020.

LUSTRE - The Ashes Of Light

Atmosferični black metal će uvijek pronaći put do svojih slušatelja, ali isto tako on jako ovisi i o raspoloženju što u konačnici presuđuje o kvaliteti.

KATATONIA - City Burials

8.5

03.05.2020.

KATATONIA - City Burials

Katatonia s ''City Burials'' izlazi iz zone komfora djelomično odbacujući prokušane recepte te pokazuje novi smjer razvoja banda.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

15.05.2021. - subota

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

24.06.2021. - četvrtak

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

08.07.2021. - četvrtak

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

Pula, Kaštel
70 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)
BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot

Vijesti

BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot
GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!

Vijesti

GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!
JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija

Galerije

JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija
MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.

Kalendar

MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.
Podijeljeni ovogodišnji Oscari

Vijesti

Podijeljeni ovogodišnji Oscari
SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Recenzije - Film

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)
SOUND OF METAL

Recenzije - Film

SOUND OF METAL
MANK

Recenzije - Film

MANK
MOONSPELL - Hermitage

Recenzije

MOONSPELL - Hermitage
EPICA - Omega

Recenzije

EPICA - Omega
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.
Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues

Vijesti

Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues
Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu

Vijesti

Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu
INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine

Vijesti

INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine
ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK