NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ORBIT CULTURE - Nija

8.5

23.08.2020.

ORBIT CULTURE - Nija

Ako ste se pitali kako bi zvučao spoj starog In Flamesa, Soilworka pa čak i Gojire ili Meshuggah, ne morate tražiti dalje. Orbit Culture je sa albumom ''Nija'' u vrhu ovogodišnje žanrovske konkurencije.

PRIMAL FEAR - Metal Commando

7.5

20.08.2020.

PRIMAL FEAR - Metal Commando

Teški metal ili nikakav metal.

GAEREA - Limbo

9.0

07.08.2020.

GAEREA - Limbo

Teško je ne prepustiti se dojmu i izjaviti kako su Gaerea sa albumom ''Limbo'' napravili pomak prema naprijed u podžanrovskom smislu. Realno, prostora za daljnje usavršavanje ima, teren je pripremljen i sljedeće izdanje će jako teško nadmašiti ono što je ovdje prezentirano, a to je black metal kakav je evoluirao na pravi način.

MALADY LANE - Nothing Is Too Far Anymore

10.0

05.08.2020.

MALADY LANE - Nothing Is Too Far Anymore

Nedavno je svjetlo dana napokon ugledao i Malady Laneov ''Nothing Is Too Far Anymore''.

BE SHARP BAND - Ashes

9.0

24.07.2020.

BE SHARP BAND - Ashes

Be Sharp Band ima debi album kojeg se ne bi odrekla ni svjetska imena, a Hrvatska još jedno vrhunsko glazbeno ime za izvoz.

ENSIFERUM - Thalassic

8.5

20.07.2020.

ENSIFERUM - Thalassic

Nakon gotovo više od desetljeća, Ensiferum su se vratili na pravi kolosjek i uz ''Thalassic'' zaplovili po nove pobjede, a ako ovako nastave možda još ima nade za njih.

(NON)SAVVY AUTEURIST - Slowly Getting There

7.5

06.07.2020.

(NON)SAVVY AUTEURIST - Slowly Getting There

Ovaj vrlo dopadljiv album je prvijenac riječkog glazbenika (Non)Savvy Auteurist aka Dalibora Atlije objavljen pod švedskom etiketom Amuseio AB.

MY DYING BRIDE - The Ghost Of Orion

6.0

16.06.2020.

MY DYING BRIDE - The Ghost Of Orion

Četrnaesti u karijeri i mukotrpan u nastanku, ''The Ghost of Orion'' ipak ne doseže kvalitetu najboljih albuma My Dying Bridea.

ALESTORM - Curse of the Crystal Coconut

7.0

14.06.2020.

ALESTORM - Curse of the Crystal Coconut

Nova doza otkačenih piratskih priča, zabavnih pjesama i drvenih udova.

NEKROINVERTED - Magija i koprofagija

7.5

03.06.2020.

NEKROINVERTED - Magija i koprofagija

Iz najvećih dubina gradskog podzemlja i najzapuštenijih kutaka ljudske civilizacije na danje svijetlo ispuzala je čudna spodoba zvana Nekroinverted.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

15.05.2021. - subota

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

24.06.2021. - četvrtak

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

08.07.2021. - četvrtak

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

Pula, Kaštel
70 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)
BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot

Vijesti

BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot
GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!

Vijesti

GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!
JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija

Galerije

JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija
MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.

Kalendar

MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.
Podijeljeni ovogodišnji Oscari

Vijesti

Podijeljeni ovogodišnji Oscari
SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Recenzije - Film

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)
SOUND OF METAL

Recenzije - Film

SOUND OF METAL
MANK

Recenzije - Film

MANK
MOONSPELL - Hermitage

Recenzije

MOONSPELL - Hermitage
EPICA - Omega

Recenzije

EPICA - Omega
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.
Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues

Vijesti

Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues
Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu

Vijesti

Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu
INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine

Vijesti

INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine
ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK