NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

UADA - Djinn

8.5

18.10.2020.

UADA - Djinn

Američka četvorka iz Uade polako, ali sigurno stavlja svoju glazbu među bendove ''prve lige'', a treći album ''Djinn'' je uspješan glazbeni spoj melodičnog black metala sa progresivom gdje niti minorni rock utjecaji nisu strana pojava.

AYREON - Transitus

6.5

14.10.2020.

AYREON - Transitus

Nova fantastična priča glazbenog genija Arjena Anthonyja Lucassena.

KATAKLYSM - Unconquered

7.0

07.10.2020.

KATAKLYSM - Unconquered

Na pola puta između starog i modernog zvuka vodi se žestoka i agresivna bitka.

BROTHER FIRETRIBE - Feel The Burn

7.0

05.10.2020.

BROTHER FIRETRIBE - Feel The Burn

Možda sam ipak malo više očekivala, posebice kad je prvi naslovni singl Bring On The Rain izašao. U svakom slučaju ovo je solidan album koji trebate poslušati ako, poput mene, volite glazbu sa sjevera Europe.

OCEANS OF SLUMBER - Oceans Of Slumber

9.0

29.09.2020.

OCEANS OF SLUMBER - Oceans Of Slumber

Pristupačan spoj progresivnog metala sa elementima death-a i doom-a, zaokruženog sa odličnom vokalnom izvedbom, dovoljno pokazuju koliko visoko Oceans Of Slumber pucaju sa ovogodišnjim izdanjem koje može konkurirati i za album godine.

LAMB OF GOD - Lamb Of God

8.5

19.09.2020.

LAMB OF GOD - Lamb Of God

Iako se na ovaj album čekalo pet godina, vjerujem kako obožavatelji benda nisu ostali razočarani i ravnodušni prema onome što je Lamb Of God ponudio s ovim albumom.

MEKONG DELTA - Tales Of A Future Past

8.0

18.09.2020.

MEKONG DELTA - Tales Of A Future Past

''Tales Of A Future Past'' nam donosi deset pjesama od kojih su četiri instrumentalne i tvore zanimljivi presjek albuma između pjesama koje čini se, pričaju neku priču.

CULTUS PROFANO - Accursed Possession

8.0

08.09.2020.

CULTUS PROFANO - Accursed Possession

Relativno nepoznati američki dvojac Cultus Profano, predstavili su solidnu dozu sirovog black metala i njime pokazali kako zvuči beskompromisna glazba koja ne prati trendove.

UNLEASH THE ARCHERS - Abyss

8.0

01.09.2020.

UNLEASH THE ARCHERS - Abyss

Nakon vrtoglavog uspona i njihovog vrhunca, kanadski power metalci Unleash The Archers okreću se dubinama bezdana.

ONSLAUGHT - Generation Antichrist

8.5

27.08.2020.

ONSLAUGHT - Generation Antichrist

Stara i nova škola thrasha spojene u jedno bombardirajuće izdanje.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

15.05.2021. - subota

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

24.06.2021. - četvrtak

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

08.07.2021. - četvrtak

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

Pula, Kaštel
70 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)
BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot

Vijesti

BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot
GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!

Vijesti

GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!
JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija

Galerije

JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija
MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.

Kalendar

MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.
Podijeljeni ovogodišnji Oscari

Vijesti

Podijeljeni ovogodišnji Oscari
SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Recenzije - Film

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)
SOUND OF METAL

Recenzije - Film

SOUND OF METAL
MANK

Recenzije - Film

MANK
MOONSPELL - Hermitage

Recenzije

MOONSPELL - Hermitage
EPICA - Omega

Recenzije

EPICA - Omega
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.
Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues

Vijesti

Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues
Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu

Vijesti

Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu
INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine

Vijesti

INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine
ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK