NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

AC/DC - Power Up

7.0

22.12.2020.

AC/DC - Power Up

''Power Up'' nam postaje osamnaesti (ili šesnaesti, ovisi kako brojite) studijski album benda, te nam u svom trajanju od nekih četrdesetak minuta donosi dvanaest novih pjesama prepoznatljivog zvuka, pristupa i karaktera na koje smo svi navikli, i svi znamo što od benda kao što je AC/DC možemo dobiti.

OLD GROWTH - Mossweaver

7.0

21.12.2020.

OLD GROWTH - Mossweaver

Atmosferični black metal još jednom se pokazuje kao savršena podloga za dočavanje ljepota prirode, paganizma i okultizma. Rano je prognozirati hoće li Old Growth doseći veću reputaciju, a sudeći prema predstavljenim idejama, otvoren mu je golem prostor za napredak.

ELEINE - Dancing In Hell

7.5

15.12.2020.

ELEINE - Dancing In Hell

Eleine se s ovim albumom može polagano svrstavati među veća imena poput recimo Delaina ili Xandrie, a kako je trenutno krenulo mogli bi ih prestići. Još samo da se nekako ljepše upakiraju te simfonije, a na dobrom su putu.

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave

9.0

29.11.2020.

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave

Inquisition su se vratili, a ''Black Mass For A Mass Grave'' je uspješan eksperiment s kojim se postepeno na velika vrata uvodi drugačija forma novo/starih oblika ukletih riffova potrebnih za postizanje vrsnog i pouzdanog black metala.

EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out

8.0

26.11.2020.

EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out

''When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out'' nam kao album donosi jedanaest kompozicija koje su skladno posložene u vremenski okvir od četrdeset i pet minuta.

DEEP PURPLE - Whoosh!

8.0

25.11.2020.

DEEP PURPLE - Whoosh!

Krećemo na putovanje neznanim prostranstvima i zanimljivim putovima koje nam je Deep Purple predstavio s albumom "Whoosh!"

SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love

7.0

17.11.2020.

SÓLSTAFIR - Endless Twilight Of Codependent Love

Solstafir dokazuju kako znalački i spretno koriste blagodati post rocka i pri tom se ne ustručavaju ubacivati i prijeko potrebne elemente kako bi glazbu zadržali svježom i zanimljivom.

DRACONIAN - Under A Godless Veil

9.0

09.11.2020.

DRACONIAN - Under A Godless Veil

Draconian nisu jedan od onih bendova koji albume izbacuju svake ili svake dvije godine. Već svakih 5 ili više godina. A kad izdaju album, dobijemo kvalitetu.

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most

6.5

30.10.2020.

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most

Melodični doom metal na tragu poznatih imena poput Swallow The Sun, Draconiana ili pak Shape Of Despaira bi mogao pronaći put do novih slušatelja, no maštovitost i nedovoljna količina zanimljivosti bacit će ovaj album u prosječna izdanja sa tendecijom preslušavanja dvije-tri omiljene pjesme.

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

9.0

28.10.2020.

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Kaotična godina zaslužuje kaotičan soundtrack, a za taj nezahvalan posao ne postoje bolji od ekstremnog Anaal Nathrakha.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

15.05.2021. - subota

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

24.06.2021. - četvrtak

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

08.07.2021. - četvrtak

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

Pula, Kaštel
70 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)
BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot

Vijesti

BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot
GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!

Vijesti

GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!
JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija

Galerije

JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija
MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.

Kalendar

MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.
Podijeljeni ovogodišnji Oscari

Vijesti

Podijeljeni ovogodišnji Oscari
SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Recenzije - Film

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)
SOUND OF METAL

Recenzije - Film

SOUND OF METAL
MANK

Recenzije - Film

MANK
MOONSPELL - Hermitage

Recenzije

MOONSPELL - Hermitage
EPICA - Omega

Recenzije

EPICA - Omega
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.
Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues

Vijesti

Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues
Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu

Vijesti

Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu
INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine

Vijesti

INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine
ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK