NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

03.05.2021.

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Friški dobitnik svih glavnih Oscara je poetska priča o nomadskom načinu života, vizualno perfektno snimljen, uz pomoć pravcatih nomada u ulozi filmskih natruščika.

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

25.04.2021.

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Redatelj Aaron Sorkin nije na razini režiranja producenta Stevena Speilberga, ali je napravio odličnu sudsku dramu koja povremeno graniči s parodijom i koja vrvi sjanim glumcima, efektnim dijalozima i scenama crnog humora koje ćemo pamtiti.

SOUND OF METAL

25.04.2021.

SOUND OF METAL

Film o nezavisnom bubnjaru metal glazbe, bivšem ovisniku, koji iznenada ostaje gotovo potpuno gluh. Horor stvarnosti i strah za budućnost u briljantnoj izvedbi Riz Ahmeda. Ovo je jedan vrlo moćan film.

MANK

23.04.2021.

MANK

Biografska drama-komedija o osebujnom piscu Hermanu J. Mankiewiczu, autoru čuvenog scenarija za kultni film "Građanin Kane". Hollywood je sam sebe počastio s filmom koji pak i ne zaslužuje čak 10 nominacija za Oscara

JAKO MI JE STALO (I care a lot)

28.03.2021.

JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Pomalo je nejasno zašto je skoro identična uloga onoj 'Gone Girl' u ovom filmu nagrađena Zlatnim globusom i zašto je Rosamund Pike uopće pristala glumiti u ovom.

ONE NIGHT IN MIAMI

23.03.2021.

ONE NIGHT IN MIAMI

Iako je posve politički obojen film, to je ipak ljudska priča o četiri slavna i cijenjena tamnoputa muškarca: aktivista i propovjednika Malcolma X, boksača Muhamada Alija, pjevača i tekstopisca Sama Cooka i legendi američkog nogometa Jim Browna.

ZAKON GETA (Shorta)

13.03.2021.

ZAKON GETA (Shorta)

Iz Danske nam dolazi možda i najbolji film na trenutnom kinorepertoaru - 'Zakon geta' je brzo, dinamično kriminalističko-trilersko osvježenje.

MALE STVARI (The Little things)

23.02.2021.

MALE STVARI (The Little things)

Jared Leto, Denzel Washington i Rami Malek. Kad to čujete dođe vam da odmah pohitate u najbliže kino. No da li je zaista tako?

IZGUBLJENI NA HORIZONTU  (Horizon Line)

29.01.2021.

IZGUBLJENI NA HORIZONTU (Horizon Line)

… kad ti film ponudi neke realne životne situacije, usput doživiš vanredan životni triler, a ti se naivno ponadaš da će takav ostati do kraja. Film dakako.

FANTASTIČNI GOSPODIN DUNDEE (The Very Excellent Mr. Dundee)

21.01.2021.

FANTASTIČNI GOSPODIN DUNDEE (The Very Excellent Mr. Dundee)

Ako stvarno nemate što gledati u kinu do vas, niti na TV ili online, pođite pogledati ovaj katastrofalno loš film koji je valjda htio oživiti novčanik Paula Hogana.

1234567 > >>

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

15.05.2021. - subota

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

24.06.2021. - četvrtak

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

08.07.2021. - četvrtak

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

Pula, Kaštel
70 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)
BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot

Vijesti

BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot
GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!

Vijesti

GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!
JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija

Galerije

JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija
MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.

Kalendar

MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.
Podijeljeni ovogodišnji Oscari

Vijesti

Podijeljeni ovogodišnji Oscari
SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Recenzije - Film

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)
SOUND OF METAL

Recenzije - Film

SOUND OF METAL
MANK

Recenzije - Film

MANK
MOONSPELL - Hermitage

Recenzije

MOONSPELL - Hermitage
EPICA - Omega

Recenzije

EPICA - Omega
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.
Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues

Vijesti

Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues
Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu

Vijesti

Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu
INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine

Vijesti

INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine
ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK