NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

MOONSPELL - Hermitage

8.5

21.04.2021.

MOONSPELL - Hermitage

Koliko god je očito da su Moonspell na pravom putu, i dalje smatram da stoje na raskrižju sa nekoliko otvorenih novih opcija i smjerova. Neovisno koji smjer odabrali ne bi smjeli pogriješiti, a ''Hermitage'' će tu poslužiti kao svojevrsna tampon zona.

EPICA - Omega

4.0

19.04.2021.

EPICA - Omega

Krajem veljače ove godine izašao je deveti po redu studijski album jednog od pionira symphonic metala, nizozemskog benda Epica.

ACCEPT - Too Mean To Die

7.5

08.04.2021.

ACCEPT - Too Mean To Die

Iako se na nasljednika albuma ''The Rise Of Chaos'' čekalo čak četiri godine, nitko nije sumnjao u ono što bend kao Accept ima za ponuditi.

EVERGREY - Escape Of The Phoenix

9.0

23.03.2021.

EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Naizlged veoma sličan svom prethodniku, ''Escape Of The Phoenix'' baca drugačije svijetlo na već znani materijal, te iznova uspije iznenaditi koliko su zapravo Evergrey duboko zakoračili u naoko već istraženi koncept.

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

9.5

10.03.2021.

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Sagledajući sve aspekte može se reći kako je ''Mære'' njihovo najbolje izdanje do sad, a kombinacije post rocka i black metala došle su do novog stupnja kreativnosti čije će ideje teško skinuti s trona, no sve je moguće.

PAINTED WIVES - New Medusa

8.0

04.03.2021.

PAINTED WIVES - New Medusa

''New Medusa'' je kvalitetan, čvrst album, progresivnih ideja i raznolikih inspiracija uguranih u doom/sludge okvire koji pokazuje da su Painted Wives talentiran band pred kojim je budućnost.

GRIMA - Rotten Garden

8.0

14.02.2021.

GRIMA - Rotten Garden

''Rotten Garden'' lako možemo etiketirati kao remek djelo i to prvenstveno zato jer je ovo definitvno za probranu publiku bez naznaka i tendecija njezina širenja.

FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

8.0

11.02.2021.

FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

Dave Grohl i kompanija uspježno drže dobri duh rock 'n' rolla živim i u novom desetljeću.

MUKA - Patologija Poniznosti

7.5

07.02.2021.

MUKA - Patologija Poniznosti

Muka su još jednom dokazali kako domaći black/death metal uvijek drži kvalitetu koja ne kaska za današnjim alternativnim glazbenim trendovima. Kratki i sažeti EP ''Patologija Poniznosti'' donosi ne naročito inovativni pristup, ali zato to nadoknađuje kvalitetnom glazbom i direktnom porukom zaokruženu u black/death melankoliju.

BRUCE SPRINGSTEEN - Letter To You

7.5

02.02.2021.

BRUCE SPRINGSTEEN - Letter To You

Jako hvaljen novi album Brucea Springsteena kritično pati od skroz passe glazbe koja je reciklirana od one iz 70./80.-tih, no možda to i jest sve što nam u ovom času u ovom trenutku našeg svijeta na Zemlji i - treba.

1234567 > >>

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

15.05.2021. - subota

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

24.06.2021. - četvrtak

NIPPLEPEOPLE & JONATHAN, 25.06.2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

08.07.2021. - četvrtak

BRKOVI, 08.07.2021., Kaštel, Pula

Pula, Kaštel
70 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Must Read

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)

Recenzije - Film

ZEMLJA NOMADA (Nomadland)
BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot

Vijesti

BEFORE THE DAWN predstavili novi videospot
GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!

Vijesti

GOJIRA se vraća na scenu nakon gotovo pet godina!
JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija

Galerije

JONATHAN - Samobor, Bunker, 29.04.2021. - galerija
MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.

Kalendar

MARK MRAKOVČIĆ - Zagreb, Močvara, CrikoBalkana šator, 05.05.2021.
Podijeljeni ovogodišnji Oscari

Vijesti

Podijeljeni ovogodišnji Oscari
SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)

Recenzije - Film

SUĐENJE ČIKAŠKOJ SEDMORICI (The Trial of the Chicago 7)
SOUND OF METAL

Recenzije - Film

SOUND OF METAL
MANK

Recenzije - Film

MANK
MOONSPELL - Hermitage

Recenzije

MOONSPELL - Hermitage
EPICA - Omega

Recenzije

EPICA - Omega
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.

Kalendar

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Zagreb, Tvornica Kulture, 15.05.2021.
Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues

Vijesti

Izašao je debitantski album pobjednika Croatian Blues Challengea - sastava Bok Blues
Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu

Vijesti

Za mjesec dana Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastupaju u Zagrebu
INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine

Vijesti

INmusic festival #15 ipak u lipnju 2022. godine
ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK