NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

VREID - Wild North West

7.5

22.05.2021.

VREID - Wild North West

Preko tremolo riffova i blastbeatova do klasičnog black 'n rolla, Vreidov ''Wild North West'' ima sve predispozicije da postane jedan od boljih u njihovoj diskografiji.

MOONSPELL - Hermitage

8.5

21.04.2021.

MOONSPELL - Hermitage

Koliko god je očito da su Moonspell na pravom putu, i dalje smatram da stoje na raskrižju sa nekoliko otvorenih novih opcija i smjerova. Neovisno koji smjer odabrali ne bi smjeli pogriješiti, a ''Hermitage'' će tu poslužiti kao svojevrsna tampon zona.

EPICA - Omega

4.0

19.04.2021.

EPICA - Omega

Krajem veljače ove godine izašao je deveti po redu studijski album jednog od pionira symphonic metala, nizozemskog benda Epica.

ACCEPT - Too Mean To Die

7.5

08.04.2021.

ACCEPT - Too Mean To Die

Iako se na nasljednika albuma ''The Rise Of Chaos'' čekalo čak četiri godine, nitko nije sumnjao u ono što bend kao Accept ima za ponuditi.

EVERGREY - Escape Of The Phoenix

9.0

23.03.2021.

EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Naizlged veoma sličan svom prethodniku, ''Escape Of The Phoenix'' baca drugačije svijetlo na već znani materijal, te iznova uspije iznenaditi koliko su zapravo Evergrey duboko zakoračili u naoko već istraženi koncept.

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

9.5

10.03.2021.

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Sagledajući sve aspekte može se reći kako je ''Mære'' njihovo najbolje izdanje do sad, a kombinacije post rocka i black metala došle su do novog stupnja kreativnosti čije će ideje teško skinuti s trona, no sve je moguće.

PAINTED WIVES - New Medusa

8.0

04.03.2021.

PAINTED WIVES - New Medusa

''New Medusa'' je kvalitetan, čvrst album, progresivnih ideja i raznolikih inspiracija uguranih u doom/sludge okvire koji pokazuje da su Painted Wives talentiran band pred kojim je budućnost.

GRIMA - Rotten Garden

8.0

14.02.2021.

GRIMA - Rotten Garden

''Rotten Garden'' lako možemo etiketirati kao remek djelo i to prvenstveno zato jer je ovo definitvno za probranu publiku bez naznaka i tendecija njezina širenja.

FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

8.0

11.02.2021.

FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

Dave Grohl i kompanija uspježno drže dobri duh rock 'n' rolla živim i u novom desetljeću.

MUKA - Patologija Poniznosti

7.5

07.02.2021.

MUKA - Patologija Poniznosti

Muka su još jednom dokazali kako domaći black/death metal uvijek drži kvalitetu koja ne kaska za današnjim alternativnim glazbenim trendovima. Kratki i sažeti EP ''Patologija Poniznosti'' donosi ne naročito inovativni pristup, ali zato to nadoknađuje kvalitetnom glazbom i direktnom porukom zaokruženu u black/death melankoliju.

1234567 > >>

Kalendar

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS,11.09.2021., Dvorište ALU, Zagreb

11.09.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS,11.09.2021., Dvorište ALU, Zagreb

Zagreb, Dvorište Akademije likovnih umjetnosti

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOJIRA, 31.01.2022., Tvornica kulture, Zagreb

31.01.2022. - ponedjeljak

GOJIRA, 31.01.2022., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
200 kn/230 kn/260 kn

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

12.02.2022. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

05.03.2022. - subota

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn pretprodaja /160 kn / 190 kn na dan koncerta

A Place To Bury Strangers - Zagreb, Močvara, 24.03.2022.

22.03.2022. - utorak

A Place To Bury Strangers - Zagreb, Močvara, 24.03.2022.

Zagreb, Močvara
90 kn/ 110 kn na dan koncerta

FINK, 10.05.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

10.05.2022. - utorak

FINK, 10.05.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
120 kn/140 kn

WILLIAM DUVALL - Zagreb, Tvornica Kulture, 11.05.2022. (novi datum!)

11.05.2022. - srijeda

WILLIAM DUVALL - Zagreb, Tvornica Kulture, 11.05.2022. (novi datum!)

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/130 kn

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

SIMPLE MINDS - Zagreb, SRC Šalata, 30.06.2021.

30.06.2022. - četvrtak

SIMPLE MINDS - Zagreb, SRC Šalata, 30.06.2021.

Zagreb, SRC Šalata
240 kn /270 kn

Kolovoz / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

Preminuo DUSTY HILL iz legendarnih ZZ Top

Vijesti

Preminuo DUSTY HILL iz legendarnih ZZ Top
Preminuo je JOEY JORDISON

Vijesti

Preminuo je JOEY JORDISON
DINO JELUSIĆ postao članom WHITESNAKEA

Vijesti

DINO JELUSIĆ postao članom WHITESNAKEA
BLACK WIDOW

Recenzije - Film

BLACK WIDOW
LEDENA CESTA (Ice Road)

Recenzije - Film

LEDENA CESTA (Ice Road)
MOTOVUN 2021: Najuzbudljiviji domaći glazbeni izvođači na Motovun Film Festivalu

Vijesti

MOTOVUN 2021: Najuzbudljiviji domaći glazbeni izvođači na Motovun Film Festivalu
HELLOWEEN - Helloween

Recenzije

HELLOWEEN - Helloween
MOTOVUN 2021: U Motovunu svjetska premijera filma o turizmu s turistima od kartona

Vijesti

MOTOVUN 2021: U Motovunu svjetska premijera filma o turizmu s turistima od kartona
LAIBACH - Zagreb, Hala Park, 08.07.2021. - galerija

Galerije

LAIBACH - Zagreb, Hala Park, 08.07.2021. - galerija
MAŠINKO - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.07.2021. - galerija

Galerije

MAŠINKO - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.07.2021. - galerija
CRUELLA

Recenzije - Film

CRUELLA
PAVEL - Zagreb, Klub Aquarius, 02.07.2021.

Izvještaji

PAVEL - Zagreb, Klub Aquarius, 02.07.2021.
PAVEL - Zagreb, Klub Aquarius, 02.07.2021. - galerija

Galerije

PAVEL - Zagreb, Klub Aquarius, 02.07.2021. - galerija
JONATHAN, Lovely Quinces - Zagreb, Močvara, 03.07.2021. - galerija

Galerije

JONATHAN, Lovely Quinces - Zagreb, Močvara, 03.07.2021. - galerija
MJESTO TIŠINE 2 (A Quiet Place: Part II)

Recenzije - Film

MJESTO TIŠINE 2 (A Quiet Place: Part II)
CHUI & JAZZ ORKESTAR HRT-a - Zagreb, Prisavlje, 29.06.2021. - galerija

Galerije

CHUI & JAZZ ORKESTAR HRT-a - Zagreb, Prisavlje, 29.06.2021. - galerija
FILMOVI SA ZAGREBDOX-a 2021. - dio  #2

Kolumne

FILMOVI SA ZAGREBDOX-a 2021. - dio #2
MATEJ MEŠTROVIĆ - Zagreb, Lisinski Atrium, 25.06.2021.

Izvještaji

MATEJ MEŠTROVIĆ - Zagreb, Lisinski Atrium, 25.06.2021.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK