Miracle wrote:interesantno.. sluša Spock's Beard, a mrzi DT
za tebe onda pogotovo vrijedi imperativ nabavke Transatlantica, to ti je isto Morseov bend
A gle, meni se kod DTa gade, ali GADE vokali. I to sto znaju uzasno dopizit, jednostavno likovi ne znaju kada treba zavrsit pjesmu pa je produze i po 25 minuta.

LaBria mi ide uzasno na kurac, stalno pokusava biti emotivan i uzasno me iritira kada ide u visa podrucja koja (ajde, priznaj) ne moze otpjevati kako spada. Kada pjeva 'normalno', to zvuci sasvim solidno (npr. u Misanderstud ili na vecini SFAMa). A lajvovi, ajme katastrofe, tamo se potvrdjuje da lik ne moze pjevat visoke dionice... Ma uzas...
Imaju oni zakon stvari (Metropolis mi je luda), al opcenito... Nije to za mene.
Sta ja znam, Spock's Beard mi uzasno lako ulazi u uho (barem Day For Night, ostale jos nisam dovoljno preslusao), dok DT ne ide i ne ide... SFAM mi je jos i dobar (mozda zbog gomile stvari koje me uzasno podsjecaju na Tool, a Tool je zakon

) - zapravo izvrstan mi je to album, jedan od najboljih prog metal albuma sto sam cuo, 6DOIT prvi cd moze proc (osim Blind Faith i Dissapear, uzasno dosadne), a ostalo... A Fortune In Lies mi je zakon stvar, jako dobra trzacina.
A sto se tice Transatlantica, pa ja sam ti prvi replayo..

Bridge Across Forever mi je izvrstan, SMPTe jos nisam dovoljno preslusao...
Eh, zaboravio sam spomenuti da Morse ima totalno GENIJALAN vokal. Zakon mi je kada na na BAFu uleti sa 'when you duel with the devil in your mind', predobro zvuci. Ocu njega u DT!