[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Boris

Boris

Tamo gdje je najmasnije

Moderator: TrendKILL

Boris

Postby NOGOŠIR » Mon Apr 25, 2005 19:41

znaci, japanski bend...puno zanrova pokrili, jos vise albuam izdali...imali su i suradnji par s Merzobowom...
sto se tice bas dooma; preporucujem Amplifier Worship, Feedbacker, a mogao bi i Flood...danas sam na fucksu skinuo jos 3 albuma...jedva cekan da to preslusam

e da, ima ih samo 3 u bendu..i jos zensko gitarist

http://www.metal-archives.com/band.php?id=9387

np: Thee Plague Of Gentlemen - C.O.T.D\08 Eternal Frost
NOGOŠIR
_________

Postby gyr. » Mon Apr 25, 2005 21:42

čuo sam samo isječak iz jedne pjesme, al čini mi se ok... jel oni imaju samo po jednu pjesmu na svakom albumu?

OT: poslaćut ti wishlist skoro, al mi je pržilica otišla u PM pa ti ionako neću moć u nekih itdućih tjedan dana spržit ono sve :(
Nichilismo ampliato
Il rimorso d'un sorriso spinto fino alle lacrime....
anzi, di lacrime spinte fino ad un sorriso.
gyr.
Forum member

Postby NOGOŠIR » Tue Apr 26, 2005 5:21

gyr. wrote:čuo sam samo isječak iz jedne pjesme, al čini mi se ok... jel oni imaju samo po jednu pjesmu na svakom albumu?

koliko ja znam, mislim dane postoji album na kojem imaju samo 1 pjesmu...ali uglavnom imaju malo pjesama po albumu...ma bolest...ovaj Heavy rocks ima zanimljivu produkciju...kao neki stoner nesto, a bas gitara malo pojacana..cudno zvuci to...
NOGOŠIR
_________

Postby Rex Arioch » Tue Apr 26, 2005 6:55

jebemu pa svaki japanski bend danas ima split sa Merzbowom, taj Masami Akita je najveca kurva u japanu.

uglavnom sto se tice ovoga benda, najljepse ime za bend koje sam ikada cuo. ma sta, najljepse ime uopce koje sam ikada cuo 8) steta sto je doom
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."
Rex Arioch
Forum member

Postby SOAD » Tue Apr 26, 2005 8:12

soad wrote:Boris - Flood 70:32 :shock:

ovo sam bio stavio u topic "najduza pjesma".
:ruza: KLUB BILJAKA INC. RIP :ruza:

You must gather your party before venturing forth...
SOAD
Forum member

Postby equinox » Tue Apr 26, 2005 15:37

Japanski odgovor Melvins-ima, apsolutni jebeni kult! Sve sto su izdali je genijalno, Wata, Atsuo i Takeshi su stvarno nepogrijesivi. Infernal hejl Southern Lordu sto nam dade re-issue Amplifier Worship-a, Absolutego-a i Akuma No Uta-e.

BORIS HEAVY ROCKS!
MAXIMUM.VOLUME.YIELDS.MAXIMUM.RESULT.
equinox
Forum member

Postby NOGOŠIR » Tue Apr 26, 2005 17:37

equinox wrote:Japanski odgovor Melvins-ima

jebote, kak se ovog nisam sjetio? a tak je logicno kad razmislis
NOGOŠIR
_________

Postby Cryogenic Breed » Wed Oct 26, 2005 15:34

dašta, čula sam samo Flood i nije mi dobro to šo sam čula. u tom pokrivanju žanrova, pokrili su i neke koji meni ne pašu. znaju imati sasvim monotonih trenutaka - to sam mislila u negativnom kontektstu muzički neprivlačnih.
a opet, trebala bih poslušati i ostale albume da stvorim kompletan dojam.
objesiše mi se starci
na hrastu, u krošnji
ja ih gledam te se smijem
u narodnoj nošnji
Cryogenic Breed
Forum member

Postby Chemer » Wed Oct 26, 2005 16:17

Boris nisam uspio probavit , jednostavno su mi dosadni , nije da ne volim sporinu i mantrajuću monotoniju , ali Boris rade to na način koji je meni nezanimljiv . Nismo na istoj frekvi 8)
Čuo sam Amplifier Worship i Absolutego i obrisao s harda . Amplifier je imao čak ok trenutaka tj. rifova , al opet ... vuče na dosadu , a absolutego je meni osobno dosta teško probavljiv. Uglavnom , kad bendovi rade na konceptu epičnih , dugotrajnih skladbi , mogu upast u zamku koju im sprema monotonija , ali IMO Yob , Sleep , Khanate ( i još poneki , koji mi u ovom trenu ne padaju na pamet ) , mogu rastegnuti stvari na 2 sata pa da budu zanimljive , Boris mi nije takav bend.
my 2 cents... :)
You can't escape the beast
In the null and void pit of failure

www.last.fm/user/stepajn
Chemer
Forum member

Postby biafra » Mon Nov 14, 2005 17:06

imam sve,hvala gubo,al su mi heavy rocks i amplifier worship najjaci ubjedljivo
Jedan hodocasnik, sopstvenom nepaznjom I nepaznjom I aljkavoscu nadleznih organa, unosi u zemlju bolest za koju se vec verovalo da je iskorenjena - VARIOLU VERU (Velike boginje)
biafra
Forum member

Postby Evervoid » Fri Nov 18, 2005 14:05

Dream is dead wrote:dašta, čula sam samo Flood i nije mi dobro to šo sam čula. u tom pokrivanju žanrova, pokrili su i neke koji meni ne pašu. znaju imati sasvim monotonih trenutaka - to sam mislila u negativnom kontektstu muzički neprivlačnih.
a opet, trebala bih poslušati i ostale albume da stvorim kompletan dojam.

Jebiga, Flood im je malo više drone rock nego doom ili drone metal. Možda bi ti se dopao od njih ''Akuma No Uta''...
Evervoid
Forum member

Postby HateBringer » Mon May 08, 2006 10:43

Rex Arioch wrote:jebemu pa svaki japanski bend danas ima split sa Merzbowom, taj Masami Akita je najveca kurva u japanu.

uglavnom sto se tice ovoga benda, najljepse ime za bend koje sam ikada cuo. ma sta, najljepse ime uopce koje sam ikada cuo 8) steta sto je doom

normalno kad se i ti zoveš boris.... :wink:
There will never be another one that screams like you
When death sleeps, it dreams of you
HateBringer
<font color=red>The Hate Within

Postby bunny man » Tue May 09, 2006 17:52

meni valja samo ono sa merzbowom... kad sam trebo dobit boris brijo sam da je to neki ultradroningdoom. ali previše brzih djelova. ma svaki album je drukčiji. baaahhh.. ali svaka im čast na produktivnosti i kreativnosti..
there's someone in my head but it's not me

http://www.opacity.us/
bunny man
Forum member

Postby Zdren » Sat May 13, 2006 13:28

OT
e bunnyman imaš prejeben avatar ;)
http://www.last.fm/user/Zdren
Tissit, tosi isot tissit!
Три психи пили Пилипихи спирт
Zdren
Forum member

Postby suicide bug » Sun May 21, 2006 15:42

boris su legende, šteta kaj dtoliko ne dronaju koliko sviraju. :)) ali ono kaj j drone onda je DRONE, merzbow nažalost nemam ali ima pola 1 albuma :)) i zvuči ono kao da snimam sebe kada ono idem u školu, sve bez logike :)))
sejtn

R.I.P. Luka Ritz (1990-2008) počivao u miru...
suicide bug
Forum member

Next

Return to Stoner/Sludge