Vokal mi je osobno jedan od najdrazih uopce - koja prekrasna boja glasa, prepoznatljiv u svakom slucaju. Izasao ove godine novi album - ''Paper Blood'' od Royal Hunt-a.
Prvi sam cuo ''Moving Target'', i ostao sam odusevljen, album mi je fenomenalan.
Imam takodjer i ''Paradox'', ''The Mission'', ''Fear'' i ''Eye Witness''...
Paradox - po meni fenomenalno.
The Mission i Fear - Tako, tako, dobri, ali ipak ne toliko kao Paradox i Moving Target.
Eye Witness - album mi zvuci relativno drugacije od ostalih uradaka.
Ubacio bih tu i solo album DC COOPER-a, koji je zbilja po meni nesto odlicno. Klavijature mu je svirao Gunter Werno (Planet X, Vanden Plas, Kamelot-live expedition, Missa Mercuria, Section A), ostala ekipa iz Pink Cream 69, Missa Mercuria i Kymera...
Album mi je fenomenalan, osobno mi je lik bolji vokal od John-a West-a, but that's just my taste

Imam i onaj bend Feinstein od West-a - a tako, nista posebno nazalost po mojem misljenju. Feinstein je kao neki gitarist, za kojeg osobno eto nisam cuo, a i nema se bas sto posebno cuti sto se gitare tice na tom albumu koji imam.
Sve u svemu - dc cooper solo, dosta slicno recimo Moving Target albumu...
''The darkest of demons are hidden behind the happiest faces, I wear the mask of fear...''