Da li je još netko slušao ovo i koje su impresije?

Moderator: Miracle
hallowed wrote:Iznenadio me. Nakon dva Mullmuzzlera ovo nisam ocekivao. LaBriev album je odličan. Zanima me da li će Octavarium uspjeti nadmašiti ovo.
Da li je još netko slušao ovo i koje su impresije?
Oziris wrote:Btw. u Frameshift-u sad pjeva Sebastian Bach iz Skid Row, sto ja osobno nisam znao, pa ako je netko vec proslijedio tu informaciju, ispricavam se...
All 2 Human wrote:Bas cudno. Nisam jos upoznao nikoga ko voli LaBrie-a (mislim na glas) toliko. Kad god bih to pomislio, pustim Awake in Japan video i uzasavam se njegovim falsiranjem.
Sigurno da je najslabija karika u Dream Theateru, ali solo albumi su mu odlicni. Samo je pitanje koliko muzike on tu zaista radi.
Imaš pravo nije lako odradit tako puno turneja jer to je sve ogromni pritisak na glasnice i zato mu nezamjeram ni malo jer tip je školovan vokal, a ne neki amater, a i on je čovik i može se dogodit da mu pukne glas i da pogriješi, pogotovo nakon velikog napora.Miracle wrote:All 2 Human wrote:Bas cudno. Nisam jos upoznao nikoga ko voli LaBrie-a (mislim na glas) toliko. Kad god bih to pomislio, pustim Awake in Japan video i uzasavam se njegovim falsiranjem.
Sigurno da je najslabija karika u Dream Theateru, ali solo albumi su mu odlicni. Samo je pitanje koliko muzike on tu zaista radi.
ma on zna bit tako katastrofalan da je to za povratit, ali jebemu mater, nemogu mu to zamjerit puno kad znam sta sve stoji iza toga (tipa turneja trosatnih koncerata odrađenih s bronhitisom)... uostalom, meni je bio fenomenalan na svim koncertima kad sam ga gledao uživo i jebiga, lik mi je drag
All 2 Human wrote:Ne znam, ali ako poslusas Russel Allena, nema koncerta koji je on lose otpevao (od Sy-X, preko Star One).
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests