[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30120
Perun.hr forum • View topic - James LaBrie - Elements Of Persuasion

James LaBrie - Elements Of Persuasion

Za stovatelje progresive, o progressive metal bendovima..

Moderator: Miracle

James LaBrie - Elements Of Persuasion

Postby hallowed » Sun Apr 24, 2005 23:20

Iznenadio me. Nakon dva Mullmuzzlera ovo nisam ocekivao. LaBriev album je odličan. Zanima me da li će Octavarium uspjeti nadmašiti ovo.
Da li je još netko slušao ovo i koje su impresije?

Image
hallowed
Forum member

Re: James LaBrie - Elements Of Persuasion

Postby All 2 Human » Mon Apr 25, 2005 11:12

hallowed wrote:Iznenadio me. Nakon dva Mullmuzzlera ovo nisam ocekivao. LaBriev album je odličan. Zanima me da li će Octavarium uspjeti nadmašiti ovo.
Da li je još netko slušao ovo i koje su impresije?

Slazem se apsolutno. Odlican album.

Zvuk gitara je fantastican, a pesme same po sebi odlicne.

Imam neki osecaj da ce Dream vise biti u Falling into Infinity tripu, mada se nikad sa njima ne zna.

LaBrie, kako god, pokazao se kao najbolji kad je solo karijera DT clanova u pitanju. I Mullmuzzler je meni super.
...It's dangerous this game we play, you're killing me with words...
All 2 Human
Forum member

Postby Miracle » Tue Apr 26, 2005 18:53

imam samo jednu stvar na promo cdu i zanimam me ostatak. trebalo bi to nabavit... čujem dosta pozitivnih komentara
Life seems too small when Death takes its toll
I need something to blame for this pain
I try, I fail, I fall, like anyone you know
I break, I bleed, like anyone you know

2B V -2B = ?
Miracle
Moderator

Postby Moffa » Wed Apr 27, 2005 12:54

A koja ekipa svira s njim? :)
Moffa
Forum member

Postby Oziris » Thu Apr 28, 2005 14:52

Mike Magnini - bubnjevi (Extreme, Steve Vai, Annihilator)
Matt Guillory - klavijature (Dali's Dilemma, Zero Hour)
Bryan Beller - bass (Steve Vai)
Marco Sfogli - ne bih znao koji je taj lik...

Dobar je i cover :)

U biti, ne znam koja je to fora, ali negdje kao citam objasnjenje, Mullmuzzler 2 i ovaj zadnji su takodjer Mullmuzzler, ali sad je sve to kao James LaBrie, da nebi ispalo da je Mullmuzzler nesto odvojeno sto je radio LaBrie prije...

Btw. u Frameshift-u sad pjeva Sebastian Bach iz Skid Row, sto ja osobno nisam znao, pa ako je netko vec proslijedio tu informaciju, ispricavam se...
''The darkest of demons are hidden behind the happiest faces, I wear the mask of fear...''
Oziris
Forum member

Postby All 2 Human » Fri Apr 29, 2005 0:35

Haha, odlicno za Sebastiana :lol:

Frameshift je dobar bend, ne znam samo odakle on u toj kombinaciji.
All 2 Human
Forum member

Postby Acid Rain » Fri Apr 29, 2005 16:19

E to stvarno moran nabavit, jer Labrie mi je prejeben i nebi ga mijenjala za ništa iako neki i bi nažalost, i čak san čula da je na određenim solo projektima bolji nego u DT-u,ma obožavam ga
DOES ANYBODY HERE REMEMBER LAUGHTER ?
Acid Rain
Forum member

Postby All 2 Human » Fri Apr 29, 2005 18:28

Bas cudno. Nisam jos upoznao nikoga ko voli LaBrie-a (mislim na glas) toliko. Kad god bih to pomislio, pustim Awake in Japan video i uzasavam se njegovim falsiranjem.

Sigurno da je najslabija karika u Dream Theateru, ali solo albumi su mu odlicni. Samo je pitanje koliko muzike on tu zaista radi.
All 2 Human
Forum member

Postby Miracle » Sat Apr 30, 2005 11:20

Oziris wrote:Btw. u Frameshift-u sad pjeva Sebastian Bach iz Skid Row, sto ja osobno nisam znao, pa ako je netko vec proslijedio tu informaciju, ispricavam se...

Bach? opaa... doduše, pitanje je šta taj uopće može sada....

2B V -2B = ?
Miracle
Moderator

Postby Miracle » Sat Apr 30, 2005 11:22

All 2 Human wrote:Bas cudno. Nisam jos upoznao nikoga ko voli LaBrie-a (mislim na glas) toliko. Kad god bih to pomislio, pustim Awake in Japan video i uzasavam se njegovim falsiranjem.

Sigurno da je najslabija karika u Dream Theateru, ali solo albumi su mu odlicni. Samo je pitanje koliko muzike on tu zaista radi.

ma on zna bit tako katastrofalan da je to za povratit, ali jebemu mater, nemogu mu to zamjerit puno kad znam sta sve stoji iza toga (tipa turneja trosatnih koncerata odrađenih s bronhitisom)... uostalom, meni je bio fenomenalan na svim koncertima kad sam ga gledao uživo i jebiga, lik mi je drag :)

2B V -2B = ?
Miracle
Moderator

Postby Acid Rain » Sat Apr 30, 2005 16:16

Miracle wrote:
All 2 Human wrote:Bas cudno. Nisam jos upoznao nikoga ko voli LaBrie-a (mislim na glas) toliko. Kad god bih to pomislio, pustim Awake in Japan video i uzasavam se njegovim falsiranjem.

ma on zna bit tako katastrofalan da je to za povratit, ali jebemu mater, nemogu mu to zamjerit puno kad znam sta sve stoji iza toga (tipa turneja trosatnih koncerata odrađenih s bronhitisom)... uostalom, meni je bio fenomenalan na svim koncertima kad sam ga gledao uživo i jebiga, lik mi je drag :)
Imaš pravo nije lako odradit tako puno turneja jer to je sve ogromni pritisak na glasnice i zato mu nezamjeram ni malo jer tip je školovan vokal, a ne neki amater, a i on je čovik i može se dogodit da mu pukne glas i da pogriješi, pogotovo nakon velikog napora.
Ali stvarno ga nikad nebi minjala jer on mi totalno paše uz DT, iako mislim da je većini ljudi njegov glas " prenježan " za prog - metal band, pa ga zato možda i nevole, ali meni je njegov glas predivan, i onako nježan i onako divlji kad popizdi :)
Držite mi fige da odem u Budimpeštu jer ako ne odem, neznan kako ću to prežalit :( a to je još uvik pod velikin upitnikom :?: :(
DOES ANYBODY HERE REMEMBER LAUGHTER ?
Acid Rain
Forum member

Postby All 2 Human » Sun May 01, 2005 0:48

Sve to stoji, ali od vrhunskih prog bendova (Pain of Salvation, Sy-X, Fates Warning, QR, Evergrey... ...) ipak je on kao vokal pokazao najvise slabosti nego bilo koji iz pomenutih bendova. Za jedan svetski vodeci prog bend morao bi mnogo bolje.

Iako je cinjenica, tokom godina, tesko je zamisliti DT bez njega na vokalima :P
All 2 Human
Forum member

Postby Miracle » Sun May 01, 2005 10:11

vidit ćemo druge vokale koji pivaju tako zahtjevne dionice kad budu imali skoro 40 godina i radili 10-omjesećne turneje trosatnih koncerata...

2B V -2B = ?
Miracle
Moderator

Postby All 2 Human » Sun May 01, 2005 10:45

Ne znam, ali ako poslusas Russel Allena, nema koncerta koji je on lose otpevao (od Sy-X, preko Star One).
All 2 Human
Forum member

Postby Miracle » Sun May 01, 2005 10:50

All 2 Human wrote:Ne znam, ali ako poslusas Russel Allena, nema koncerta koji je on lose otpevao (od Sy-X, preko Star One).

koliko on ima godina, koliko su duge njihove turneje, koliko traju njihovi koncerti i na kraju, pogledaj bootleg iz Montreala pa ćeš vidit (čut) da i nije toliko savršen). isto tako imam i dva bootlega od Jorna (Ark i Masterplan) i mogu ti reć da ni to nije baš zadivljujuće. oni su fenomenalni vokali, ali zajebano je uživo to izvlačit

2B V -2B = ?
Miracle
Moderator

Next

Return to Progressive