[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Fates Warning-lice i naličje!

Fates Warning-lice i naličje!

Za stovatelje progresive, o progressive metal bendovima..

Moderator: Miracle

Postby catriana » Wed May 12, 2004 19:10

khm da ... ja sam tek sad nedavno cula pleasant shade of gray i super su mi tolko sta sam cula i onaj archov projekt ed thx super je
catriana
Forum member

Postby Shitz » Fri May 14, 2004 7:47

Gospodine "Pavao", nema potrebe da poredite Fates Warning sa DT-jem, mogli ste naci neki drugi bend, jer ako vam se vise ne svidja DT, onda ga usporedite s nekim koji vam se svidja.
Morao sam to napisati zato sto je DT:
-
-
-
-
- OVDJE -
-
- a Fates Warning
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- negdje OVDJE -
-
-
Sto se tice projekta John Arch (koji ti je spomenuo ED), ciji cover mozes vidjeti na avataru gospodjice Catriane, bubnjeve svira onaj ludjak ciji ti bubnjevi silno smetaju. Ja sam bukvalno "bacio pare" na taj cd jer mi se nije posebno svidio, a nisam ni obracao paznju da su na njemu samo 2 pjesme. Zaletio sam se i kupio ga zato sto znam da je bubnjeve snimio Mike Portnoy.
Eh pa ti sad fino uzivaj...
Blow me! ^..^
Shitz
Forum member

Postby theAdversary » Fri May 28, 2004 19:06

Nemoj sad ni ti srati. I meni je DT drazi, ali FW prica za sebe. Plus sto su sa rycheom fakticki utemeljii ovo sto danas nazivamo prog metalom. I u periodu dok je pjevao arch, band je imao ono 'nesto'. Nisu bez razloga stekli kultni status, svidjalo se to tebi ili ne.
Through nature's inflexible grace
I'm learning to live
theAdversary
Forum member

Postby Cobra Ace » Mon Sep 27, 2004 16:19

Fates Warning je dobar sa John Archom... The Spectre Within i Awaken the Guardian su klasici old-school melodičnog metala u stilu Queensryche - The Warning ili Crimson Glory - Transcendence.
Cobra Ace
Forum member

Postby doma984 » Thu Oct 07, 2004 17:41

jeste poslusali novi FWX joj jes dobar skidajte ga s neta OBAVEZNO stvarno pravo osvjezenje 8)
doma984
Forum member

Postby BodyRemover » Fri Oct 08, 2004 0:22

nije osvezenje.

album je prilicno dosadan i nije ni prineti disconnected-u na koji neverovatno podseca.

dosadna + jos malo dosade = staq mislite?

poz
shine on...
BodyRemover
Forum member

Postby Ed1934158 » Wed Oct 27, 2004 22:02

Evo, dovoljno sam se naslusao FWXa da mogu suditi o albumu. Nije los, ali iskreno, razocaran sam, osim sto traje 50min, sto je bezobrazno kratko po mom misljenju, album ne nudi nista zbog ceg bi bio cesci gost mog cdplayera.
Ed1934158

Postby Ahven » Thu Oct 28, 2004 7:04

well, neznam sta reci...nisam jos nabavio FWX ali sto se o njima opcenito tice...mislim da su jedan od najvecih predstavnika prog scene... :D ne najbolji ali jedan od najvecih !!!
I am only real at places I can not be
Ahven
Forum member

Postby Grimlock » Sun Oct 31, 2004 17:17

FWX mi je odlican album !!
And the diredom was lain upon his brow,
as he cast his gaze across a newly won empire,
And the Oracle proclaimed..
"POMPOCLES, KING OF THE UNIVERSE!"
Grimlock
Forum member

Postby Cobra Ace » Thu Jan 20, 2005 16:25

Arch! Arch! Arch!
Cobra Ace
Forum member

Postby Oziris » Wed Apr 06, 2005 16:55

theAdversary wrote:Nemoj sad ni ti srati. I meni je DT drazi, ali FW prica za sebe. Plus sto su sa rycheom fakticki utemeljii ovo sto danas nazivamo prog metalom. I u periodu dok je pjevao arch, band je imao ono 'nesto'. Nisu bez razloga stekli kultni status, svidjalo se to tebi ili ne.

I agree !
''The darkest of demons are hidden behind the happiest faces, I wear the mask of fear...''
Oziris
Forum member

Postby Oziris » Wed Apr 06, 2005 17:01

Sto se tice vokala, osobno nemam primjedaba ni na vokale Ray Alder-a, ni na John Arch - a. Radije bih da je netko od njih dvoje u DT-u nego LaBrie - my humble opinion :) Jim Matheos je prica za sebe...
''The darkest of demons are hidden behind the happiest faces, I wear the mask of fear...''
Oziris
Forum member

Postby All 2 Human » Thu Apr 21, 2005 22:03

Oziris wrote:Sto se tice vokala, osobno nemam primjedaba ni na vokale Ray Alder-a, ni na John Arch - a. Radije bih da je netko od njih dvoje u DT-u nego LaBrie - my humble opinion :) Jim Matheos je prica za sebe...

Naravno. Kakav crni LaBrie?

Fates je fantastican, bilo koji period rada. Licno mi je najbolji Parallels/Inside Out, ali Perfect Symmetry ne sme da se ne pomene... pa ni Pleasant Shade... Uh, previse ih je :lol:

Jeste li slusali FW Tribute album? Ima super momenata.
...It's dangerous this game we play, you're killing me with words...
All 2 Human
Forum member

Postby The Dragon Of Blood » Mon May 23, 2005 0:15

Cobra Ace wrote:Fates Warning je dobar sa John Archom... The Spectre Within i Awaken the Guardian su klasici old-school

Točno tako, old school power/prog metal. I ta 2 albuma čine Fates Warning>DT.

Jer zbog ta 2 albuma niti jedan band, a pogotovo ne DT(koji nema jednostavno dovoljno mašte, inovativnosti ili ideja da tako nešto stvori) neće biti njima ravan.
The Dragon Of Blood
Forum member

Postby Ancestor » Mon May 23, 2005 0:22

Paralles je po meni najbolji album.
Bend mi je puno bolji i zanimljiviji od Dream Theatre-a.
This is a snakeskin jacket! And for me it's a symbol of my individuality, and my belief... in personal freedom.
Ancestor
Forum member

PreviousNext

Return to Progressive