[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Tričke

Tričke

Mjesto za hrvatske demo i afirmirane bendove, a dobrodošli su i svi bendovi iz regije.

Moderators: DesolatE, Ašow, the Aucropsy

Tričke

Postby Blackadder123 » Sun Mar 18, 2018 20:24

Sjetih se ovog benda, jer me po nazivu podsjeća na Punčke is nekog razloga. Nešto sam čitao pa mi doletilo ovo u glavu.

Ovdje je snimak iz Pauka, Brucosijada, 2007. Ja sam tu medju publikom relativno naprijed al se ne mogu naci, a fino predje kamera. Sjecam se kad mi ih je predlozio Cvrle, jer su Tričke kao brijale na Boye. Još sam bio pod psihodeličnim utjecajem vraćanja Ljube Đukića u Orgazam i njihove psihodelije iz Pauka 11 mjesec 2004, pa su bili i 2007, mislim da je to taj ovdje dogadjaj kad ekipa nije dala Orgazmu (ili je to bilo 2004???) da ode ako ne odsvira 'Igra rnr....', onda je iako simpaticna voditeljica (jebo bi ju) pokusavala malo iritantno smirivati masu, pa sam ju gadjao (ja jedini) casom pive, bila napola puna, pa se maknula sa stage-a. Voditelj Hrvoje Fruk (tad je valjda vec zavrsio faks), inace moj kolega iz osnovne skole bi dobio da se on pojavio. Navodno mu Gile rekao (Gile mi pricao) da je duzan Orgazmu za ovaj izlazak jos 100 eur, al nisu to nikad dobili.

Sjecam se kako sam brijao, ajd, klinci da isto malo zabriju ok po vibri iako to meni tad nije bilo nist posebno, valjda naviko na bolje, ali valjda je danas gore pa mi ovo izgleda sad ok. Klinci KAO, jer su tad bili od 5 do 7 circa godina mladji, Tričke itd.... i dosta ekipe, a brucosi i do 8 - 9 godina mladji. Mada me to naravno nije sprecavalo kad su pice mice (fuj koja seljacija) u pitanju :lol:

Tri godine prije ovog inace rasvjetu je radio frend iz zgrade, ekipa iz kvarta, za Orgazam.

Tričke ovdje pjevaju od Boya 'dosta dosta dosta'.

Jel zna neko sta je sa tim bendom danas?

PS Ne znam sta je sa mojim mozgom, dali sam kao i Lemmy ostao zauvijek mentalno u 21 godini, ali meni su i starije stvari kao jucer da su bile, a ovo mogu jos osjetiti i dim cigarete od tamo, a ono kao bilo prije 11 godina :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=KHrlw1bBHrw
Lemmy: "We are Motorhead and we play rock'n'roll!" (Lemmy: "We were not heavy metal," he snaps. "We were a rock'n'roll band. Still are. Everyone always describes us as heavy metal even when I tell them otherwise. Why won't people listen?")
Blackadder123
Forum member

Return to Domaća scena