[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Lake of Tears

Lake of Tears

Weep for your mothers, cry for your sisters!!!

Moderators: ABIZMO, Sotonska Panda

Postby dozer » Thu Jul 29, 2004 17:45

KOSJEN wrote:Čuo sam većinu pjesama i mislim da se radi o najgorem albumu do sad..nije mi jasno što pokušavaju biti novi The doorsi?

Isto mi nije jasno kako su neki kriticari rekli za ovaj album da je najbolji do sad hm....

mozda sjedne..ali ne vjerujem..

joj c. ne jebi! pa nisu bas promjenili stil ne. jedine stavri koje odskacu i koje ni meni bas ne pasu su "sister, sinister" i "crazy man".
dozer
Forum member

Postby Klukas » Fri Jul 30, 2004 10:24

LoT imaju novi album? čini se da sam izvan toka... Neonai mi nije legao, nadam se da je ovaj put bolje.
...behold how the blind lead each other...
Klukas
Forum member

Postby KOSJEN » Mon Aug 02, 2004 20:37

dozer wrote:
KOSJEN wrote:Čuo sam većinu pjesama i mislim da se radi o najgorem albumu do sad..nije mi jasno što pokušavaju biti novi The doorsi?

Isto mi nije jasno kako su neki kriticari rekli za ovaj album da je najbolji do sad hm....

mozda sjedne..ali ne vjerujem..

joj c. ne jebi! pa nisu bas promjenili stil ne. jedine stavri koje odskacu i koje ni meni bas ne pasu su "sister, sinister" i "crazy man".

Hm rekao bi da je to otišlo sve više na neku elektroniku i psihodelični rock.

Osjećam neko forsiranje, uostalom oni najbolji djelovi na albumu su u biti reciklaža starih melodija i elemenata. :wink:

Inače album je malo narastao.
Sad ga ocijenjujem sa 4/5 vidjet cemo kako ce se stvari dalje razvijati.

Inače svi drugi albumi su me odma na prvo slušanje oduševili, ovaj nije..tko zna.
Uglavnom treba mu posvetiti više pažnje pa mozda i dosegne 5/5 kao i drugi albumi..

Inače sad slušam kolko znam zadnji Green carnation BID, i on mi je nakon mnogo slušanja tek sjeo i oduševio me..
KOSJEN
Forum member

Postby neon black » Thu Oct 07, 2004 14:03

eto sam u sirovo poskidao gitare na forever autumn
grrrrrrrrraa...hiljadu mi dabrova...ovi su se razgoropadili...povucimo se do reke!!!!
neon black
Forum member

Postby Moloh » Thu Oct 07, 2004 19:57

Hm Neonai je mozda najslabiji album LOT-a.

Procitao sam negdje da je Neonai ustvari trebao biti Brennerov one-man-band, nakon sto su se po 10000. put raspali, a onda je tijekom snimanja ponovno doslo do okupljanja LOT, i izdali su Neonai kao LOT album. Tko zna, mozda je vec prije neke trackove Brannere snimio s ritam masinom?
Btw, najjaci im je onaj prvi album Greater art, Forever Autumn mi je onako pola-pola, ali moram priznat na momente zbilja genijalan...
Mijazma wrote:rip bon scott, al ko te jebe
Moloh
Forum member

Postby Dikobraz » Thu Oct 07, 2004 23:59

Forever Autumn je jedan od najjačih albuma ikad, barem u takvoj glazbi. Nema mu premca ;) ! Meni je Greater Art najlošiji, ali tu je ono "o ukusima se ne raspravlja", ali moram priznat da sam ga i najmanje slušao. No Forever Autmn je apsolutno genijalan, lijep, pametan, ugodan za slušanje, odličan album. Predobro...
"Oni koji imaju moć da vas ubijede da vjerujete u apsurde, takođe imaju moć da vas natjeraju da činite zločine."- Voltaire (1694-1778)
Dikobraz
Forum member

Postby P_L_A_G_U_E » Fri Oct 08, 2004 8:10

Kad smo vec kod Greater Arta, meni je s njega predobra stvar Upon the Highest Mountain, pogotovo onaj lagani uvod. Ostale su mi prosjecne ili cak lose nazalost :?
My name's Manny Calavera. I'm your new travel agent!
P_L_A_G_U_E
VIGORMEISTER

Postby neon black » Mon Oct 18, 2004 14:21

negdje sam čuo da zapravo na neonaiu i jest ritam mašina..a ne pravi bubnjar
grrrrrrrrraa...hiljadu mi dabrova...ovi su se razgoropadili...povucimo se do reke!!!!
neon black
Forum member

Postby Klukas » Thu Oct 21, 2004 16:30

Neonai baš i nije nešto...
...behold how the blind lead each other...
Klukas
Forum member

Postby ABIZMO » Fri Oct 22, 2004 11:36

Kako kome..meni su svi njihovi albumi jednostavno odlični..još moram najnoviji nabavit...
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby P_L_A_G_U_E » Fri Oct 22, 2004 20:27

Raziell wrote:Kako kome..meni su svi njihovi albumi jednostavno odlični..još moram najnoviji nabavit...
Neces se razocarati, vjeruj mi ;)
My name's Manny Calavera. I'm your new travel agent!
P_L_A_G_U_E
VIGORMEISTER

Postby neon black » Thu Nov 11, 2004 9:56

jeah
neon black
Forum member

Postby Wolfspawn » Sat Apr 02, 2005 0:01

Holocaust wrote:Ma dno dna... Kosjene ubij se od tuge!!!!! :lol: :lol:

A Crimson Cosmos koji sam pokupio od Kosjena i nije tako los... Ali ocito bi trebalo sve poslusati.

Dakle, nakon detaljnog preslusavanja remek djela ovog benda, zakljucujem da je ovo jednostavno genijalan bend!
Wolfspawn
Forum member

Postby ABIZMO » Tue Apr 05, 2005 11:11

kupio sam si njihov novi album i stvarno je odličan, kao i svi prethodni..moderan i phisodeličan...jebena mi je stvar Trip with the moon i Dystopia...
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby Angels die » Tue Apr 05, 2005 18:09

......a lonely teardrop falls down from my eye and I DIE.......

iskreno,kada sam ih prvi puta čula prije 2,5 godine,tako nešto, nisu mi bili nešto specijalno,ali sa svakim slušanjem su mi neopisivo sve draži draži - jednostavno,imaju ono NEŠTO,što rijetko koji bend ima *imho :D* šteta što mi je trebalo toliko dugo da otkrijem that magic. :inlove:
i stvarno nema nitijedne njihove pjesme koju ne volim.... *bows*
As a spark still I knew
I'll be lured be consumed
She a pyre incarnate incinerate
An inferno turned to flesh.

Lepa Brena Fan Club
Angels die
Forum member

PreviousNext

Return to Gothic metal