[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Yu rock

Yu rock

Rock rock, 'till you drop!

Moderators: Jaggernaut, Vufli

Postby Maiden Istra » Fri May 21, 2010 22:24

Ma meni je na prvom mjestu Riblja Čorba. gledao ih dva puta u Sloveniji. Posljednji put na velikom koncertu na Križankama i bili su nevjerojatni....kao što sam prije napisao, volima jako i Divlje Jagode al nađe se tu svega. Nekada je bilo puno kvalitentijih glazbenika kod nas nego danas.
"Prema majci Zemlji i prema bratu nebu odnosi se kao prema stvarima što se mogu kupiti, opljačkati i prodati poput stoke ili sjajnog nakita. Njegova će pohlepa uništiti Zemlju i za sobom ostaviti samo pustoš" poglavica Seattle
Maiden Istra
Forum member

Postby Selena » Sat May 22, 2010 11:41

Maiden Istra wrote:Ma meni je na prvom mjestu Riblja Čorba. gledao ih dva puta u Sloveniji.

nemaš pojma koliko sam ljubomorna :D
bili su nedavno čini mi se u ljubljani, ili negdi u sloveniji, ali nitko nije htio ići samnom, a nisam baš luda za odlascima solo na koncerte.
stvarno bi ih jako htjela čuti uživo. a hrvatsku izbjegavaju u širokom luku :D
She smiles like a child with flowers in her hair
With blood on her hands into the sun she stares
Selena
Forum member

Postby Sinner » Sat May 22, 2010 12:33

Od yu rocka najviše slušam bendove kao što su: Generacija 5, Bijelo Dugme, Atomsko Sklonište, Dr. Steel
Sinner
Forum member

Postby Nik Praskaton » Mon May 24, 2010 18:41

Sinner wrote:Od yu rocka najviše slušam bendove kao što su: Generacija 5, Bijelo Dugme, Atomsko Sklonište, Dr. Steel

bijelo dugme je predobar izbor, ali po meni samo prva dva, eventualno treci album. Skroz cistokrvni rockerski albumi. Kad pogledas te prve i usporedis s zadnjima, nekako koda nije isti band jebote...

ovo je meni močno http://www.youtube.com/watch?v=BxoVdQj0 ... re=related
Nik Praskaton
Forum member

Postby devastation » Mon May 24, 2010 19:24

Jooj, koliko toga dobroga.....

Čorba - do odlaska Bajage i Kojića, gledao ih prvi put 1981u Puli u Domu Mladosti, koncert je poceo sa Zvezda Potkrovlja I Suterena (to je trenutak koji cu pamtiti cijelog zivota!) a poslije jos 7-8 puta.
Dugme - uglavnom sa Bebekom, gledao prvi put 1979 na istom mjestu kao i Corbu, i drugi put na Maksimiru prije par godina (nostalgicno, ali na zalost ne bas najbolje)
Skloniste - SVE do Criminal Tanga (ukljucujuci i taj album!) gledao ih prvi put 1982. promocija Mentalne Higijene u Uljaniku u Puli
Azra - do odlaska Hrnjaka, gledao ih u Puli na Terasi Verudela 1983
Kicma - SVE ukljucujuci i Sarlo, prvi put u Uljaniku 1990 (bio predgrupa :) )

I jos Miladojka Youneed, KUD Idijoti, prvi Film, prvi Idoli, Ekatarina, Indexi... ma Yu scena je bila fenomenalna...
devastation
Forum member

Postby Maiden Istra » Mon May 24, 2010 20:29

I ja sam sa svojih 19 god. gledao mnoge ex yu bendove, Čorba, Dugme, KUD idijoti,Atomsko, Azra ( ova što sad kao svira njihove stvari :D ) al mislim da to nije ni približno onome što je bilo...od samih postava do kvalitete glazbe al svejedno....taj duh je još prisutan :D
"Prema majci Zemlji i prema bratu nebu odnosi se kao prema stvarima što se mogu kupiti, opljačkati i prodati poput stoke ili sjajnog nakita. Njegova će pohlepa uništiti Zemlju i za sobom ostaviti samo pustoš" poglavica Seattle
Maiden Istra
Forum member

Postby Nik Praskaton » Mon May 24, 2010 20:57

takoder gledo dosta - divlje jagode, time, atomsko skloniste, bijelo dugme...
Nik Praskaton
Forum member

Postby Maiden Istra » Mon May 24, 2010 21:34

Smak wrote:takoder gledo dosta - divlje jagode, time, atomsko skloniste, bijelo dugme...

Gledao sam kad su svirale Divlje Jagode, Atomsko i Topić...Topić je sam Atomskim svirao nekoliko stvari....uglavnom fora je zvučalo.
Maiden Istra
Forum member

Postby Mirza » Mon May 24, 2010 23:07

INDEXI!

vidim nitko osim Devastationa se nije sjetio njih :|
valdemar wrote:Ma meni samo mutavi Rage nije jasan. Mislio sam nabavit koju ploču ali kad su ovako glupi nema šanse.
Mirza
Forum member

Postby Nik Praskaton » Tue May 25, 2010 8:10

meni indexi nisu nikad sjeli..puno ljudi ih slusa i hvali, al meni nevaljaju..
Nik Praskaton
Forum member

Postby Mirza » Tue May 25, 2010 9:30

pink floyd-i s balkana :)
valdemar wrote:Ma meni samo mutavi Rage nije jasan. Mislio sam nabavit koju ploču ali kad su ovako glupi nema šanse.
Mirza
Forum member

Postby Nik Praskaton » Tue May 25, 2010 9:38

Nik Praskaton
Forum member

Postby Nik Praskaton » Tue May 25, 2010 9:46

Maiden Istra wrote:
Smak wrote:takoder gledo dosta - divlje jagode, time, atomsko skloniste, bijelo dugme...

Gledao sam kad su svirale Divlje Jagode, Atomsko i Topić...Topić je sam Atomskim svirao nekoliko stvari....uglavnom fora je zvučalo.

Topic je odlican vokal, bas to s sklonistem vidis kak dobro zvuci..al previse se zasro, recimo kad uzme akusticnu i kao nesto sam svira..a i u svom bandu svira gitaru, a nema pojma..uvijek je bio bassista, neznam zasto je preso na gitaru il zast samo ne pjeva...
Dok sam gledo uzivo Time (postava - Božić, Topić, Divjak) onda sam tek skuzio kako se dobro kod nas nekad sviralo. Predobar koncert bio
Nik Praskaton
Forum member

Postby renewal » Tue May 25, 2010 12:59

Topić je predobar vokal....

Poslušajte samo od time-a stvar "put za istok" i sve je jasno!! :wink:
Music is a safe kind of high!
renewal
Forum member

Postby Selena » Wed May 26, 2010 18:31

Mirza wrote:INDEXI!

vidim nitko osim Devastationa se nije sjetio njih :|

kako sam samo na njih zaboravila...obožavam ih.
samo što deprimiraju.
kao i balašević :?
She smiles like a child with flowers in her hair
With blood on her hands into the sun she stares
Selena
Forum member

PreviousNext

Return to Hard Rock Caffe