[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Kreacija teorija zavjera

Kreacija teorija zavjera

Discussion board za generalne teme.
Ne toleriraju se spam, off-topic, svadje i sl...

Moderator: ABIZMO

Postby Diogen » Thu Jan 21, 2010 12:44

*Wratchild* wrote:...evo pošto se bavim proučavanjem teorija zavjere...slučajno ili ne došao sam do jedne zapanjujuće informacije.Naime kako je vrlo dobro poznato da tajna društva kontroliraju i nadziru državne dužnosnike koji su tna to mjesto postavljeni kao marionete-npr. prijedsjednici moćnih zemalja (što je samo paravan-svi su oni pomno odabrani-gle, iz istog tog društva-kruga ljudi koji nadziru svijet od pamtivjeka).No dobro... dakle ukratko da kažem, pronašao sam informaciju da guverner-glumac-conan Arnold Schwarzenegger ima (ljudi koji stoje iza njega) cilj postati predsjednik SAD 2012. godine, no kako američki ustav kaže kako svaki građanin može postati predsjednik no samo mora biti rođen u SAD-u.Zna se da Arnold to nije već je rođen u austriji.E sad se vuče paralela sa Obamom... niti on nije rođen u SAD-u već u africi no to se "ispravilo" prije negoli je njegov rodni list prikazan javnosti.
:lol: :lol: :lol:
Ako su MMF i WB, multinacionalke i liberalne (ekonomski liberalne) vlade tajna društva, onda... :lol:
A Obama je rođen na Havajima.
Branislav Glumac wrote: Mrcomoćno je

Odin, crveni Thor il Krist Bijeli...
Malo su važna imena i bozi
Prava je obaveza biti hrabar.
Diogen
Forum member

Postby *Wratchild* » Mon Jan 25, 2010 12:54

Diogen wrote:
*Wratchild* wrote:...evo pošto se bavim proučavanjem teorija zavjere...slučajno ili ne došao sam do jedne zapanjujuće informacije.Naime kako je vrlo dobro poznato da tajna društva kontroliraju i nadziru državne dužnosnike koji su tna to mjesto postavljeni kao marionete-npr. prijedsjednici moćnih zemalja (što je samo paravan-svi su oni pomno odabrani-gle, iz istog tog društva-kruga ljudi koji nadziru svijet od pamtivjeka).No dobro... dakle ukratko da kažem, pronašao sam informaciju da guverner-glumac-conan Arnold Schwarzenegger ima (ljudi koji stoje iza njega) cilj postati predsjednik SAD 2012. godine, no kako američki ustav kaže kako svaki građanin može postati predsjednik no samo mora biti rođen u SAD-u.Zna se da Arnold to nije već je rođen u austriji.E sad se vuče paralela sa Obamom... niti on nije rođen u SAD-u već u africi no to se "ispravilo" prije negoli je njegov rodni list prikazan javnosti.
:lol: :lol: :lol:
Ako su MMF i WB, multinacionalke i liberalne (ekonomski liberalne) vlade tajna društva, onda... :lol:
A Obama je rođen na Havajima.

To je službena povijest odnosno (sl. informacije) i ovo je pravi primjer kako se vrlo lako izmanipuliramo kasnije čvrsto braneći taj svoj stav :roll: ...da, sve je pod kontrolom iluminata koji kroz razna tajna društva upravljaju "čelnicima" (samim vrhom) politike, obrazovanja, medicine, medija (što je jedno od najvećih sredstva masovne manipulacije)... :lol: :lol: :lol: (nije smiješno)
^..^ ...and everything I see just burns my eyes!!! ^..^
*Wratchild*
Forum member

Postby Diogen » Mon Jan 25, 2010 17:56

Majko mila.
Službena vs. neslužbena (i samim time ISTINITA) povijest.
Znaš, konzultirat ću se s jednim frendom i preporučiti ti jedan klipić bivšeg masona koji DOISTA demistificira ovo o čemu pričaš.
Ali, da pogodim unaprijed: to će biti izraz "zatupljenog čovječanstva" koje progovara iz mene, a sam čin demistifikacije ćeš preokrenuti u NAMJERNU mistifikaciju kroz fingiranu demistifikaciju, divan plod cirkularne logike i dogmatičnosti koju inače ti jako ne voliš i ne podnosiš ju kod drugih.
Ma lol :lol:
Branislav Glumac wrote: Mrcomoćno je

Odin, crveni Thor il Krist Bijeli...
Malo su važna imena i bozi
Prava je obaveza biti hrabar.
Diogen
Forum member

Postby *Wratchild* » Mon Jan 25, 2010 21:53

sve ok, poštujem tvoje mišljenje... zato i služi forum, za razmjenu i iznošenje vlastitih mišljenja koja su uvelike različita, a samim time i zanimljiva.Nevolim previše filozofirati i baratati raznim pojmovima kao mnogi ovdje što neznači da sam manje inteligentan.
Iznio sam svoj stav (na temu topica) i tražio mišljenje drugih....a ja se nastavljam držati svojih spoznaja, olovke i papira ;)
^..^ ...and everything I see just burns my eyes!!! ^..^
*Wratchild*
Forum member

Previous

Return to Knjiznica