Moderators: Jaggernaut, Vufli
Lepi Mario wrote:Whitesnake je po meni dlican band i jedan od drazih uopce!!!
Od samih pocetaka djelovanja Whitesnakea, David Coverdale preuzima ulogu lidera iliti vođe banda!!!
Kada se Deep Purple raspao, David je odlucio osnovati svoj band i pozvao je stare prijatelje Lorda i Paicea, no odmah se osjetilo da se David promijenio i da nece vise bit samo pjevac kao i u Purpleu, negoli nesto sasvim drugo...Sve se promijenilo...David vise nije samo slusao i radio sto mu drugi govore, nego je stvar uzeo u svoje ruke, zato je ovako dobar band i slozio.
Odlican album i po meni jedan od najboljih albuma kada se govori o hard rocku je Ready and willing!!!!
To je savrsen album koji je dao megahit Fool for you loving!!!!
Nakon nekog vremena Whitesnake mijenja postave i s time i band mijenja svoj zvuk. Tako su iz cistog hard rocka presli u hair metalce gdje su se skroz dobro uklopili. Band je pojacalo jos jedno veliko ime, a to je Steve Vai!!!
Odlicne pjesme su mi jos Still of the night ili Is this love, iako mi ni druge nisu manje vrijedne...
Posljednji album nije ispunio moja ocekivanja, iako je odlicno odsviran!!!
Sve u svemu Whitesnake je stvarno band koji vrijedi i to ne moze nitko osporiti, odlican band s odlicnim frontmenom, mora valjat!!!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest