[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Guns n roses

Guns n roses

Rock rock, 'till you drop!

Moderators: Jaggernaut, Vufli

Postby *Wratchild* » Sat Nov 29, 2008 11:15

Evo skoro 10-ak dana nakon izlaska novoga i dobropreslušanoga novoga albuma ukratko mogu reći da je album jedan sasvim prosječan rock-metal uradak koji ima nekoliko ajmo reći hitova tj. boljih pjesama dok ostatak baš i ne iznenađuje.Album s obzirom da je (dvoznamenkasti broj godina) rađen, smišljan i sniman mogao je puno puno bolje, no to potvrđuje i sam kvalitet glazbenika u njemu, uspoređujući ga sa GNR 80' i 90'.Uspoređujući ga sa albumima i glazbenicima iz "prave" postave, ovo nikako nezauzima viskoku ocijenu, no gledajući ga (kako ga ja i gledam) zasebno kao album i bend nevezan za prošlost ovo je sasvim solidno napravljeno i tko god (zbog neznam kakve euforije npr. što su gnr izdali album nakon 14g.) govorio da je to album, iznenađenje i sl. GODINE krivo gleda svojim očima (to mogu pušiti amerikanci i drugi ne ja).

Chinese Democracy je ok, solidan, dobar album ništa više.
^..^ ...and everything I see just burns my eyes!!! ^..^
*Wratchild*
Forum member

Postby Bombenhagel » Sat Nov 29, 2008 11:39

sada si napisao takav post da će te svi kvoutat i napisati WORD.

al nemaš pojma. album je genijalan.
A ovo je sada za sve koji su dobili sjekirom po glavi:

"HAMMMER SMASHED FAAAACEEE!!!!"

-I-Budi moja voda ja sam voda radi sve sto zelis izgorjet cu ja-I-
Bombenhagel
Forum member

Postby whiskey » Sat Nov 29, 2008 11:41

-JADNIK- wrote:
whiskey wrote:
-JADNIK- wrote:
MaCro Management wrote:Ja sam ih u ovoj novoj postavi gledao 2005 i meni su bili i ovako odlični. Nemam ništa protiv njih danas...

baš to. gledam klipiće i zvuči ful okej. krenite dalje i ne budite toliko uskogrudni.

novi album razvaljuje :rozi:

joj daj prestani srat. nisam uskogrudna. jednostavno mi se NE SVIĐA. i što tu nije jasno???! :x

dabog te kostić napumpao!

:roll02: :roll02:
S ljudima zajedno smrdi, ali je toplo.
whiskey
Forum member

Postby Still of the night » Sat Nov 29, 2008 11:57

o jebotebok :lol:
Still of the night
Forum member

Postby *Wratchild* » Sat Nov 29, 2008 12:01

-JADNIK- wrote:sada si napisao takav post da će te svi kvoutat i napisati WORD.

al nemaš pojma. album je genijalan.

ja sam ovdje iznio samo svoje mišljenje i ne očekujem nikakvu podršku, a ni nikakvo vrijeđanje.Forumi postoje za normalne rasprave, a ne za uvrede kao što ti sada meni šalješ "nemaš pojma" i sl.Nisam tip koji ce ti sada ekspresno odgovoriti protuuvredom i reći nesto npr. "di si ti bio kada sam ja slusao gunse i vidio ih uzivo", "moj tata jje bolji od tvog" itd.Ne, mene to ne zanima kao ni tuđi sl. postovi.

Da budem on topic: solidan, dobar album (no metallici i saxonima ni do koljena - ljudi znaju šta rade).Moglo je to puno bolje, no iovako je sasvim ok (da se razumijemo gunsi su mi jedan od najdrazih bendova da nebi bilo da ih kritiziram ako tako izgleda jer ih kao nevolim).Ne, realno sam poslozio i iznio svoje misljenje.Da maideni (meni najbolji bend) izdaju loš album isto tako bih se ponašao.Emocije k sebi, budimo realni.

Dobar album, ništa više.
*Wratchild*
Forum member

Postby spiritfall » Sat Nov 29, 2008 12:03

album je donja granica osrednjeg sa možda tri, eventualno četiri solidne pjesme...ostalo je nadave dosadno, emoidno na trenutke,neinventivno,zakašnjelo,trendy a na madagascaru mi je došlo da zaplačem od muke i nostalgije kad su semplirali govor sa početka civil wara...

o ne sličenju na stare gunse neću ni pričati, u trenutku bunila sam to pokušao uzeti kao pozitivno al mi nije uspjelo...

loše
spiritfall
Forum member

Postby Bombenhagel » Sat Nov 29, 2008 12:03

jel netko ovdje očekivao nešto više?

ja sam očekivao dobar album i dobio sam ga. jebo vas grejt ekspektejšns.
A ovo je sada za sve koji su dobili sjekirom po glavi:

"HAMMMER SMASHED FAAAACEEE!!!!"

-I-Budi moja voda ja sam voda radi sve sto zelis izgorjet cu ja-I-
Bombenhagel
Forum member

Postby Still of the night » Sat Nov 29, 2008 12:19

-JADNIK- wrote:jel netko ovdje očekivao nešto više?

ja sam očekivao dobar album i dobio sam ga. jebo vas grejt ekspektejšns.

što je najbolje, ja sam očekivao užasan album, al dobrio sam ok album , ima 6-7 stvari koje su mi baš dobre, ostale manje više.

album mi je 7/10
Still of the night
Forum member

Postby LazaGN'R » Wed Dec 03, 2008 9:30

*Wratchild* wrote:Album s obzirom da je (dvoznamenkasti broj godina) rađen

Receno je da nije KONSTANTNO radjeno na albumu 10 i vise godina...

(zbog neznam kakve euforije npr. što su gnr izdali album nakon 14g.)

:?:
Greatest Hits je izasao valjda 2004.,Live Era ('87-'93) je izasao '99,a The Spaghetti Incident? je izasao '93...pa mi nije jasno na sta mislis (kako posle 14 godina)?
FUCK THE WORLD
- HAIL AND KILL

Check this site out: http://www.festivali.info
LazaGN'R
Forum member

Postby Nagrahfalt » Wed Dec 03, 2008 9:41

Da ni meni nije jasno odakle 14 godina? :shock:
Valjda je mislio na zadnji studijski uradak (spaghetti), ako izostavimo oh my god iz 99'
"Burn Thy Life Through The Suffering"
Nagrahfalt
Forum member

Postby whiskey » Wed Dec 03, 2008 10:43

LazaGN'R wrote:
*Wratchild* wrote: (zbog neznam kakve euforije npr. što su gnr izdali album nakon 14g.)

Greatest Hits je izasao valjda 2004.,Live Era ('87-'93) je izasao '99,a The Spaghetti Incident? je izasao '93...pa mi nije jasno na sta mislis (kako posle 14 godina)?

15 godina ako pričamo o studijskom uratku :wink:

od spaghettija, dakle '93. ništa. best of NISU izdali gunsi već geffen records, za što su ih ovi i tužili a live stvarno neću računat ko studijski. :lol:
whiskey
Forum member

Postby Still of the night » Wed Dec 03, 2008 10:52

whiskey wrote:
LazaGN'R wrote:
*Wratchild* wrote: (zbog neznam kakve euforije npr. što su gnr izdali album nakon 14g.)

od spaghettija, dakle '93. ništa. best of NISU izdali gunsi već geffen records, za što su ih ovi i tužili a live stvarno neću računat ko studijski. :lol:

live je studijski dorađivan :lol: pa eto i možeš xD
Still of the night
Forum member

Postby *Wratchild* » Wed Dec 03, 2008 21:45

whiskey wrote:
LazaGN'R wrote:

upravo na to sam i ja mislio samo sto izgleda vi gore niste skuzili.
Znam da je proslo 15 god. istina, samo sam namjerno rekao "dvoznamenkasti broj godina", a sto se tih izdanja tice 99' bla bla to su samo best off, live koncerti otprije itd dakle nista konkretno sa njihove strane tj. studijskog novog uratka.A ko je vama izlazak best off-a i prijasnjih (nostalgicnih live-ova) ubrojeno u neko izdanje da se samo prekrije njihov nerad onda ok.
Vec 15 god nista od gunsa iliti nikada vise od tada.

whiskey, hvala sto si me shvatila.
*Wratchild*
Forum member

Postby whiskey » Thu Dec 04, 2008 0:31

*Wratchild* wrote:
whiskey wrote:
LazaGN'R wrote:

upravo na to sam i ja mislio samo sto izgleda vi gore niste skuzili.
Znam da je proslo 15 god. istina, samo sam namjerno rekao "dvoznamenkasti broj godina", a sto se tih izdanja tice 99' bla bla to su samo best off, live koncerti otprije itd dakle nista konkretno sa njihove strane tj. studijskog novog uratka.A ko je vama izlazak best off-a i prijasnjih (nostalgicnih live-ova) ubrojeno u neko izdanje da se samo prekrije njihov nerad onda ok.
Vec 15 god nista od gunsa iliti nikada vise od tada.

whiskey, hvala sto si me shvatila.
i drugi put ;) :D
whiskey
Forum member

Postby BlackSheep » Thu Dec 04, 2008 8:08

ja sam ga nabavio,jos ga nisam preslusao,jedva cekam da i to cujem...javim dojmove
ICH UBER ALLES

Remove the sea wind
Recall the first flame
Awake the beast under the snow
BlackSheep
Forum member

PreviousNext

Return to Hard Rock Caffe