[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Poisonblack

Poisonblack

Weep for your mothers, cry for your sisters!!!

Moderators: ABIZMO, Sotonska Panda

Postby Venia » Mon May 12, 2008 19:48

Ajme textovi su mi preprepresexy, glazba nije bas prema mom ukusu, al onako bas je odlicno mi za lec u krevet i razmisljat o khm... svacem xD
Venia

Postby Nameless » Tue May 13, 2008 3:09

Venia wrote:Ajme textovi su mi preprepresexy, glazba nije bas prema mom ukusu, al onako bas je odlicno mi za lec u krevet i razmisljat o khm... svacem xD

Bil' ti :naughty:
Picajzla wrote:da mi dođe naikelea i kaže "pušiću ti ero moj najdraži",opet bi ošo na slejer

REPRESENTING RAJVOSA TALME HORDES FINEST!
An indestructible force from the Indestructible City
Nameless
Forum member

Location: Sarajevo - Zagreb - jos ponegdje, in the heart of Downfall

Postby ABIZMO » Tue May 13, 2008 7:00

to je žena!!
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby Conspiracy » Thu Jul 03, 2008 23:11

Love Infernal,State,In Lust....... :RawBanger:
Conspiracy
Forum member

Postby Saprofit » Sun Jul 06, 2008 22:39

Oh. To ni ne bih nazvala metalom.
Glazba je blijeda i nezanimljiva, a tekstovi krajnje patetični. Čak ni ja, u svojim povodljivim tinejdžerskim godinama, ne mogu slušati nešto takvo.
Oba albuma su krajnje smiješna. Prvi je navodno prilično him-ovski [to ne mogu komentirati, uzevši u obzir da HIM nikad nisam slušala], ali je iz moje perspektive bio jednostavno razvodnjeni Charon - koji je i sam po sebi prilično mekan. Drugi album je blijeda kopija Sentenceda, kojeg nikad nisam mogla shvatiti kao ozbiljan bend radi pjesama tipa 'Excuse me while I kill myself' ili 'Killing me, killing you'. Ah, ti Finci. Trebali bi, barem u ovim kvazigotičarskim vodama, proširiti vokabular dalje od lust, angel, blood, crave u svim licima, death, sorrow, love, die, night, mistress, desire, heart, cry, pain, sin, joy, burn... Oh, može se u beskonačnost.

Što se mene tiče, Poisonblack može postati samo još jedan side-project koji pada u zaborav :)
Saprofit
Forum member

Postby Sentenced » Sun Jul 06, 2008 22:54

.
Last edited by Sentenced on Wed Sep 28, 2011 23:12, edited 1 time in total.
"I raise my cup of pure madness as I'm slowly fading out..."
Sentenced
Forum member

Postby Winter » Sun Jul 06, 2008 23:02

Saprofit wrote:Oh. To ni ne bih nazvala metalom.
Glazba je blijeda i nezanimljiva, a tekstovi krajnje patetični. Čak ni ja, u svojim povodljivim tinejdžerskim godinama, ne mogu slušati nešto takvo.
Oba albuma su krajnje smiješna. Prvi je navodno prilično him-ovski [to ne mogu komentirati, uzevši u obzir da HIM nikad nisam slušala], ali je iz moje perspektive bio jednostavno razvodnjeni Charon - koji je i sam po sebi prilično mekan. Drugi album je blijeda kopija Sentenceda, kojeg nikad nisam mogla shvatiti kao ozbiljan bend radi pjesama tipa 'Excuse me while I kill myself' ili 'Killing me, killing you'. Ah, ti Finci. Trebali bi, barem u ovim kvazigotičarskim vodama, proširiti vokabular dalje od lust, angel, blood, crave u svim licima, death, sorrow, love, die, night, mistress, desire, heart, cry, pain, sin, joy, burn... Oh, može se u beskonačnost.

Što se mene tiče, Poisonblack može postati samo još jedan side-project koji pada u zaborav :)
O= :SawYou: :gun: :azdaja: :FlameThrower: :blowyouup: ^..^
ARise wrote:
-JADNIK- wrote:isusati boga,sada me stara ošišala...awww.....kak je lijepo imati kratku kosu :o
izgledam ko arise

mora da si lep u tri picke materine :lol:

:roll02:
Winter
Forum member

Postby Saprofit » Sun Jul 06, 2008 23:08

Ne možeš tvrditi da i u Poisonblackovim pjesmama koje su također Laihialini uratci postoji crni humor. Ja bih to jedva nazvala liriksima.
Volim kad se die-hard fanovi ulove nekoga pa se iživljavaju :/ Meni su neke pjesme Sentenceda crna mrlja, ma kakav humor nosile u sebi. Imam nisku toleranciju na takvu vrstu humora - radi toga mi je i Type O postao zamoran ubrzo.

Hvala na sarkazmu, ali nisam ni gotičarka ni blekerica. Postoje i sredine koje sarkazam ne obuhvaća.
Iživljavajte se koliko želite. Ja vjerujem u slobodu govora/mišljenja -.-

Post osobe koja me je quotala prije je... ahahah. Nemam riječi. To bi trebala biti obrana ljubljenog benda? Jao bendu s fanovima kojima se ne da složiti rečenica u njegovu obranu.
Saprofit
Forum member

Postby Conspiracy » Sun Jul 06, 2008 23:12

Saprofit wrote:Oh. To ni ne bih nazvala metalom.

:roll:
Last edited by Conspiracy on Sun Jul 06, 2008 23:15, edited 1 time in total.
Conspiracy
Forum member

Postby Sotonska Panda » Sun Jul 06, 2008 23:14

no no no, smirimo se.
Kick some Ash.
Sotonska Panda
Under Dreamskies

Postby Winter » Sun Jul 06, 2008 23:37

Saprofit wrote:Ne možeš tvrditi da i u Poisonblackovim pjesmama koje su također Laihialini uratci postoji crni humor. Ja bih to jedva nazvala liriksima.
Volim kad se die-hard fanovi ulove nekoga pa se iživljavaju :/ Meni su neke pjesme Sentenceda crna mrlja, ma kakav humor nosile u sebi. Imam nisku toleranciju na takvu vrstu humora - radi toga mi je i Type O postao zamoran ubrzo.

Hvala na sarkazmu, ali nisam ni gotičarka ni blekerica. Postoje i sredine koje sarkazam ne obuhvaća.
Iživljavajte se koliko želite. Ja vjerujem u slobodu govora/mišljenja -.-

Post osobe koja me je quotala prije je... ahahah. Nemam riječi. To bi trebala biti obrana ljubljenog benda? Jao bendu s fanovima kojima se ne da složiti rečenica u njegovu obranu.

nije mi se dalo ništa pisat zato što nekužim zašt ideš pljuvat bend koji neslušaš...nekužim smisao...
a onaj post gore je sarkazam također,ništa osobno ;) mi se tu na čmaru volimo šalit na razne načine :lol:
ARise wrote:
-JADNIK- wrote:isusati boga,sada me stara ošišala...awww.....kak je lijepo imati kratku kosu :o
izgledam ko arise

mora da si lep u tri picke materine :lol:

:roll02:
Winter
Forum member

Postby Sentenced » Sun Jul 06, 2008 23:38

.
Last edited by Sentenced on Wed Sep 28, 2011 23:14, edited 1 time in total.
Sentenced
Forum member

Postby Saprofit » Sun Jul 06, 2008 23:50

warrior wrote:nije mi se dalo ništa pisat zato što nekužim zašt ideš pljuvat bend koji neslušaš...nekužim smisao...
a onaj post gore je sarkazam također,ništa osobno ;) mi se tu na čmaru volimo šalit na razne načine :lol:

Iskreno, slušala sam Sentenced prilično dugo - do prije negdje godinu dana, iako samo neka dva-tri albuma. Usputno slušanje i nikad nisam bila fan.
I nije bilo pljuvanje. Samo komentar. Pljuvanje bi bilo da sam ustvrdila da nije bilo nijedne njihove pjesme koje valja, npr. I to bi još bilo blago pljuvanje, ma koliki oksimoron to činilo.
Eh, baš te 'šale' cmaru svojstvene me čine već par godina lurkerom ovdje. Ne vidim inače kakvog smisla ima izražavati svoje miškljenje o nekom bendu, kad zagriženi fanovi odmah idu pljuvati i po tebi i po postu. Zaludu i pismenost i obzirnost.

Sentenced wrote:prilično dugi post -.-

I, damn, čini se da neki ljudi i dalje ne shvaćaju da postoje različiti ukusi.
Gle, već sam ustvrdila da je stvar u tome da mi takav humor ne paše. Nije bit u neshvaćanju vica, postojao on ili ne - ovisno o pjesmi. Stvar je u ukusu.
Ne pljujem bendove. Pljuvanje je daleko ekstremnije od mrštenja na određene glazebne uratke. Sad, shvati kako želiš. Nisam raspoložena za prepucavanja.

Ono što sam MOŽDA popljuvala je bio Poisonblack. Heh.
litota zelenog tkanja
pod mekim prstima grubih namjera
predajem se hladnoći
bacajući posljednje ključeve okova
niz liticu.
Saprofit
Forum member

Postby Sentenced » Sun Jul 06, 2008 23:57

.
Last edited by Sentenced on Wed Sep 28, 2011 23:14, edited 1 time in total.
Sentenced
Forum member

Postby Saprofit » Mon Jul 07, 2008 0:02

Sentenced wrote:gle, ako ustanovim odmah da se slažem s tobom i dami puca kuki za Pb, moram se vratiti čitanju skripte iz "europske i svjetske povijesti srednjeg vijeka". de fakat, surađuj.

Jao, čini se da me elokventnost izdaje :P
Iskreno, ne vidim što je toliko loše u srednjovjekovnoj povijesti. Lažna čistoća i izvana i iznutra. Kako su i društvo i karakteri bili dualistički, bilo je pogodno vrijeme i za nastanak dualističkih religija poput bogumila. Ili sam ja jednostavno prepospana već.
Ispran mozak, damn.

Evo, za zabavu publici: životna ironija. Prije dan-dva sam stavila na skidanje Sentenced, samo da se podsjetim kako to zvuči.
Onda, koji albumi idu još na skidanje, osim Cold White Light kojeg je prelagano naći?

edit: Hm, da, to je offtopic.
Možda je i bolje da se Sentenced raspao, jer ako bi postao nešto tipa Poisonblack - zaista bismo se imali oko čega zakačiti. Na drugom albumu, iskreno, valja samo cover. A i to jedva-jedvice.
litota zelenog tkanja
pod mekim prstima grubih namjera
predajem se hladnoći
bacajući posljednje ključeve okova
niz liticu.
Saprofit
Forum member

PreviousNext

Return to Gothic metal