[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Tarja Turunen solo

Tarja Turunen solo

Weep for your mothers, cry for your sisters!!!

Moderators: ABIZMO, Sotonska Panda

Postby Leech » Tue Sep 18, 2007 14:10

mali OT:
Imate DPP na netu pa si poslušajte...istina s onim iritantnim glasom svako malo. Ja koji inače ne kupujem albume u trgovini nego ih skidam s neta mogu reći da će ovaj postati jedan od rijetkih koje imam doma. I tko nije poslušao album nego samo Amaranth ne može reći da nije dobar cijeli album. Amaranth je pjesma sa istom konstrukcijom kao i Nemo, samo sa zaraznim refrenom, standardno za prvi singl. Sve naravno IMHO.
--d-n-k-*---------
| *dajte.nam.kanabisa |
Leech
Forum member

Postby _EBONY_ » Tue Sep 18, 2007 15:11

Evo frend i ja planiramo obraditi
Red blooded woman od Kylie Minogue,
čak ćemo ubacit i neke riffove, hm, znači bit će to metal.

Tarjici sve najbolje, ah da, Tarja je kraljica,
evo hitnom hitnoćom nabavljam cd.
_EBONY_
Forum member

Postby Phantom Agony » Fri Dec 21, 2007 0:11

Dobila sam neki dan MYS kao zakasnjli rodendanski poklon i mogu rec da je jako lijepo napravljen.kao sto sam vec rekla,nista orginalno,ali album je zanimljiv,ima lijepi artisticki koncept i vjerujem da je puno bolji od novog NW.

Zena je obradila 'Poison' ;) .
'The surface of the earth is the shore of the cosmic ocean
Recently we've waded a little way out
And the water seems inviting'

Carl Sagan
Phantom Agony
Forum member

Postby Filozofsko Jaje » Fri Dec 21, 2007 0:37

Izvinite, ali Tarja naspram one nove pjevačice NWa napol u klimakteriju, ima bolji glas. Možete Tarju ne voljet, može vam se ne sviđat njena amorfna faca i sobovski karakter, ali ona pwna. Makar je za pretpostavit da joj Hietala neće ostat dužan, stala mu je davno na njegov hevijanerski žulj i sad će to bit utrka za manje više iste fanove.

I da, sve je to pop ako usporedimo s novim albumom od __________(umetnite neki grind bend), al ono, obični se puk na cesti zgraža i na Tarju i na Nightwish.
Priroda je odredila vrijeme za začeće, trudnoću i porod. Tako i alkemičar, nakon što oplodi prvotnu materiju, mora čekati trenutak rođenja.
Filozofsko Jaje
Forum member

Postby Phantom Agony » Fri Dec 21, 2007 0:45

Gle,tu se radi o osobnim misljenjima.i kakve veze imaju grind bendovi.
I ja sam osobno za Tarju,nek je umisljena,ima pravo bit ;) .

Carl Sagan
Phantom Agony
Forum member

Postby Filozofsko Jaje » Fri Dec 21, 2007 0:55

Samo ilustriram da je čičicama na Dolcu i novi Nightwish žestok poslije Ive Robića. Ono, nije to neznamkaki mainstream sad, da zna svaka hulja šta je NW. To je među metalcima česta zabluda, boli ljude kurac za njihovu metalnu glazbu i njihove metalne podjele prema prodaji albuma.
Jedan MPT poždere sav metal u Hrvatskoj. E to je mainstream metalni.

Osim toga, nebi li svi bili umišljeni da cijela dvorana vrišti kad izađeš na stage? Pa nitko od smrtnika s hr.metl scene to nikada ni ne bude doživio, pa ne očekujem da ljudi shvate da se lako umislit ako si predmet obožavanja.
Priroda je odredila vrijeme za začeće, trudnoću i porod. Tako i alkemičar, nakon što oplodi prvotnu materiju, mora čekati trenutak rođenja.
Filozofsko Jaje
Forum member

Postby Ulica Buraz » Fri Dec 21, 2007 1:37

Filozofsko Jaje wrote:Samo ilustriram da je čičicama na Dolcu i novi Nightwish žestok poslije Ive Robića. Ono, nije to neznamkaki mainstream sad, da zna svaka hulja šta je NW. To je među metalcima česta zabluda, boli ljude kurac za njihovu metalnu glazbu i njihove metalne podjele prema prodaji albuma.
Jedan MPT poždere sav metal u Hrvatskoj. E to je mainstream metalni.

Osim toga, nebi li svi bili umišljeni da cijela dvorana vrišti kad izađeš na stage? Pa nitko od smrtnika s hr.metl scene to nikada ni ne bude doživio, pa ne očekujem da ljudi shvate da se lako umislit ako si predmet obožavanja.

Što je to MPT?
21 kloš bod.
Ulica Buraz
Forum member

Postby Filozofsko Jaje » Fri Dec 21, 2007 1:40

Ulica Buraz wrote:Što je to MPT?

Ministério Público do Trabalho.
Filozofsko Jaje
Forum member

Postby Ulica Buraz » Fri Dec 21, 2007 11:39

Tarja je smeće. Kako možete biti bezglavi i reći da je bolja od novog Nightwisha?
Bože. Jo Jo - ona božićna pjesma.
21 kloš bod.
Ulica Buraz
Forum member

Postby Nocturna » Fri Dec 28, 2007 16:33

A kako netko može biti bolji u nečemu od onoga drugog koji je od djetinjstva u tome ? Ovdje govorim o Anette koja niti ne sluša metal i rock niti se ikada bavila tom vrstom glazbe. Sve kaj je pjevala su pjesme grupe Abba i to u bendu svoje mutterice. ROFL xD
How to drive an emo insane?
Put 'em in a round room and tell them to go cry in the corner. :lol:
Nocturna
Forum member

Postby Phantom Agony » Fri Dec 28, 2007 16:36

Nocturna wrote:A kako netko može biti bolji u nečemu od onoga drugog koji je od djetinjstva u tome ? Ovdje govorim o Anette koja niti ne sluša metal i rock niti se ikada bavila tom vrstom glazbe. Sve kaj je pjevala su pjesme grupe Abba i to u bendu svoje mutterice. ROFL xD

Pa ni Tarja ne slusa metal pa svejedno radi dobar posao ;) .

Carl Sagan
Phantom Agony
Forum member

Postby Nocturna » Fri Dec 28, 2007 16:54

E tu se ne bih mogla složiti s tobom. Tarja sluša i metal i rock i jedino što ne voli od metala je death i black metal.
Pročitah jedan inetvju jučer. ;)
Nocturna
Forum member

Postby Filozofsko Jaje » Fri Dec 28, 2007 21:02

Nocturna wrote:Tarja sluša i metal i rock i jedino što ne voli od metala je death i black metal.

Ne vole ni oni nju. :antirozi:
Filozofsko Jaje
Forum member

Postby Nocturna » Fri Dec 28, 2007 22:58

Pa ne mogu svi sve voljeti. Ne volim ni ja black zato jer lirike su jednostavno bezveze. Čast izuzetcima iako ih je malo.
Nocturna
Forum member

Postby elaith_the_elf » Fri Dec 28, 2007 23:24

Kao prvo, za mene je dolaskom nove pjevačice Nightwish postao jako odbojan bend. Cura nema loš glas, i ništa neću prigovoriti na račun toga, ali spotovi koje su s njom snimili su totalno uništili imidž benda. Bye Bye Beautiful je totalno jadan spot, više neznaš je to pop neki ili koji kurac. DPP je meni super album, i dok nisam vidio pjevačicu i spotove sam ga slušao cijele dane...ali kad ugledah prvi jadan spot (Amaranth) i te njezine pop pokrete i sjebani imidž, uf...užas

Tarja je meni super pjevačica i ima poseban glas, nije ni ova nova loša, ali ja mislim da njoj nije mjesto u Nightwishu nego u nekom pop bendu. Po meni je uništila imidž benda ,ali nije ona kriva nego ove budale koje su ju na audiciji primile.

Btw. Tarja je umišljena.

ou jea:)
elaith_the_elf
Forum member

PreviousNext

Return to Gothic metal