Enigma wrote:ove dane slušam 'alive again'.. al me zanima nešto drugo. naime, (nisam stigao pročitati tekstove) pročitao sam negdje da su mu svi albumi od početka do druge pisme sa 'invisiblea' konceptualni, da se radi o nekoj breathing shadow trilogiji.. još sam se više iznenadio kad sam pročitao da je taj breathing shadow (prvi album) rađen kao sisters of mercy tribute i da se cila priča nastavlja do te druge pisme (naslovne) sa 'invisible-a'.. može ko malo jače pojasnit

"The breathing shadow" je prvi dio trilogije, poslije dolaze "Closing cronicles" , i " I ", priča sa prvog se nastavlja do zadnjeg... prochitaj txt-ove na netu pa chesh skuziti sve...
zadnji je, po meni najloshiji-> preshao u premekano / pre-Pop podruchje, ali se definitivno isplati imati.
nemam pojma kakve bi veze Sisters of Mercy imao s albumom ???
po meni je Dan Swano 33 puta bolji muzichar/sladatelj ( da ne prichamo o njegovim producentskim uspjesima (Opeth i ini ..) ), pa mi takva izjava zvuchi k`o da Magazin (CRO) ide raditi tribute album Death-u (USA) ....

---- netko che popizditi kada prochita ovaj dio , he he , ali zaboli me ....

:evil:
mogucha veza: Florence Nightingale, chasna sestra, je bila pripadnica reda Sestara milosrdnica ....)