[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Tarja Turunen solo

Tarja Turunen solo

Weep for your mothers, cry for your sisters!!!

Moderators: ABIZMO, Sotonska Panda

Tarja Turunen solo

Postby Dea » Mon Sep 17, 2007 10:39

Nadam se da nije već bio topic, možda sam ga fulala.

Evo, procurilo par novih pjesama:
http://www.youtube.com/watch?v=VwbtbfAnI80 - I walk alone (i tradicionalno silly spot, al to su detalji :lol: )

http://www.youtube.com/watch?v=aox7rLjWyZg - In the picture

Meni osobno su ove dvije stavri pomele kompletan novi Nightwish, makar nisam neki fan Tarje, ali ovo sviđa mi se što se glasom vraća na neke stare staze, a i pjesme su totalno zarazne i imaju jako dobre aranžmane.

Nemoguće je izbjeći usporedbu s novim NW-om, pa ću samo reć da mi ovo za razliku od Dark Passion Playa, koji je IMO totalno bez kičme, zvuči lijepo, dorađeno i definitivno je nešto što bi slušala doma i što bi otišla pogledat live. Ali opet to je samo moje mišljenje, pa nemojte napadat :P
in my left brain, nothing right
in my right brain, nothing left
Dea
Forum member

Postby Thyra » Mon Sep 17, 2007 11:27

Nisam mislila da cu ovo rec kada sam vijdela link, ali svijda mi se! Spot: :lol:
Lijepa suma, ali njezin roleplay je koma! :lol:
Ova druga je jako lijepa. Radio ju je ovaj iz Ragea... E, ubi me, ne mogu se sada sjetiti.

Dea wrote:Meni osobno su ove dvije stavri pomele kompletan novi Nightwish, makar nisam neki fan Tarje, ali ovo sviđa mi se što se glasom vraća na neke stare staze, a i pjesme su totalno zarazne i imaju jako dobre aranžmane.

Nemoguće je izbjeći usporedbu s novim NW-om, pa ću samo reć da mi ovo za razliku od Dark Passion Playa, koji je IMO totalno bez kičme, zvuči lijepo, dorađeno i definitivno je nešto što bi slušala doma i što bi otišla pogledat live. Ali opet to je samo moje mišljenje, pa nemojte napadat :P

Do kuda nas je doveo ovaj forum, da se moramo ispricavati sto imamo svoje misljenje... :roll:
Thyra
Forum member

Postby Leech » Mon Sep 17, 2007 11:57

Prva mi je bezveze, druga mi je dobra. Ali mi je DPP 100x bolji. A Tarji bi bio pun pogodak da na koncertima svira hitove NWa iz vremena prije Century Childa.
--d-n-k-*---------
| *dajte.nam.kanabisa |
Leech
Forum member

Postby Ulica Buraz » Mon Sep 17, 2007 12:01

Nemam novi od Nightwisha :twisted: Kako ga vi možete imat? Torrent? :twisted:
Imam Amaranth mini cd onaj. Ako je to NOVI Nightwish onda gaze sve prijašnje albume. Gledajući strukturu pjesme i riffove onda je ovo kvalitetnije od starih albuma. Vokal mi se sviđa.
Ovo što si postala....Tarju solo...ništa originalno.

Btw. nisam fan ni Tarje ni Nightwisha ;)
21 kloš bod.
Ulica Buraz
Forum member

Postby Isis Rosenkreuz » Mon Sep 17, 2007 12:04

Samo da sada ne započne rat "Bolji je novi Nightwish" vs "Tarja je kraljica"... :roll:
Meni se osobno njen glas ne sviđa i kao što je napravila Dea, želim istaknuti da je to samo moje osobno intimno nevažno nestručno mišljenje (eto, čisto da se ponizno ispričam štovateljima g.đice Turunen) jer stvarno nemam volje klati se s nekim tko tako ne misli.
Uglavnom, ako se cura misli i dalje baviti glazbom, nek' joj je sa srećom. Valjda će uskoro izaći i njen novi album tako da će nostalgičari biti sretni. Na bazi jedne pjesme ("I walk alone") je teško reći kako će sve to skupa biti upakirano i kako će zvučiti gotov proizvod, no bitno da sada Tarja ima šansu da se dokaže (ako se uopće treba dokazivati) i izvan Nightwisha, a isto vrijedi i za njih bez nje. Tko ju voli voljet će je i dalje, tko voli Nightwish voljet će ih i dalje. I ne vidim zašto bi tu trebalo doći do svađa, mislim da se može voljeti i jedno i drugo :wink:
"Not a servile scribe Am I
Not ever shall I be
My sire is mind
Whose sons are always free"

Nobel invented dynamite. I won't accept his blood money.

If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic.
Isis Rosenkreuz
<font color=red>House-Wife

Postby Tratincica » Mon Sep 17, 2007 21:47

se ovo više može ubrajat u metal?
Dreamer doesn't remember, and what he doesn't want to remember is about to launch him into His playground.
Tratincica
Forum member

Postby Thyra » Mon Sep 17, 2007 23:44

Isto koliko i sam Nightwish... Sorry, ali gitarski riffovi su tu. Posebno sam obratila paznju na njih bas se pitajuci isto sto i ti. Ali onaj singl s novm iz Nightwisha je zbog njenog glasa vise pop nego metal, dok Tarja svojim glasom daje ovdje notu profinjenosti i misticnosti.

(A ja nisam fan ni jednih ni drugih!)
Thyra
Forum member

Postby Miracle » Tue Sep 18, 2007 1:10

Thyra wrote:Isto koliko i sam Nightwish... Sorry, ali gitarski riffovi su tu.

i? riff znači metal?
Life seems too small when Death takes its toll
I need something to blame for this pain
I try, I fail, I fall, like anyone you know
I break, I bleed, like anyone you know

2B V -2B = ?
Miracle
Moderator

Postby Tratincica » Tue Sep 18, 2007 9:03

Thyra wrote:Isto koliko i sam Nightwish... Sorry, ali gitarski riffovi su tu. Posebno sam obratila paznju na njih bas se pitajuci isto sto i ti. Ali onaj singl s novm iz Nightwisha je zbog njenog glasa vise pop nego metal, dok Tarja svojim glasom daje ovdje notu profinjenosti i misticnosti.

(A ja nisam fan ni jednih ni drugih!)

Da... Znam, po elementima i svime to bi trebao biti metal, ali jednostavno mi ne paše.
Dreamer doesn't remember, and what he doesn't want to remember is about to launch him into His playground.
Tratincica
Forum member

Postby Phantom Agony » Tue Sep 18, 2007 9:46

Osobno,Tarja je pomela NW.novi nw je po meni postao neki mainstream,to nema vise veze s onim sto nw je,tj. bio.
daleko,od toga da nije kvalitetno,nego samo smatram da to vise nema one cari.

Tarji svaka cast!
'The surface of the earth is the shore of the cosmic ocean
Recently we've waded a little way out
And the water seems inviting'

Carl Sagan
Phantom Agony
Forum member

Postby Miracle » Tue Sep 18, 2007 10:56

Phantom Agony wrote:Osobno,Tarja je pomela NW.novi nw je po meni postao neki mainstream,to nema vise veze s onim sto nw je,tj. bio.

Tarji svaka cast!

a ovo Tarjino nije mainstram? poslušao do pola onu I walk alone... jebote pa ima barem 10ak tisuća takvih pisama. ono, kalup da nemože veći...
Life seems too small when Death takes its toll
I need something to blame for this pain
I try, I fail, I fall, like anyone you know
I break, I bleed, like anyone you know

2B V -2B = ?
Miracle
Moderator

Postby vainamoinen » Tue Sep 18, 2007 12:08

Miracle wrote:

i? riff znači metal?

Pa imaju i žešću distorziju a i dupla bas pedala je tu (na drugoj stvari)... :wink:
vainamoinen
Forum member

Postby Thyra » Tue Sep 18, 2007 13:02

vainamoinen wrote:
Miracle wrote:

i? riff znači metal?

Pa imaju i žešću distorziju a i dupla bas pedala je tu (na drugoj stvari)... :wink:

Ne gledamo drugu stvar jer to nije njena nego ju je radio lik iz Ragea.

I Miracle, sorry, ali zesci riff je kod Tarje nego u novom NW. Zna se da ja ne volim Tarju, ali fakat rastura sa ovom pjesmom. Novi NW singl je malo zesci pop.
Thyra
Forum member

Postby Ulica Buraz » Tue Sep 18, 2007 13:21

Amaranth ima jedan od jačih riffova u zadnjih godinu dana od svih metal bendova. Pa ti razmisli.
21 kloš bod.
Ulica Buraz
Forum member

Postby Phantom Agony » Tue Sep 18, 2007 14:02

Miracle wrote:
Phantom Agony wrote:Osobno,Tarja je pomela NW.novi nw je po meni postao neki mainstream,to nema vise veze s onim sto nw je,tj. bio.

Tarji svaka cast!

a ovo Tarjino nije mainstram? poslušao do pola onu I walk alone... jebote pa ima barem 10ak tisuća takvih pisama. ono, kalup da nemože veći...

Pa,ono,ne bih bas rekla da je mainstream,al da,slazem se,vec videno.
No vratila se starom nacinu pjevanja i meni se osobno svida.to je sam moje subjektivno misljenje. :wink:
'The surface of the earth is the shore of the cosmic ocean
Recently we've waded a little way out
And the water seems inviting'

Carl Sagan
Phantom Agony
Forum member

Next

Return to Gothic metal