by sadsorrow » Mon Aug 06, 2007 20:28
Da,barem glazba,ali opet,nikad vise njegovog osmjeha,i onog toplog,prijateljskog pogleda,i zagrljaja kad se vidimo,i odusevljenog prepricavanja anegdota,ali barem imamo sve pjesme,ali tako ih je tesko slusati,i onda kad te zatuce stvarnost-ovaj glas nikad vise necu cuti u zivo,nego preko pjesama,nikad me nece zvati na telefon ili mobitel,nikad na cugama necemo pricati,nikad me nece te okice gledati opet,samo sa neba,a ja cu ga i dalje sanjati,i dalje cu mu pricati,jer znam da me cuje...I dat cu sve od sebe da i oni ljudi kojima nisam tako puno pustala njegove pjesme,da ga cuju,ali ne sve budale,samo dobri ljudi,dostojni te predivne muzike...
I mrzim taj motor,proklinjem ga samo tako,i moji starci isto proklinju taj motor,toliko puta je znao i kod mene doma doci,i kako je moj stari imao prometnu tesku sa motorom,uvijek je govorio Brani-kupi auto,ako se dogodi nesreca,ima lima koji te stiti,kupi motor,ovako ako se slupas,direktan udarac u tjelo,mrtav si odmah...I on bi dosao njemu-ma ne,ne,ja pazim kako vozim,nece meni nista biti,znam ja dobro voziti...I onda taj dan-telefon...Brane je poginuo...Molim? kako? nemoguce? To mi lazete,jelda da se zezate? Da cete se sad poceti smijati? Na drugoj strani-jecaji...
Nije meni to doslo u glavu,dotuce me ponekad,pa placem...
Ali drago mi je sto sam mu rekla puno puta da ga volim,i da mi je najbolji,najdrazi prijatelj...
I da,nikad necu od njega dobiti ''original'' Gabriels grief...Nikada necu pokazati novi piercing...Tako sam mu pricala o tome kako cu se piercati,i danas sam se piercala,ali to nije to,kad nemogu s najbitnijom osobom podijeliti srecu...I da-uzas tim bendovima,moraju pjevati i svirati,a svi su mu bili prijatelji...Kao i na pogrebu,ok,sviranje je lakse,ali Pero kad je pjevao...Od kuda mu snaga? Mislim da mu je to bio najtezi trenutak zivota...Pjevati na grobu svoga prijatelja...
Brane moj,volim te...
Oprostite svi na ovako dugim postovima,ali kad je rijec o ovome andjelu,nemogu stati pricati...
Brane R.I.P,you will be remembered for all the eternity