[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - White stripes

White stripes

Rock rock, 'till you drop!

Moderators: Jaggernaut, Vufli

Postby Retajski Tic » Sun Feb 12, 2006 13:13

Al nisu njima sve pjesme identicne?
Retajski Tic
Forum member

Postby Scream for me » Sun Feb 12, 2006 13:53

teški bullshit , ne mogu vjerovat da ih netko može slušat sat-dva , jebote kad ih vidim na tv-u gasim televizor , takvu averziju u meni stvaraju da je to za popizdit , neznam kako je vama al ja ih ne mogu ni smislit a kamoli slušat , takva nekvaliteta i neznanje na jednom mjestu
I FELT THE GROUND SHAKE. AND THE VOICE
SAID ON THIS VERY DAY UNTO OUR HANDS
WOULD PASS THIS HAMMER; A SIGN OF OUR
DELIVERANCE TO SEE AND TO KNOW THAT FOR
US IT IS THE END OF THE BEGINNING AND FOR
THEM IT IS THE BEGINNING OF THE END...
Scream for me
Forum member

Postby Blackcrowned » Wed Feb 15, 2006 22:35

White Stripes su najveće đubre prljavo koje je MTV servirao. Takva glupost se ne smije tolerirati, mora im se sudit i maknut od ostatka svijeta
Živijo det metal
Blackcrowned
Forum member

Postby Batrljasti Egzekutor » Wed Feb 22, 2006 12:34

ajde bas da su najgore sta je mtv servirao nebi reko,spojen sam sondama za televiziju i gledam mtv svaki dan kao junky i znam da ima i goreg.al ima i boljih..oni bendovi koje su birali za Ozzfest izgledaju obečavajuće.a i ja bi rado mrknuo sharon.
Batrljasti Egzekutor
Forum member

Postby NOGOŠIR » Fri Mar 03, 2006 15:38

odlicni su, jedino mi je ovaj 'get behimd me satan' album bezveze

i zasto bi nesto trebalo bit komplicirano da bi bilo dobro? lol

vjerujem da puno vas nije nikad ni preslusalo album cijeli, posto sam serete "sranje su" i ne kazete nista konkretno
NOGOŠIR
_________

Postby Archon » Fri Mar 03, 2006 21:12

NOGOŠIR wrote:odlicni su, jedino mi je ovaj 'get behimd me satan' album bezveze

vjerujem da puno vas nije nikad ni preslusalo album cijeli, posto sam serete "sranje su" i ne kazete nista konkretno
:retard:
सगरमाथा
Archon
Forum member

Postby NOGOŠIR » Sat Mar 04, 2006 21:06

Archon wrote:
NOGOŠIR wrote:odlicni su, jedino mi je ovaj 'get behimd me satan' album bezveze

:retard:

a jesi me rasturio...
NOGOŠIR
_________

Postby Archon » Sun Mar 05, 2006 13:51

Pazi, da se razumijemo, ja mogu objasniti zbog čega se meni ne dopadaju,
a ne zbog čega su loši jer objektivno nemogu to tvrditi.
Dakle, vokal mi je nekako nekarakteran, plitak, ocufan.
Sama glazba nije ni po čemu naročitom posebna, sve je to već viđeno, i utapa se u sivilu prosječnosti, melodije im nisu zbilja bog zna kako upečatljive,
bubnjevi ultraloši, spotovi neoriginalni, vrište - "ovo je zbog puno para a pjesme radimo na liniji" itd...

No, ponavljam, ne tvrdim da su loši, samo da su MENI loši.
सगरमाथा
Archon
Forum member

Postby BeBaCh » Wed Apr 05, 2006 22:50

Archon wrote:Pazi, da se razumijemo, ja mogu objasniti zbog čega se meni ne dopadaju,
Sama glazba nije ni po čemu naročitom posebna, sve je to već viđeno, i utapa se u sivilu prosječnosti, melodije im nisu zbilja bog zna kako upečatljive,
bubnjevi ultraloši, spotovi neoriginalni, vrište - "ovo je zbog puno para a pjesme radimo na liniji" itd...

No, ponavljam, ne tvrdim da su loši, samo da su MENI loši.

znamo da tvrdiš da su loši.... kao i svi pametni ljudi na ovom svijetu... ;)))

aj, ko voli nek izvoli... kada bi trebala birat između njih i Mate Bulića (gori gora gori borovinaaaa), izabrala bih definitivno Matu.
Gle, ja nisam prirodna plavuša, primam instrukcije!
:lol:
BeBaCh
Forum member

Postby Zla časna seka » Wed Apr 05, 2006 23:11

a čujte,nemrete tak popljuvati njih od a do žnj...pa kaj su vam krivi stripesi?! mislim,ne da ih slušam...al bijah na koncertu...i moram reć da postižu dosta pun zvuk s samo jednom gitarom i bubnjevima...a ako ćemo ih gledati ovako-oni su u usporedbi s starim rockom djeca,a u usporedbi s novim rockom velikani.............bezveze se svađat.šteta živaca. :?
Zla časna seka
Forum member

Postby Corpduster » Wed Apr 05, 2006 23:14

Zla časna seka wrote:a čujte,nemrete tak popljuvati njih od a do žnj...pa kaj su vam krivi stripesi?! mislim,ne da ih slušam...al bijah na koncertu...i moram reć da postižu dosta pun zvuk s samo jednom gitarom i bubnjevima...a ako ćemo ih gledati ovako-oni su u usporedbi s starim rockom djeca,a u usporedbi s novim rockom velikani.............bezveze se svađat.šteta živaca. :?

ništa novog.

meni ne smetaju kad ih čujem negdje, imaju dobar beat za malo iskakat se...bar to ako niš.
'''It's a piece of shit is what it is. Just one more piece of shit. You can't lose sleep over it, you gotta accept it for what it is, a piece of shit.''
Corpduster
Forum member

Postby Zla časna seka » Thu Apr 06, 2006 23:28

Cropduster wrote:
Zla časna seka wrote:a čujte,nemrete tak popljuvati njih od a do žnj...pa kaj su vam krivi stripesi?! mislim,ne da ih slušam...al bijah na koncertu...i moram reć da postižu dosta pun zvuk s samo jednom gitarom i bubnjevima...a ako ćemo ih gledati ovako-oni su u usporedbi s starim rockom djeca,a u usporedbi s novim rockom velikani.............bezveze se svađat.šteta živaca. :?

ništa novog.

meni ne smetaju kad ih čujem negdje, imaju dobar beat za malo iskakat se...bar to ako niš.

baš tak :)
Zla časna seka
Forum member

Postby Monde » Mon Apr 17, 2006 13:14

Scream for me wrote:teški bullshit , ne mogu vjerovat da ih netko može slušat sat-dva , jebote kad ih vidim na tv-u gasim televizor , takvu averziju u meni stvaraju da je to za popizdit , neznam kako je vama al ja ih ne mogu ni smislit a kamoli slušat , takva nekvaliteta i neznanje na jednom mjestu

A ja ne mogu vjerovat da netko može vrištat kada Dickinson kaže; "screm for me!".... :bigcry: jednostavno žalosno
Monde
Forum member

Postby strummer » Tue Jun 20, 2006 9:23

Stidite se nevjernici! Stripesi su prvo ime današnje rock'n'roll aristokracije - žestoki, nadasve originalni i pomaknuti... pričo bi vam priče o njima da biste se olakšali u gaće

----------------------------------------
I was thinkin' about my doorbell, when ya gonna ring it?
strummer
Forum member

Postby NOGOŠIR » Sat Jul 14, 2007 18:27

Archon wrote:Pazi, da se razumijemo, ja mogu objasniti zbog čega se meni ne dopadaju,

eo meni je vokal obican, melodije slabo pamtim njihove, vise riffove koji su mi prejaki, a opet tako jednostavni.

ne mislim za njih da su pretjerano originalni (vec spoj pun kurac stvari koje su utjecale na jacka), al eo recimo sleepytme gorilla museum je originalan bend. i sta sad? ko je cuo za njih?

spotovi su dost dobri...eo recimo onaj '7 nation army'...cijelo vrijeme se ekran onako dijeli, al nije dosadno, i zato je odlicno. a onaj hardest button to button ili onaj od lego kocaak spot....sve "spotovi za 5kn", a bolji od spotovi koji kostaju nekoliko desetaka ili cak tisuca dolara koje mozemo svaki dan da vidimo na mtv.

danas je 10. godisnjica benda, a novi album, icky thump, mi je vrlo dobar.
NOGOŠIR
_________

PreviousNext

Return to Hard Rock Caffe