hatebringer wrote:dobro, dobro. a novi album tek u 8 mjesecu !!!
Zove se Moons and Mushrooms....živi bili pa vidjeli....

Moderators: ABIZMO, Sotonska Panda
Abysmo wrote:hatebringer wrote:dobro, dobro. a novi album tek u 8 mjesecu !!!
sifilis wrote:Abysmo wrote:hatebringer wrote:dobro, dobro. a novi album tek u 8 mjesecu !!!
joj kad ce vise to izac mamicu im!!! nemrem vise cekatal fakat sto vise preslusavam ovaj bend to mi postaje genijalniji. vrte mi se non stop po winampu zadnjih mjesec dana i svaki album je jeben na svoj nacin. eh, sta bi dao da se slucajno jos pojave negdje u blizini
IillIlI*/VWY>˝ ˝ ˝ wrote:sifilis wrote:Abysmo wrote:hatebringer wrote:dobro, dobro. a novi album tek u 8 mjesecu !!!
joj kad ce vise to izac mamicu im!!! nemrem vise cekatal fakat sto vise preslusavam ovaj bend to mi postaje genijalniji. vrte mi se non stop po winampu zadnjih mjesec dana i svaki album je jeben na svoj nacin. eh, sta bi dao da se slucajno jos pojave negdje u blizini
moram priznat da sam skeptičan naspram tog albuma. kad sam čuo the neonai izgubio sam povjerenje u lake of tears.
Picajzla wrote:da mi dođe naikelea i kaže "pušiću ti ero moj najdraži",opet bi ošo na slejer
ajme
jesi ga skinuo s neta??
neki dan (prekjucer) sam citao na netu da je album u zavrsnom procesu pa sam mislio da nece jos na net izaci barem tjedna-dva...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests