[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Android cmar net

Android cmar net

Prijedlozi za otvaranje novih foruma

Moderator: El Maestro Grande

Postby VitaminX » Mon Sep 09, 2013 11:33

ako će to dovest usere na forum - ZA
:rockdevil: SPASITELJ SCENE :rockdevil:
VitaminX
kanibal

Postby Zub » Mon Sep 09, 2013 12:41

VitaminX wrote:ako će to dovest usere na forum - ZA

Misliš hipstere? :lol:
Zub
<font color=red>Villain

Postby VitaminX » Mon Sep 09, 2013 12:46

Zub wrote:
VitaminX wrote:ako će to dovest usere na forum - ZA

Misliš hipstere? :lol:

bmk kakvi su, nek komentiraju nek se malo forum digne iz mrtvih
VitaminX
kanibal

Postby Ljubomir Kerekeš » Mon Sep 09, 2013 13:15

Richpa wrote:Možete vi lupati ZA do iznemoglosti ali i 'modernizacija' postojeceg foruma je zapela tako da ono, molite se da Mormy copi vremena za ovo sto je prioritet, mada ja nemam nista protiv ovih starih i krljavih phpbb verzija, onako totalni vintage.

Kad na vrbi rodi grožđe i ispune se svi tehnički i kadrovski parametri, ovaj topik će bit pokazatelj da se i korisnici slažu s tim potezom.

Plus ovo šta Vitamin kaže, ako se cijeli internet mobitelizira, trebo bi i čmarnet kad rukovodstvo bude u mogućnosti. Olcku čruerima uvijek preostaju golubi pismonoše kao znak protesta.
Ljubomir Kerekeš
Forum member

Postby VitaminX » Mon Sep 09, 2013 13:57

svi forumi su pomrli. a puno ih je bilo i boljih od cmara. o tempora o mores. sad ostaje vabit ono što je ostalo usera sadržajem.

a i mi smo lijeni ruku na srce. ajde iskreno kome se da pisat recenzije ili vijesti? meni sigurno ne.

dok smo se borili i krvili oko spamare i fenomena juras propo forum. al ono do dna propo.

ako će ta aplikacija dovest bar 5 ili ne daj bože 10 aktivnih usrea na forum ja sam itekako za.

izbacit par smajlija a neke zamijenit isto ne bi bilo loše, ne bi bilo loše opet sprovodit malo ozbiljnije kriterije postanja čak i u spamari

ovakva situacija je bila na metal chambersu pred propast. zbog par njih su svi ostali prestali dolazit do momenta kad smo ga morali upokojit. a samo informacije radi da je chambers bio 100 milja bolji od cmara. desili su se trolovi koji su otjerali prvo sve žene a onda i ostale svojim idiotarijama. shvatite ovo ko zloguko predviđanje jer je sve već viđeno .
VitaminX
kanibal

Postby Richpa » Mon Sep 09, 2013 14:23

Promjena smajlica definitivno ce povecati topicitet odredjenih topica.
Richpa
Spectral Collapse

Postby Count Vexen » Mon Sep 09, 2013 14:25

Mislim da je vitamin sve rekao.
Mene nije bilo,tj nisam bio aktivan oko 3,4 god ali tu i tamo sam bacio oko.
Sad sam se vratio iz razloga ciste nostalgije i zato jer mi fali zajebancije koja je nekad bila.doduse,sad je malo drugacija.
Cinjenica je da forum drze stari juzeri koji su tu vise godina.
Ovom forumu je potrebna neka modernizacija,kakva god bila.
Iskreno,da sam malo vise kompjuterski obrazovan,ponudio bi se isti tren nesto napraviti.
Kaj se tice izgleda foruma,bas nista nebi mijenjao jer je totalno olckul i tak treba izgledati.
Treba na neki nacin eventualno vratit neke stare juzere koji su drzali forum i privuci nove inace ce otic sve u qurac i sve ono za kaj se masa borila godinama da imamo ovo kaj imamo.
Svaka cast entuzijastima koji imaju malo vremena za odvojit za vijesti,intervjue i recenzije,al nekad je cmar imao nagradne igre i kojekakve pizdarije i bilo je ful jebacki.nekad je bilo i skoro svaki vikend cmar miting.zakaj nebi vratili bar dio toga?
Znam da ce me neki odma u startu posrat oko toga i bas ih zaboli,al bar nek priznaju da sam djelomicno u pravu i da ak se ne vide u zivo,tu su na forumu i teraju zajebanciju.
Svi imamo neke obveze u zivotu i nismo vise toliko vezani za forum,al kad bi bar na neki nacin malo vremena odvojili za boljitak foruma,bilo bi super
Stara ti je bolesna pa si mene našo jebat
Count Vexen
Forum member

Postby Richpa » Mon Sep 09, 2013 14:28

Ne pitaj koliko ce cmar dati tebi, vec koliko ces ti cmaru dati. Et' ja moderiram spamaru, sizifov posao reklo bi se, srecom djelim ga s jos par no-lifera pa se nekako pregrmi ^^
Richpa
Spectral Collapse

Postby Craig C. » Mon Sep 09, 2013 14:35

ne vidim potrebu, ima browsera na smartfonima s kojima se normalno da koristiti forum
Craig C.
Forum member

Postby Count Vexen » Mon Sep 09, 2013 14:40

Craig C. wrote:ne vidim potrebu, ima browsera na smartfonima s kojima se normalno da koristiti forum

Sve stima,al ja govorim o tome da malo forum zivne.
Ako ikako mogu pomoc oko toga, rado cu odvojit vremena i pokusat i opet napominjem,svaka cast onima koji ga jos uvijek moderiraju i donekle drze na zivotu
Count Vexen
Forum member

Postby Zdren » Mon Sep 09, 2013 14:55

Count Vexen wrote:
Craig C. wrote:ne vidim potrebu, ima browsera na smartfonima s kojima se normalno da koristiti forum

Ako ikako mogu pomoc oko toga, rado cu odvojit vremena i pokusat i opet napominjem,svaka cast onima koji ga jos uvijek moderiraju i donekle drze na zivotu

forumi su lagano ajbok, teško se budu useri vraćali ili novi dolazili. facebook je glavniji.
http://www.last.fm/user/Zdren
Tissit, tosi isot tissit!
Три психи пили Пилипихи спирт
Zdren
Forum member

Postby Count Vexen » Mon Sep 09, 2013 15:05

Aj ti si bar stari juzer pa znas o cemu pricam i kak je bilo prije
Count Vexen
Forum member

Postby NecroMILFer » Mon Sep 09, 2013 16:12

Zdren wrote:
Count Vexen wrote:

forumi su lagano ajbok, teško se budu useri vraćali ili novi dolazili. facebook je glavniji.

Ma jest kurac, imamo i tamo grupu na Facebooku ali ovdje svi pišemo. Tamo samo ocrnjujemo Jurasa
Rakija Drinkin' Team

schebo wrote:Milf ajd ne seri, al stvarno. ti si zadnja osoba koja može tu dat neki komentar tipa to za antu pavelića.
Ili ste vi još preponosni na onog četnika Dražu pa će još malo postat narodni heroj?
NecroMILFer
Forum member

Postby Pomidor » Mon Sep 09, 2013 16:35

NecroMILFer wrote:
Zdren wrote:
Count Vexen wrote:

Ma jest kurac, imamo i tamo grupu na Facebooku ali ovdje svi pišemo. Tamo samo ocrnjujemo Jurasa

:roll02:
Pomidor
Forum member

Postby Ljubomir Kerekeš » Mon Sep 09, 2013 16:43

NecroMILFer wrote:

Mislim da je govorio općenito o promociji bendova (čega je ovaj forum nekad bio jedno od glavnih središta, što se dobrim dijelom prebacilo na face) i koncerata (što se kolko tolko drži još ovdje, al puno slabije nego prije, također "krivica" fejsa).

Ovo o čem ti govoriš je štura zajebancija, koja na svu sreću još nije umrla na forumu.
Ljubomir Kerekeš
Forum member

PreviousNext

Return to Brainstormers