[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Novi forum: EDM (Elektronska glazba)

Novi forum: EDM (Elektronska glazba)

Prijedlozi za otvaranje novih foruma

Moderator: El Maestro Grande

Postby Richpa » Sun Aug 01, 2010 16:19

Bombenhagel wrote:Elektronika nije samo techno (to bi bila izjava za ove maloumne metalce)

Aleluja :)
Richpa
Spectral Collapse

Postby heimdal_13 » Sun Aug 01, 2010 17:04

Richpa wrote:
Bombenhagel wrote:Elektronika nije samo techno (to bi bila izjava za ove maloumne metalce)

Aleluja :)

+ 1

definitivno ZA

"trenutno", nakon 10 dana zrca i papaye bas si nekako "vazem" metal i parti ljude. Rade nebi o tome pisao ali na partiji sam se defintivno bolje zabavio (vecinom bez kapi alkohola i bez smrc droge ) nego na nekom metaltijebomater koncertu.
heimdal_13
Forum member

Postby SELJO_BELJO » Sun Aug 01, 2010 18:42

et ja sam dosta put bio na zrcu a bome i po metal koncertima...meni bas nakurac idu napumpani smelercici,talijancici i ostali cigani koji imaju IQ corave kokoske...njihovo glupavo kurcenje i glumatanje prazne slame...konstantne guzve i nemres ni normalno popit pice...vec zadnjih par godina konstantno uzmem pice i pijem van papaye i aquariusa...zrce je bilo prije fora ali sad ima previse gamadi...ali kako gof okrenes svejedno sam ZA ...
SELJO_BELJO
Forum member

Postby Mike » Sun Aug 01, 2010 19:00

@Richpa - onda jednostavno nek se otvori pdf "Ostalo" i tamo lijepo trpaš elektroniku i sve ostalo što nema veze sa metalom i rockom i njima srodnim žanrovima..

SMRT DJ PULTOVIMA!!!

daj zamisli kak bi Metal & Rock forum grdo izgledao sa pdfom "Elektronička glazba" il tako nešto.. daj fuj... bljak buuuu grrrr
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
Mike
Forum member

Postby Nameless » Sun Aug 01, 2010 19:34

protiv
Picajzla wrote:da mi dođe naikelea i kaže "pušiću ti ero moj najdraži",opet bi ošo na slejer

REPRESENTING RAJVOSA TALME HORDES FINEST!
An indestructible force from the Indestructible City
Nameless
Forum member

Location: Sarajevo - Zagreb - jos ponegdje, in the heart of Downfall

Postby Mile » Sun Aug 01, 2010 19:53

The Pharaoh wrote:@Richpa - onda jednostavno nek se otvori pdf "Ostalo" i tamo lijepo trpaš elektroniku i sve ostalo što nema veze sa metalom i rockom i njima srodnim žanrovima..

Dakle pored 'Nesvrstanih' da postoje i 'Ostali'? :-s
Mile

Postby Richpa » Sun Aug 01, 2010 20:10

The Pharaoh wrote:@Richpa - onda jednostavno nek se otvori pdf "Ostalo" i tamo lijepo trpaš elektroniku i sve ostalo što nema veze sa metalom i rockom i njima srodnim žanrovima..

SMRT DJ PULTOVIMA!!!

Uopce ne citas sto pisem, upravo to pokusavam(o) izbjeci :)

P.S. - Fuck Zrce!
Richpa
Spectral Collapse

Postby Zmijozmaj » Sun Aug 01, 2010 20:39

heimdal_13 wrote:
"trenutno", nakon 10 dana zrca i papaye bas si nekako "vazem" metal i parti ljude. Rade nebi o tome pisao ali na partiji sam se defintivno bolje zabavio (vecinom bez kapi alkohola i bez smrc droge ) nego na nekom metaltijebomater koncertu.

Momče. Dovoljno je pogledat taj tvoj last.fm playlist i avatar. Ajbok i okani se metala jer ti se to ionak prije ili kasnije piše.

On topic: ne vjerujem da bi na nekom forumu posvećenom elektronici i šamaranju ploča otvorili neki ''Metal'' podforum. Odnosno ne vjerujem da je metal tamo zastupljen u većoj mjeri nego ovdje tvoji topici sa download linkovima. Tak treba i ostat
Kako da ti kažem?
Zmijozmaj
Forum member

Postby Stark » Sun Aug 01, 2010 20:58

za
Stark
<font color=red>The Vault Dweller

Postby Nekrofil » Sun Aug 01, 2010 21:04

Protiv.
Nekrofil
Forum member

Postby Craig C. » Sun Aug 01, 2010 21:49

slobodne aktivnosti isto nisu metal
ZA

uostalom kaj vas boli kurac, di je problem u ne čitanju jednog podforuma? i tu se kolko znam broje samo "za" postovi
Craig C.
Forum member

Postby Mike » Sun Aug 01, 2010 21:55

Mile wrote:

Dakle pored 'Nesvrstanih' da postoje i 'Ostali'? :-s

Ma daj ne shvaćaj moje prijedloge ozbiljno.. :lol: Boli me Don Kitunko iskreno.
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
Mike
Forum member

Postby heimdal_13 » Sun Aug 01, 2010 23:43

Zmijozmaj wrote:
heimdal_13 wrote:

Momče. Dovoljno je pogledat taj tvoj last.fm playlist i avatar. Ajbok i okani se metala jer ti se to ionak prije ili kasnije piše.

haha dobra dobra ... slusam kaj mi pase i kaj mi se slusa i ne ogranicavam se samo na metal mada mi metal omiljena i najbolja glazba za opustanje, ucenje, spavanje, izrazavanje osecaja itd itd ( i ne, nemam dugu kosu :lol: )

nou hard filingsss :)
heimdal_13
Forum member

Postby heimdal_13 » Sun Aug 01, 2010 23:50

E a kaj se tice zrca, jebeno okupljaliste pedera i "niskih" ljudi. 1000 decki i 15 cura ... a kaj ces, meni bilo odlicno s drustvom i zbog mjuze i svega ostaloga osim naravno konstatnog gledanja u "muskarcine".

sry na off top :)
heimdal_13
Forum member

Postby SOAD » Mon Aug 02, 2010 1:54

za
:ruza: KLUB BILJAKA INC. RIP :ruza:

You must gather your party before venturing forth...
SOAD
Forum member

PreviousNext

Return to Brainstormers