Zmijozmaj wrote:Protiv.
Sentinet je sve napisala + ne vidim razlog za otvaranje. Šta bi sad trebali otvorit podforum samo zato što je tebi to vjerojatno 90 % muzike koje slušaš. No offense

Prijedlog nema veze s onim što ja slušam, uostalom elektronsku glazbu slušam u jednakoj mjeri kao što slušam i hrpetinu metala i sl. derivacija.
Meni osobno je nelogično da postoji forum Nesvrstani cisto iz razloga što nije jasno definiran, tj. jest definiran na način ''ovo nije metal/rock tu otvori temu'' a u hrpi primjera se neki bendovi komotno mogu staviti u nekakav ''global rock'' forum iz Nesvrstanih. Nadalje, Twilight Zone u svom opisu sadrži slijedeće - ambiental, electro, EBM i sl. i isto tako hrpa bendova iz tog foruma je zasnovana na elektronici.
Znači li to da ja ako želim otvoriti temu o nekom elektronskom projektu moram otici u Twilight Zone i tamo otvoriti temu jer eto u opisu se nalaze neki ''podzanrovi'' koji su vezani za taj projekt.
Tvrdim samo da su Nesvrstani forum sasvim nedefinirani i da je nepregledno trpati 300 zanrova u jedan forum kada se dosta tih bendova/projekata moze komotno baciti u neki postojeci ili se vec otvoriti forum za Elektronsku glazbu, kako sam vec predlozio.
No hajde, vidim da je cmarnet ogranicen na metal i rock i da je prijedlog pucanj u prazno.
The Pharaoh wrote:Tzar Ivan Stratsimir wrote:Ako postoji Punk i Twilight, neznam zašto nebi postojala i elektronska mjuza. Što se mene tiče ZA.
Pa mislim da postoje zato što su kolko toliko srodni žanrovi sa rockom i metalom.
Dam desnu ruku u vatru da ti nemas 2% veze o niti jednom forumu. 90% bendova iz Twilight foruma se debelo zasniva na elektronici i elektronskom zvuku.
MaCro Management wrote:Dakle, prije uvođenja elektronskog podforuma, ako će ga biti, bilo bi možda lijepo izglasati žele li članovi ovog foruma da se forum za razliku od weba ne ograničava na metal and rock (što uključuje sve izvedenice rocka), već da se krene i sa drugim žanrovima.
Poanta je da vec debelo ima veze i s elektronikom i s drugim derivacijama, a rezultat toga je nepregledni i neorganizirani forum zvan Nesvrstani.