[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Prijedlog za zatvaranje

Prijedlog za zatvaranje

Prijedlozi za otvaranje novih foruma

Moderator: El Maestro Grande

Postby Sentient » Sun Mar 21, 2010 16:20

izvrćeš mi riječi zaboga, al stvarno nisam dalje zainteresirana za raspravu. ako ti prijedlog prođe, svaka čast.
User avatar
Sentient
Forum member
 
Posts: 1133
Joined: Fri Mar 16, 2007 22:41

Postby Nameless » Sun Mar 21, 2010 16:53

protiv
Picajzla wrote:da mi dođe naikelea i kaže "pušiću ti ero moj najdraži",opet bi ošo na slejer


REPRESENTING RAJVOSA TALME HORDES FINEST!
An indestructible force from the Indestructible City
User avatar
Nameless
Forum member
 
Posts: 4805
Joined: Sun Nov 05, 2006 23:41
Location: Sarajevo - Zagreb - jos ponegdje, in the heart of Downfall

Postby Pumpa » Sun Mar 21, 2010 17:48

protiv
User avatar
Pumpa
Forum member
 
Posts: 1061
Joined: Wed Mar 05, 2008 9:57
Location: Zagreb, Southern Slavia

Re: Prijedlog za zatvaranje

Postby El Maestro Grande » Mon Mar 22, 2010 0:00

Mile wrote:Nije da se ne slažem s tobom Ričpa, al moram te opovrgnut.

Richpa wrote: dobili su nekakva uokvirena pravila koja su zapravo egotrip pojedinaca kojima je ta spammara smetala iz nepoznatih razloga (da, nepoznatih jer ama baš nitko nije od moderatora/administratora konkretno napisao zašto se ista ukinula).


Gle u Pivnici što je šef reko:

Bishop wrote:Ljudi, ta bio sam ja ovdje od pocetaka ovog foruma kad ideja o nekoj spammari nije bila na krajnjoj pameti ikoga od nas, a sve je divno funkcioniralo. (...) Kroz godine narasli smo, i portal i forum i broj korisnika i sve je oslo down the toilet - odjednom je potrebna tam neka spammara da bi korisnici foruma mogli nailaziti uopce neki mamac i privlacnost za dolazenje ovdje? (...) kak god rezonirate, prema statistikama broj aktivnih korisnika je pao no isto tako se povecao promet po ostalim forumima i malo pomalo me to podsjeca na neke bolje godine.


Pa onda da iščupam par usmećenih citata sa sličnih tema.

Starkström wrote:To je ono što je meni išlo na kurac u spammari. Za svaki kurac se otvarao topic, bez obzira što ima za to mjesto na forumu.
Starkström wrote:Ali glupo je da ekipa bude na cmar-netu samo zbog spammare i da s nestrpljenjem očekuju novosti oko otvaranja spammare (u tom slučaju - jako je lako otvorit si svoj forum tipa rcma).
Clouseau wrote:Ae, objektivno gledano - šta stvarno gubiš sa ukidanjem spemare? Puno svađe, spema i 30 vučjih jutjub linkova dnevno. Internu zajebanciju imaš ionako već, ona može živjeti dalje i bez spemare.
Starkström wrote:Što se međusobnog vrijeđanja tiče, mislim da bi stvari otišle u pičku materinu kad bi se to dozvolilo i ne bi sankcioniralo...mene prvom padne mrak na oči kad vidim nečije kilometarske postove dok se ko zadnji debili prepucavaju oko toga čiji zmaj ima bolje tenisice. Sumnjam da se velikom broju ljudi da pratit forum gdje se ekipa uvijek ko djeca kači oko nečeg i sumnjam da je Bishop tako zamislio funkcioniranje foruma. U duhu interne zajebancije je to čak i smiješno, al postane iritantno ako netko ko tipa pharaoh nema smisla za humor (a zna kakva je spammara) i onda krene vrijeđat svu komunjarsku i njubridarsku gamad:)
Inače, nemam ništa protiv tih internih spika i zajebancija (koje su i nerijetko smiješne :) ), al po meni to upravo otuđuje i udaljava ostatak populacije foruma, koja posta eventualno u VVA i par glazbenih podforuma. Čim se pojavi neki novi user (bio sad taj user debil ili ne, nije bitno), odmah ga se ide prcat, a da on kurca ne kuži kaj mu se priča. Tak da ovo ispada ko igralište za nekolicinu usera, dok ostale to automatski udaljava. Ne kažem da je to sad neki big deal, ali tako stvari stoje na ovom forumu.
Starkström wrote:E, a za koji cock postoji Pivnica, jel to nekom palo na pamet?? :o
Nije über kul ko spammara, al moći će se i tu otvarat normalno topici koji NISU baš jutjub linkovi ili u stilu ''Ej Ašow, Stark, Mirza, Panurg, itd''. Za to imate facebook.
Clouseau wrote:Uostalom, Zdren je reko više manje šta i ja pa se niko nije kačio za njegov post. Ja sam kao i on rekao da je čmar bio sasvim ok i bez spemare. Pivnica može poslužiti za neku normalnu ležernu raspravu, brijem da vam niko ne bi tamo ni topik za sise i guzice tamo zabranio recimo. Ja sam uvijek bio za kvalitetu foruma iznad spema i količine u kojoj se možda doduše nečega i nađe u svom tom kaosu..
Picajzla wrote:sinoć sam lizo pizdu i sise i dobio pušenje
JES!
al danas sam ujutro povraćo i promašio šolju
NO!


Stjepko, Abysmo, Hrid, Psychotic, Narugrim, ja i još pokoji mod/admin je isto dao slično objašnjenje, al ne da mi se to sad sve kvotat. S time da Clouseau nije admin nit mod, pa je pogodio bit problema; a s druge strane Picajzlin citat je primjer spemerskog mentaliteta koji se umiješa u ozbiljne rasprave.


Kolega Mile je odlično sažeo građu, razradio problematiku, te dao konstruktivan odgovor na sva pitanja.
Ovaj topic more pod ključ.
User avatar
El Maestro Grande
Angel of Deaf
 
Posts: 4131
Joined: Tue Aug 27, 2002 19:28
Location: U pravu

Previous

Return to Brainstormers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron