[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Electric wizard

Electric wizard

Tamo gdje je najmasnije

Moderator: TrendKILL

Postby Zbane » Tue Dec 28, 2010 11:06

...shadowssss gather round meeeeeee.... :mrgreen:
_Ofce i Nofce_
Zbane
Forum member

Postby dyed » Wed Dec 29, 2010 19:44

opasan album...malo melodicniji od witchcult today-a i mogu rec da je to dobro, malo promjene ne znaci nista lose - svejedno zvuce masno

ne znam kolko je do benda ali usrali su to sve sa plocama koje su izdavali na novo...nikak doc a i distroi deru na shippingom, njemci pogotovo...
Through the Wasteland Go Searching We
dyed
Forum member

Postby Zbane » Wed Dec 29, 2010 20:21

drugačiji je, više kao napušeni rokenrol mi je došao. u svakom slučaju pogodak

ma ne spominji, uzeo sam ja dvije majce od Ufomammuta i bolje da ne kažem kolko su me oderali na shippingu.ti bok mater koda sam suho zlato nabavljo iz italije
uh :!:
_Ofce i Nofce_
Zbane
Forum member

Postby Bombenhagel » Thu Jan 13, 2011 17:27

mislim da bi ovom bendu bilo sada krajnje vrijeme da se raspadne u koliko toliko ok stilu. napravilu su ok albume, al ovo više nema smisla......
A ovo je sada za sve koji su dobili sjekirom po glavi:

"HAMMMER SMASHED FAAAACEEE!!!!"

-I-Budi moja voda ja sam voda radi sve sto zelis izgorjet cu ja-I-
Bombenhagel
Forum member

Postby Trollkien » Thu Jan 13, 2011 17:58

Bombenhagel wrote:mislim da bi ovom bendu bilo sada krajnje vrijeme da se raspadne u koliko toliko ok stilu. napravilu su ok albume, al ovo više nema smisla......

Ovaj komentar mi je u rangu klinaca tipa ono, ja slušam samo stare albume jer oni su jedini true, ovo novo ti je za pičkice, nemoj to slušat, to je melodično i nećeš onda bit cool i true... a znaš da se cure iz 4.a razreda pale samo na dečke koji slušaju samo stare true albume... :D

Ovaj, šalu na stranu, mislim gle... wizardi i dalje snimaju samo na analognoj opremi, i dalje većinu tog snimaju sa samo jednim mikrofonom koji visi sa stropa, i dalje rifljaju ko veliki i fuzzirani su do bola...mislim kaj više oćeš, pa nisu debili da do kraja života sviraju identično i da im svaki novi album zvuči ko i svaki prethodni, kaj si lud, evolucija je osnova ljudskog tijeka života a pogotovo glazbenika!!!

Peace you bunch of weedians :wink:
((O Domination Through Amplification O))
Trollkien
Forum member

Postby Bombenhagel » Thu Jan 13, 2011 18:04

o ćem ti pričaš???

nisam zato mislio, nekak su se s godinama počeli pretvarati u jednu bezličnu masu, ovi pokušaji pjevanja nekakvih refrena na zadnjem su totalna katastrofa, za razliku od odličnog witchculta....sumnjam da će izdati nešto bolje od ovog kaj su već napravili, zato je bolje da ovak sa stilom odu sa scene nego da opet ovakve albume izbacuju van...

čini mi se da je ovo prvi album koji ih počinje vuči na dno.
A ovo je sada za sve koji su dobili sjekirom po glavi:

"HAMMMER SMASHED FAAAACEEE!!!!"

-I-Budi moja voda ja sam voda radi sve sto zelis izgorjet cu ja-I-
Bombenhagel
Forum member

Postby Zbane » Thu Jan 13, 2011 20:13

ma kud ih vuče bomnagl ne seri :D

sad bez zajebancije...meni je 'Witchcult today' dozlaboga dosadan album, ajde 'We live' je još imao koju dobru stvar, ovo sve prije im je kult totalni, slažem se, ali mi je 'Black masses' osvježio EW ekipu...ponavljam, više mi je ko napušeni rokenrol nego doom doom, ak me kužite

isprva mi je bilo čudno jer sam očekivao nešto tipa let us prey (neznam zašto stvarno) al mi je odmah u uho ušla ona 'Venus in furs'n popefka (..I...am..Zodiaaac....I...am..the...staaars...)

kužim ja kaj hoćeš reć, drugačiji je od starih albuma, svakako...al IMHO je ovo dobar nastavak za dalje, puno bolji od 'Witchculta' (ne bi se čudio da završe na nekom 70s retro evil štihu :wink: )

a i dok se sluša EW treba pušit travu :mrgreen:
_Ofce i Nofce_
Zbane
Forum member

Postby Xul » Fri Jun 03, 2011 11:50

Bombenhagel wrote:o ćem ti pričaš???

nisam zato mislio, nekak su se s godinama počeli pretvarati u jednu bezličnu masu, ovi pokušaji pjevanja nekakvih refrena na zadnjem su totalna katastrofa, za razliku od odličnog witchculta....sumnjam da će izdati nešto bolje od ovog kaj su već napravili, zato je bolje da ovak sa stilom odu sa scene nego da opet ovakve albume izbacuju van...

čini mi se da je ovo prvi album koji ih počinje vuči na dno.

elektik vizard je toboze kult, nekuzis ti to ,odi slusat metl! 66 zlo i naopako
Circumstance does not make the man; it reveals him to himself
Xul
Forum member

Postby Bombenhagel » Sat Jun 04, 2011 10:53

odi si pušit tripove s bob marleyem :roll:

zadnji EW ne valja s obzirom na stare klasike.
Bombenhagel
Forum member

Postby Zbane » Sat Jun 04, 2011 15:01

:roll02:

onaj return trip kad sam čuo prvi put aaaaaaeeee :rozi:
i ona ivixor stvar s onim semplom ženskog vokala je prebolesna
_Ofce i Nofce_
Zbane
Forum member

Postby doomborn » Thu Sep 08, 2011 8:50

po meni najprecijenjeniji doom bend svih vremena. prvi album i witchcult today odlični, we live je ok, ostalo sve sranje.
evo i mali haiku:
kad mi netko kaže daje dopethrone alfa i omega doom metala
ja samo zatvorim oči o odvalim dopesmoker do kraja
doomborn
Forum member

Postby Zbane » Thu Sep 08, 2011 9:49

pa ne bi baš reko da je precijenjen

pdaj si pusti tog istog Dopesmoker-a, Come my fanatics i malo ih bolje na glasno preslušaj

meni osobno su ova dva vičkalt i we live dosadni albumi ko kurac
niš novo
niš ekstra
par dobrih stvari
(da nisu hitili van ovaj black massess totalno bi otišli u kurac kam su i krenuli IMHO)

dok je jedan dopethrone tolko razvaljivanje od albuma od produkcije do izvedbe i svega, mislim ne vidim po čemu je taj album loš pa jesi ti čuo gitaru i basove na toj ploči?mislim ono, kompletan intenzitet u atmosferi i zvuku...

dopethrone je uz dopesmoker jedan od najboljih psihodeličnih albuma ikad snimljenih, ne bi ja to nikad u neke doom gabarite stavljo, bar ne one klasične

a i kad već tu drobim, dopethrone i dopesmoker ne bi nikad mogo uspoređivat jer su potpuno drugačiji jedan od drugog
_Ofce i Nofce_
Zbane
Forum member

Postby doomborn » Thu Sep 08, 2011 10:19

meni dopethrone katastrofa...potpuno zamuljana produkcija, ne kužim ni da li je gitara naštimana a kamoli što svira, a u biti većina toga zvuči prilično raštimano, pogotovo "solaže" (koje su grozne). dosadni riffovi ubi bože. vokali naprosto užasni. grozan, grozan album. ista stvar mi je s večinom njihovih albuma. zadnji je produkcijska abominacija. witchcult i prvi album imaju barem neke smislene pjesme, zabavne riffove, relativno ok vokale i daleko čišću produkciju. ne razumijem zašto stalno takav zvuk ne prakticiraju.
doomborn
Forum member

Postby Zbane » Thu Sep 08, 2011 10:31

da, kužim da ti se ne zdopada jbg

mislim da je ovo što tebi ne valja u zvuku dopethrone-a isto ono što nekima ne paše u lo-fi blek metalu.samo što ovo nije loš blek metal :D

hm, vidiš baš taj zvuk s kojim oni eksperimentiraju je ono što se meni i dopalo_ima na ovom zadnjem ona stvar Turn off your mind...ae pa daj to stavi na ful glasno ili još bolje na slušalice pa probaj skužit kolko je 'slojevitija' stvar
..na to oni i ciljaju brijem

meni je fora kod te mjuze i zaš ju slušam zato što 3 glupana svaki na svom instrumentu mogu bit u stanju napravit masivniju i puniju glazbu od neznam, 3 gitaristića kul basistića, 500 miliona činela i tak tih gluposti (bez uvrede)
_Ofce i Nofce_
Zbane
Forum member

Postby doomborn » Thu Sep 08, 2011 11:07

Zbane wrote:da, kužim da ti se ne zdopada jbg

mislim da je ovo što tebi ne valja u zvuku dopethrone-a isto ono što nekima ne paše u lo-fi blek metalu.samo što ovo nije loš blek metal :D

hm, vidiš baš taj zvuk s kojim oni eksperimentiraju je ono što se meni i dopalo_ima na ovom zadnjem ona stvar Turn off your mind...ae pa daj to stavi na ful glasno ili još bolje na slušalice pa probaj skužit kolko je 'slojevitija' stvar
..na to oni i ciljaju brijem

meni je fora kod te mjuze i zaš ju slušam zato što 3 glupana svaki na svom instrumentu mogu bit u stanju napravit masivniju i puniju glazbu od neznam, 3 gitaristića kul basistića, 500 miliona činela i tak tih gluposti (bez uvrede)

meni oni to upravo ne rade (barem ne na dopethrone, let us prey, come my fanatics, itd...)...zvuče mi samo ko tri glupana koji su volume i fuzz i bass odvalili do kraja i vrte dosadne riffove, i uz to još ovaj distorzirano falša na vokalu. sleep, yob, colour haze, karma to burn, elder, black pyramid, melvinsi (dok još nije bilo drugog bubnjara) su recimo bendovi sa po tri člana koji meni tako rasturaju. elektriksi su daleko od toga...osim kažem na prvom albumu i witchcultu, to mi je ko da slušam drugi bend. ali, svakom svoje, bože moj...mnogi se ne slažu samnom...
doomborn
Forum member

PreviousNext

Return to Stoner/Sludge