[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Down

Down

Tamo gdje je najmasnije

Moderator: TrendKILL

Down

Postby Arapaho » Fri Dec 17, 2004 0:55

nisam nigdje primjetio topic o ovom bendu (ako negdje ipak je slobodno LOCK), a kako neznam gdje da ga stavim, onda cu tu, u nepoznato :shock:

meni je bend odličan, to je inače anselmov projekt dok je bio još u panteri. prvi album, nola, nemam, a drugi imam i stvarno mi se sviđa. onako neki southern, teksaški štih ima.

šta vi mislite o tom bendu?
Arapaho
Forum member

Postby Chemer » Mon Dec 20, 2004 12:45

Arapaho wrote:šta se ovo nikome ne sviđa?? :shock:

Znam da sam pokusavao nabaviti prvi album jako ,jako dugo , čisto iz znatiželje . Već sam lagano odustao od potrage kad ( bilo je to prije skoro 5 godina) je frend izvadio u skoli original cd , a ja sam ostao blejit ( kupio ga je u zagrebu u dinatonu) , nakon skole sam otrcao doma , uzeo sve pare koje sam imao i otisao kupit cd. Na moju veliku zalost nije ga vise bilo , popizdio sam ,al drugi dan sam ga dobio sprzenog. Ni sam nisam znao sto ocekivati od tog anselmovog projekta . Moram priznati da me je potpuno oduševio do te mjere da ga dan danas smatram jednim od najboljih albuma koje sam ikad čuo , albumom koji je izuzetno utjecao na moj daljnji glazbeni ukus . IMO taj album nema slabe stvari , jedan je od onih albuma kojima posvećujem kompletno vrijeme za slušanje.
Drugi album , zreliji , s puno više atmosfere , podosta drugačiji od prvijenca , također odlčan , stilski raznolik. Teško mi je odlučit koji je IMO bolji , jer su oba posebna , a kvaliteta glazbe je na oba albuma na najvišem nivou.

I'm staring
right back at myself,
and through it's frozen image,
I'm laughing right back
at my health - Lifelong
You can't escape the beast
In the null and void pit of failure

www.last.fm/user/stepajn
Chemer
Forum member

Postby Arapaho » Mon Dec 20, 2004 17:01

ja sam samo taj drugi čuo, prvi nikako nisam uspio nabavit, je isti stil ili? ono tipično anselmovski? :shock:
Arapaho
Forum member

Postby CYNIC » Mon Dec 20, 2004 22:54

Iam Nolu i Down II ......prava stvar...
Kad si pijan,nabrijan,ljut,željan razbijanja,dobro dođe.....
Slaughtered the dreams of others
On left to recover
Self-inflicted wounds
Life he has comsumed

Planning a killing spree
Victim of a conspiracy?
CYNIC
Forum member

Postby HateBringer » Tue Dec 21, 2004 10:10

mrak bend. po meni jedan od najboljih, mogli bi se kvalificirat kao neki stoner/sludge ali kako vam drago. ima prejebenih stvari i nadam se da ce bit jos koji album u skorioj buducnosti mada ne znam da li ce se anselmo uspijet oporavit nakon dimebagove smrti :wink: :wink:
There will never be another one that screams like you
When death sleeps, it dreams of you
HateBringer
<font color=red>The Hate Within

Postby Arapaho » Tue Dec 21, 2004 15:49

hatebringer wrote:mrak bend. po meni jedan od najboljih, mogli bi se kvalificirat kao neki stoner/sludge ali kako vam drago. ima prejebenih stvari i nadam se da ce bit jos koji album u skorioj buducnosti mada ne znam da li ce se anselmo uspijet oporavit nakon dimebagove smrti :wink: :wink:

anselmo je rekao da se povlači na dugo vremena.

@cynic, ok na pm ćemo se dogovorit
Arapaho
Forum member

Postby vera icona » Wed Dec 29, 2004 0:44

down mi je jedan od najboljih bendova! oba albuma su stvarno remek djela, atmosfericni i teski. čim ih pocnem slusat odvedu me u mracnu,mocvarnu Lousianu. .. makar su rekli da vise nece svirati zajedno i dalje se nadam da cu ih gledat uzivo. kakav bi to bio filing da uzivo cujem Rehab,Stone The Crow,There Sth On My Side,Ghosts Along The Mississippi!!!!!!!
vera icona
Forum member

Postby Arapaho » Wed Dec 29, 2004 0:51

ja baš dobio nolu neki dan. ajme odlična je. a ona pjesma jail? samo legnem i uživam. down mi je među najboljim bendovima. anslemo je genijalac do jaja :shock:

a uff kad bi ovo uživo vidio, ništa boljega ne mogu zamislit
Arapaho
Forum member

Postby vera icona » Wed Dec 29, 2004 1:14

od jaila se skroz najezim!!! ma sve su pjesme ispaljenje.
jako mi se svidjaju njihovi cover art od cd-a i singlova koje radi gitarist Keenan!
vera icona
Forum member

Postby Arapaho » Wed Dec 29, 2004 1:18

e ja to nisam vidio, jer imam sprženo. ovom prilikom da kažem i ako netko ima originale ovoga da sam spreman za neki trejd ili nešto. :shock:

da, genijalni su, baš se vidi da uživaju. evo sad sam baš oba dva cd-a preslušao.... pa to nema ni jedne loše, ne, ni jedne pjesme koja nije genijalna. rasturaju stvarno. a ako bude, jedno veliko ako, neki koncert, definitivno idem
Arapaho
Forum member

Postby vera icona » Wed Dec 29, 2004 1:26

imaju super site gdje mozes gledat i njihove spotove, a i cover art svega sto su izdali!
http://www.down-nola.com
vera icona
Forum member

Postby Arapaho » Wed Dec 29, 2004 1:33

kul malo sam pogledao. a jel postoji njihov live neki? super ima i forum tamo idem se učlanit :shock:
Arapaho
Forum member

Postby vera icona » Wed Dec 29, 2004 1:47

kolko ja znam nemaju nis live. spot za Ghosts Along The Mississippi je ustvari snimka koncerta i to je jedini live sto sam vidjela od njih. kad bi barem imali neki video il dvd za nabavit!!!
vera icona
Forum member

Postby Arapaho » Wed Dec 29, 2004 1:49

ma ja trenutno skidam još par pjesama live :shock:

ali htio bi baš koncert vidit.

a ako postoje odvojene pjesme live valjda i postoji neka snimka koncerta negdje
Arapaho
Forum member

Postby vera icona » Wed Dec 29, 2004 2:01

jedva cekam pantera slusaonu pa mozda puste nes i od downa-da se barem jednom mogu i na njih razbacivat u klubu!!!!
vera icona
Forum member

Next

Return to Stoner/Sludge