[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - EyeHateGod

EyeHateGod

Tamo gdje je najmasnije

Moderator: TrendKILL

Postby Chemer » Tue Nov 22, 2005 13:53

Arapaho wrote:super bend, imam par albuma, i svi su mi dobri Confederacy of Ruined Lives mi je nekako najbolje sjeo

moj favorit je take as needed for pain ... underground ekstremisti briju na blues :D općenito govoreći , jedan od albuma koji su najviše utjecali na oblikovanje mog glazbenog ukusa.
You can't escape the beast
In the null and void pit of failure

www.last.fm/user/stepajn
Chemer
Forum member

Postby Arapaho » Tue Nov 22, 2005 13:56

e taj album nisam poslušao kako treba, imao sam ga na nekom cedeu al to se sve pogubilo, kad sam prokleta neuredna ljenčina :lol:
Arapaho
Forum member

Postby Chemer » Tue Nov 22, 2005 14:02

Arapaho wrote:e taj album nisam poslušao kako treba, imao sam ga na nekom cedeu al to se sve pogubilo, kad sam prokleta neuredna ljenčina :lol:

bad luck , fakat je jeben album

www.last.fm/user/stepajn
Chemer
Forum member

Postby Arapaho » Tue Nov 22, 2005 14:04

a vjerojatno je tu negdje u sobi, samo ima 52365562522423 cedea porazbacanih, a sad na kojem je to :? potražit ću ako je tako dobar onda :D
Arapaho
Forum member

Postby Chemer » Tue Nov 22, 2005 14:13

Arapaho wrote:a vjerojatno je tu negdje u sobi, samo ima 52365562522423 cedea porazbacanih, a sad na kojem je to :? potražit ću ako je tako dobar onda :D

sretno u potrazi :D

www.last.fm/user/stepajn
Chemer
Forum member

Postby Achtung! » Wed Nov 30, 2005 13:07

Zlockast i simpatican band, no Iron Monkey mi je ipak drazi zbog zanimljivijih, flegmaticnijih melodija i najkristavijeg vokala koji sam imao priliku cuti :)
Najbolje mi je slusati ih pomocu mp3 playera jer automatski dobijem dojam kao da svi problemi nestaju, i da su sve nedace ovog svijeta ustvari samo manje iritacije stvorene da nam ucine zivot zanimljivijim. Skroz odlicna glazba za flegmatiziranje :lol:

Sto se prljavog sludgea tice tu apsolutno nikakve konkurencije nema Leechmilk s svojim Guilty of Sloth ablumom. Prljavo, zlo i hatefulllll :)

Iz jednog interviewa:
Hellride Music: Leechmilk has a pretty original sound, what bands would you say were the main influences on your sound? And are there any things outside of the musical realm that have influenced it?

Chris: Thanks I'm glad you think so, we get slagged off periodically for sounding to much like other bands. Namely EYEHATEGOD. Don't get me wrong I will never take that as an insult but just because some asshole has never heard of any other sludge band doesn't mean we're stealing from those guys. We do try very hard not to do exactly what has already been done before. Its just that we basically grew up on the Southern dirge, EHG, Buzzoven, Cavity also Deadhorse was a big one, and that's what we play! We are influenced by many other things, we love odd films and get a lot from conspiracy books that we read on the road nonstop. Try smoking a brick and reading about some CIA experiments while riding through the desert. You will be one paranoid motherfucker
after a while!
Achtung!
Forum member

Postby _Necrophagist_ » Sat Dec 10, 2005 1:05

Vrlo dobar bend,ali ipak meni nešto lošiji u usporedbi s Crowbarom i Downom.Sviđa mi se sirova produkcija i režeći vokal :wink:
Od albuma mi je najbolji Take As Needed For Pain
The walls between us make the public safe...
Read my scars...see why I'm like that
Read my scars...and don't ask me why
_Necrophagist_
Forum member

Postby Chemer » Sat Dec 10, 2005 13:14

_Necrophagist_ wrote:Vrlo dobar bend,ali ipak meni nešto lošiji u usporedbi s Crowbarom i Downom

osobno , ne bih koristio termine bolji/lošiji , jer iako se u neku ruku radi o "sličnoj" muzici i u biti Istoj grupi ljudi , sva 3 benda se međusobno , opet , dosta razlikuju i IMO svaki je vrhunac u tom svom mini žanru ( nekako mi je nepravedno to sve svrstat pod "sludge" ).
svejedno , kad se radi o mom osobnom ukusu i " rangiranju " bendova po istome , mislim da bih se isto držao rasporeda iz tvog posta :D Crowbar , down , eyehategod :)

www.last.fm/user/stepajn
Chemer
Forum member

Postby Ašow, the Aucropsy » Mon Feb 06, 2012 1:50

_Necrophagist_ wrote:Vrlo dobar bend,ali ipak meni nešto lošiji u usporedbi s Crowbarom i Downom.Sviđa mi se sirova produkcija i režeći vokal :wink:

kak ih možeš sa downom i crowbarom uopće usporedit?
Pa ovi su kud i kamo siroviji i gadniji.
Ašow, the Aucropsy
1234

Postby VitaminX » Mon Feb 06, 2012 1:59

dopesick majka
:rockdevil: SPASITELJ SCENE :rockdevil:
VitaminX
kanibal

Postby TrendKILL » Mon Feb 06, 2012 3:08

Ašow, the Aucropsy wrote:
_Necrophagist_ wrote:Vrlo dobar bend,ali ipak meni nešto lošiji u usporedbi s Crowbarom i Downom.Sviđa mi se sirova produkcija i režeći vokal :wink:

kak ih možeš sa downom i crowbarom uopće usporedit?
Pa ovi su kud i kamo siroviji i gadniji.
definitivno da, jako sirovo, nema veze s gorepomenutim.
igrom slucaja sam se preko nekog foruma upozno s likom koji je napravio spot za southern discomfort :D http://www.youtube.com/watch?v=2UW_3Ed6BZk
TrendKILL
<font color=olive>Highway Kind

Postby Ašow, the Aucropsy » Mon Feb 06, 2012 3:12

VitaminX wrote:dopesick majka

Definitivno. Njihov najjači.
Ašow, the Aucropsy
1234

Postby Guest » Mon Feb 06, 2012 8:37

Image

:D
Guest

Postby Zub » Thu Jul 04, 2013 18:48