Arapaho wrote:super bend, imam par albuma, i svi su mi dobri Confederacy of Ruined Lives mi je nekako najbolje sjeo
moj favorit je take as needed for pain ... underground ekstremisti briju na blues

Moderator: TrendKILL
Arapaho wrote:super bend, imam par albuma, i svi su mi dobri Confederacy of Ruined Lives mi je nekako najbolje sjeo
Arapaho wrote:e taj album nisam poslušao kako treba, imao sam ga na nekom cedeu al to se sve pogubilo, kad sam prokleta neuredna ljenčina
Arapaho wrote:a vjerojatno je tu negdje u sobi, samo ima 52365562522423 cedea porazbacanih, a sad na kojem je topotražit ću ako je tako dobar onda
_Necrophagist_ wrote:Vrlo dobar bend,ali ipak meni nešto lošiji u usporedbi s Crowbarom i Downom
_Necrophagist_ wrote:Vrlo dobar bend,ali ipak meni nešto lošiji u usporedbi s Crowbarom i Downom.Sviđa mi se sirova produkcija i režeći vokal
Od albuma mi je najbolji Take As Needed For Pain
definitivno da, jako sirovo, nema veze s gorepomenutim.Ašow, the Aucropsy wrote:_Necrophagist_ wrote:Vrlo dobar bend,ali ipak meni nešto lošiji u usporedbi s Crowbarom i Downom.Sviđa mi se sirova produkcija i režeći vokal
Od albuma mi je najbolji Take As Needed For Pain
kak ih možeš sa downom i crowbarom uopće usporedit?
Pa ovi su kud i kamo siroviji i gadniji.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest