[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505 Perun.hr forum • View topic - Yob
OK u međuvremenu sam se navuko na Yob. Volim takve bendove koji sklepaju 10+ minutne stvari bez nepotrebnih lebdenja i maratonskih solaža. Čak mi i Ozzyjevsko vriskutanje nije problem više. A nisam stoned. Majke mi.
e jebemti, morao sam prekinut Visceral evisceration (jeben melo death/doom, preporuka) samo da si odgledam ovo
šteta kaj je lošija snimka ali može se osjetiti masa preko zvučnika solaža jebeno zvuči
zakon
odličan bend stvarno,baš slušam zadnji album i prije su mi bili odlični samo ih nisam dugo slušo nakon što su se raspali morat ču ponovit obavezno gradivo.
mene su razočarali sa zadnja dva albuma. prva tri su mi vrh vrhova doom metala.
ste slušali Middian? spin off od Yob-a...jedan album izdali...jako dobro...bilo bi mi draže da su Yob nastavili nešto tako svirat. zadnja stvar na zadnjem albumu je u tom điru i super mi je...ostalo dosadno brate, potpuno nemaštovito.