[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Yob

Yob

Tamo gdje je najmasnije

Moderator: TrendKILL

Yob

Postby HateBringer » Thu Nov 25, 2004 16:51

jebeni stoner doom. imaju potencijala za popizdit . thumbs up!!!!!!
There will never be another one that screams like you
When death sleeps, it dreams of you
HateBringer
<font color=red>The Hate Within

Re: yob

Postby Chemer » Sun Nov 28, 2004 12:56

hatebringer wrote:jebeni stoner doom. imaju potencijala za popizdit . thumbs up!!!!!!

Bend je genijalan , naprosto prejeben spoj dooma, space rocka , stonera i psihodelije. Premasni , preteski riffovi , uvrnuti , "eksperimentalni" efekti , bolesna kombinacija vokala u rasponu od ozzyevskog "vristanja" , clean pjevanja i mocnog growla .

Meni osobno jedan od najboljih bendova , s tim da ih vec duze vrijeme slusam na dnevnoj bazi .
Najnoviji album , The Illusion Of Motion je stvarno savršen. Čak ni pretjerano trajanje pjesama ne mogu uzeti kao zamjerku , jer ono samo dodaje novu dimenziju tom albumu ( dojam prenabrijanog jammanja u malom , zadimljenom studiju , sa par teglica svetih gljiva ). Prijašnji albumi Catharsis i Elaborations Of Carbon su stvarno neopisivo dobri , u tom smislu da toliko stvari treba pohvaliti zbog mnogo razloga ,a lakše je poslušati i otići na "putovanje".

Inače uz Sleep , jedan od mojih favorita za slušanje uz dim. Šteta je jedino kaj još ( bar koliko sam ja informiran) , nisu turirali po europi , a ne znam , namjeravaju li uopće doći na stari kontinent.
You can't escape the beast
In the null and void pit of failure

www.last.fm/user/stepajn
Chemer
Forum member

Postby HateBringer » Tue Nov 30, 2004 23:09

jebeno da, samo si uzmes 1kg korova, cd - e od "yoba", "isisa", "sleepa" i moze i nova bolestina "jesu" i udarit put nebu pod oblake................ :evil: :twisted: :evil:
HateBringer

Postby Chemer » Wed Dec 01, 2004 15:01

hatebringer wrote:jebeno da, samo si uzmes 1kg korova, cd - e od "yoba", "isisa", "sleepa" i moze i nova bolestina "jesu" i udarit put nebu pod oblake................ :evil: :twisted: :evil:

a kad dodje spuštalica onda ubacit neki Iron Monkey ili Eyehategod ili Molehill ili ne daj bože Khanate i utonut u božansku ništavnost :evil: :evil:

www.last.fm/user/stepajn
Chemer
Forum member

Postby Arapaho » Tue Nov 22, 2005 13:49

imam samo The Illusion Of Motion i odličan mi je, totalna masna psihodelija, vrištanje, clean, pa nekakvi efekti, zakon :D
Arapaho
Forum member

Postby Chemer » Tue Nov 22, 2005 13:58

Arapaho wrote:imam samo The Illusion Of Motion i odličan mi je, totalna masna psihodelija, vrištanje, clean, pa nekakvi efekti, zakon :D

znači već računam na yob pri prženju :wink:
imam još 3 albuma uz navedeni : catharsis , elaborations of carbon i the unreal never lived ( najnoviji).

btw , the illusion of motion imam na originalu ( nisam vjerovao kad sam ga vidio u planet music-u , odmah sam ga uzeo ) , kako sam super i cool i sve , a? :D

www.last.fm/user/stepajn
Chemer
Forum member

Postby Arapaho » Tue Nov 22, 2005 14:01

e super, yoba mi natrpaj :D

pa dobro si to potrefio, ja nigdje nevidim skoro pa nikakav doom original za kupit, jedino šta sam vidio je crowbar. al dobro, nisam već dugo tražio, mogo bi baš ić i pogledat šta se nudi :?
Arapaho
Forum member

Postby Chemer » Tue Nov 22, 2005 14:11

Arapaho wrote:pa dobro si to potrefio, ja nigdje nevidim skoro pa nikakav doom original za kupit, jedino šta sam vidio je crowbar. al dobro, nisam već dugo tražio, mogo bi baš ić i pogledat šta se nudi :?

ma da se nać tu i tam neš zaniljivo , nedavno sam kupio cult of luna (S/t) , zatim Goatsanke ( jug :D , neš poput alabame thunderpussy ) , al sve je to slabo , slabo. Al nema veze , ionak bi bakrotirao da si priuštim svaki original koji želim posjedovati , tako da na kraju ispada da je manjak ponude zapravo , za džep korisna pojava :D

www.last.fm/user/stepajn
Chemer
Forum member

Postby Arapaho » Tue Nov 22, 2005 14:14

da, možda u zagrebu, al u rijeci i nije baš lako nać, bar niej bilo kad sam ja gledao, a baš ću ić vidit ovih dana ako su dobili šta. ja imam jedino down 2 original od dooma, i naručio sam nolu, još nije došla :?

da, istina, poprilično korisna pojava ako na taj način gledaš :D
Arapaho
Forum member

Postby HateBringer » Tue Nov 22, 2005 16:34

Arapaho wrote:da, možda u zagrebu, al u rijeci i nije baš lako nać, bar niej bilo kad sam ja gledao, a baš ću ić vidit ovih dana ako su dobili šta. ja imam jedino down 2 original od dooma, i naručio sam nolu, još nije došla :?

down bas i nije doom koliko je znam.....
HateBringer

Postby Funeral Ghost » Wed Nov 23, 2005 11:43

topic je o yob-u ne o downu
Perune, tebi se obraćam!
Slavljen i trostruko slavljen budi,
Oružje, kruh i rodu blagostanje podaruj!
Gromovi moćni dokaz su
Da upravljaš nad svim, sada i zauvijek!
Tako bijaše, tako biva i tako će biti!
Funeral Ghost
Graveworm Freak

Postby HateBringer » Wed Nov 23, 2005 12:08

Funeral Ghost wrote:topic je o yob-u ne o downu

ok man , take it easy. preko nekih stvari se ipak ne moze prec. no idemo dalje....
HateBringer

Postby Arapaho » Wed Nov 23, 2005 12:12

kao što napisah, svejedno šta god da je, sludge nekakav, pa ja to sve pod doom potrpam. nije bitno :D
Arapaho
Forum member

Postby Achtung! » Wed Nov 30, 2005 13:26

Arapaho wrote:da, možda u zagrebu, al u rijeci i nije baš lako nać, bar niej bilo kad sam ja gledao, a baš ću ić vidit ovih dana ako su dobili šta. ja imam jedino down 2 original od dooma, i naručio sam nolu, još nije došla :?

Sto fali Amazonu? Povoljniji su od domacih shopova i imaju bas sve sto nije limitirano.
Achtung!
Forum member

Postby Arapaho » Wed Nov 30, 2005 13:57

a znam da imaju da, al nisam upućen u načine plaćanja, pa poštarina i to sve. a šta misliš s njemačkog amazona ili? jer neznam ako se s onog američkog može u hrvatsku naručit? samo je problem šta neznam njemački :lol:

nisam nikad još naručivao preko neta, al sad kad si rekao baš bi mogao probat, hvala na preporuci :wink:
Arapaho
Forum member

Next

Return to Stoner/Sludge