[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Nibiru

Nibiru

Tamo gdje je najmasnije

Moderator: TrendKILL

Nibiru

Postby conradlaeyan » Tue Apr 15, 2014 14:41

Još jedan proizvod talijanske brutalne scene masnoće i repeticije. Nibiru se ne zajebavaju, ekipa maksimalno ozbiljno, ritualnom posvećenošću pristupa stvaranju svoje muzike i to se itekako osjeti. Zadnji album Netrayoni koji se zapravo sastoji od 2 stvari, 2 rituala, rascjepanih na manje komade, apsolutno razvaljuje stanje trezvenosti i prebacuje čovjeka u kompletno novo stanje duha, samo se treba pustiti. Puno drona, puno masnoće i beskrajno teško, sa mjestimično stvarno zastrašujućim vokalnim eskapadama koje izlaze na Enohijanskom jeziku, poznatom još kao i "jezik Andela" . Drevni magicni jezik kojim se koriste Andeli i Demoni, ukratko. koga zanima neka gugla. Ugl, Nibiru su predstavnici soničnog šamanizma, nema tu cici mici, ako niste svakako obratite pažnju. Isplati se. Preporučam skinuti Netrayoni, album je meni priuštio senzacija i senzacija; od sreće neviđene do momenata kad sam se usro ko pička.

[url]
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... DfqfqEatrk[/url]
conradlaeyan
Forum member

Postby Metal In My Veins » Tue Apr 15, 2014 15:18

daj neki link za download...ja nemrem najtu hehe
you gotta have it in your blood...
you have to have it within you...
that dark fire in pit...inside you...
spilling through your veins...
coming out through your pores...
Metal In My Veins
Forum member

Postby conradlaeyan » Tue Apr 15, 2014 18:59

Metal In My Veins wrote:daj neki link za download...ja nemrem najtu hehe

Da, nema ga baš. ja ti to sve preko soulseeka. malo je zastarjela metoda, ali efikasna. tamo ima.
\m/
conradlaeyan
Forum member

Nibiru

Postby conradlaeyan » Wed Apr 23, 2014 12:40

http://www.nibirum.com/#!video/c24x7

sa sajta što su stavili, počekirajte koga zanima, dečki se ne zajebavaju
conradlaeyan
Forum member

Postby Zbane » Thu Apr 24, 2014 16:54

bogme neloše zvuči efekti lete ko šašavi :shock: (slušam stvar 'Apsara')
_Ofce i Nofce_
Zbane
Forum member

Postby conradlaeyan » Mon Apr 28, 2014 14:35

Zbane wrote:bogme neloše zvuči efekti lete ko šašavi :shock: (slušam stvar 'Apsara')

i? jesi ga prožvakao cijelog ? kakva su iskustva ?
conradlaeyan
Forum member

Postby conradlaeyan » Mon Apr 28, 2014 16:14

Zbane wrote:bogme neloše zvuči efekti lete ko šašavi :shock: (slušam stvar 'Apsara')

eto ti je na :D https://www.youtube.com/watch?list=UUY7626HM4I81yWJI6hM1YlA&v=3Eq1hJGtG-E&feature=player_embedded
conradlaeyan
Forum member

Postby Zbane » Sat May 03, 2014 17:43

sori pozabih ti odg

ne ne, dobri su tipovi. onak, velika psihodelična spejs pustolovina. dobro se igraju s efektima, a imaju i šus. još jednom tenks :wink:
moram si to nabit na slušalice jednom navečer, slušo sam u noćnoj uglavnom (ne stignem prek dana, a ovi moji doma bi vrisnuli da ovo podebljam :DDDDD)

onaj link je ok, mada niš ekstra ekstra. ovi nibiru su novica totalna. još sam poslije išo gledat neke linkove o agori asketima koji jedu ljudske leševe reko pa jebote :facepalm: :lol:
_Ofce i Nofce_
Zbane
Forum member

Postby conradlaeyan » Wed May 07, 2014 15:34

Zbane wrote:sori pozabih ti odg

ne ne, dobri su tipovi. onak, velika psihodelična spejs pustolovina. dobro se igraju s efektima, a imaju i šus. još jednom tenks :wink:
moram si to nabit na slušalice jednom navečer, slušo sam u noćnoj uglavnom (ne stignem prek dana, a ovi moji doma bi vrisnuli da ovo podebljam :DDDDD)

onaj link je ok, mada niš ekstra ekstra. ovi nibiru su novica totalna. još sam poslije išo gledat neke linkove o agori asketima koji jedu ljudske leševe reko pa jebote :facepalm: :lol:

ma stavio sam ti link kad si rekao da si tu slušao, a ova je lajv snimljena pa čisto usporedbe radi.. Razumijem, ja ovo kod sebe smijem samo na slušalice slušat, ukućani gube razum kad ovaj počne vapit iz dubina neljudskim glasom :D prigodne si filmiće puštaš, nema šta :D
conradlaeyan
Forum member

Re: Nibiru

Postby conradlaeyan » Sat May 16, 2015 9:51

Stream novog albuma koji izlazi za 2 dana. Jebo mater ludu...

https://www.teamrock.com/news/2015-05-1 ... padmalotus

Nibiru će se ove godine moći poslušati i uživo u republici našoj, na Cresu, u sklopu ferstivala Tides Of Youth koji traje od 03.07 - 04.07.2015. Karte na upadu 150 kn.
EVENT: https://www.facebook.com/events/487694131379227/

Aj bok pameti i svima ostalima.
conradlaeyan
Forum member

Return to Stoner/Sludge