renewal wrote:Electric Wizard sam nedavno gledao u Beču, i razvalili su...
Smiješno mi je bilo dok se cijeli klub derao u isti glas black mass, black mass, black mass, ..... ko neki satan obred je bilo
ajme, boli srce dok ovo čitam

Moderator: TrendKILL
renewal wrote:Electric Wizard sam nedavno gledao u Beču, i razvalili su...
Smiješno mi je bilo dok se cijeli klub derao u isti glas black mass, black mass, black mass, ..... ko neki satan obred je bilo
Alice in Stonerland wrote:renewal wrote:Electric Wizard sam nedavno gledao u Beču, i razvalili su...
ajme, boli srce dok ovo čitam, nisam imala para ni zainteresirane ekipe da odem do Beča, ne mogu si to oprostit još -.-
Stark wrote:Nije 100% sigurno, ali postoji velika šansa da ćeš gledat EW u Zagrebu, barem mi je tak rečeno.
p0is0nIvY_13 wrote:Stark wrote:Nije 100% sigurno, ali postoji velika šansa da ćeš gledat EW u Zagrebu, barem mi je tak rečeno.
ozbiljno...? kada bi to trebalo biti...? da se zna planirati..
renewal wrote:Alice in Stonerland wrote:renewal wrote:Electric Wizard sam nedavno gledao u Beču, i razvalili su...
ajme, boli srce dok ovo čitam, nisam imala para ni zainteresirane ekipe da odem do Beča, ne mogu si to oprostit još -.-
Pa šta se nisi javila, mi još 1 mjesto imali u autu
Ubacili bi te bez frke, barem bi bile 2 cure u autu ....ovako je bila samo 1 i bilo joj je booring sa dečkima ...hehe!!
...ali da, nisi mogla znati ... ali sad znaš! javi se kad vidiš da ja napišem da idem na koncert kada bude netko negdje, pa ako te zanima........
TrendKILL wrote:ste slusali planet of zeus? grci, dobro prase.
http://www.youtube.com/watch?v=FVLHDm8xZBo
p0is0nIvY_13 wrote:dobar stoner radio, grčka stranica, čak su se znali zavrtiti i naši stonebride i 7that spells..
http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest