[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Corrosion Of Conformity

Corrosion Of Conformity

Tamo gdje je najmasnije

Moderator: TrendKILL

Postby HateBringer » Wed Jun 22, 2005 8:16

in the arms of god je nesto prejebreno.
There will never be another one that screams like you
When death sleeps, it dreams of you
HateBringer
<font color=red>The Hate Within

Postby Randall Flagg » Sat Jun 25, 2005 16:39

Muffy The Vampire Slayer wrote:Ma ne znam...meni je vokal ful ok...nije zamoran,cak me malo podsjeca na hetfielda.

Down je isto super,al Anselmo ima jednostavno drugi pristup pjevanju - puno vise akrobacija :D

Poslusajte si i ovaj novi In The arms of God...samo mi je mrrrvicu losiji od wiseblooda...;)

Ha inače Pepper i Hetfield su ti najbolji prijatelji,čak je Pepper bio na audiciji za basistu kad je Newsted otišao.
Randall Flagg
Forum member

Postby Tibor » Sat Jun 25, 2005 17:04

Pa Hetfield je pjevao back vokale na par njihovih albuma.
Chris Caffery wrote:Savatage died with Christmas....
Tibor
Forum member

Postby Muffy The Vampire Slayer » Sat Jun 25, 2005 21:08

Je da citao sam ida je CoC bio predgrupa Metallici na dosta koncerata...
Anyways... Nabavio sam jos 2 albuma i odlicni su samo nekako su mi preslicni...

Hm..evo i vijest u vezi njih...sranje sto se dogodilo na njihovom konceru :

Četvero izbodeno - jedan mrtav na koncertu u Tampi

Na službenoj stranici benda Corrosion Of Conformity objavljena je sljedeća vijest: "Šokirani smo i užasnuti zbog brutalnog incidenta koji se dogodio jučer na koncertu u Tampi (Florida). Trenutno nemamo dovoljno informacija, ali neslužbeno saznajemo da je jedna od žrtava preminula. U više od dvadeset godina sviranja nikad nismo doživjeli nešto slično. Tužno je da se ljudi ne mogu okupiti i uživati u muzici bez ovakvih tragičnih događaja. Suosjećamo s obiteljima žrtava i želimo uspjeh vlastima u Tampi u rješavanju tog besmislenog čina. Čuvajte jedni druge i idite u miru."

detaljnije na www.muzika.hr
CELEBRITY CLUB
Kiefer Sutherland lookalike

I love the smell of vampire ash in the dawn !!!

Solveig wrote:Sad cu i ubuduce rasturati hard dicks,jer onda svaki put dobijem jos veci!!

Haleluja Slava Bogu!!
Muffy The Vampire Slayer
Forum member

Postby Randall Flagg » Sun Jun 26, 2005 16:53

Voljeli ih vi ili ne izgradili su prepoznatljiv zvuk.
Randall Flagg
Forum member

Postby TrendKILL » Sat Dec 13, 2008 13:22

sto se ne pise nista o ovom bendu? :?
prejaki su, in the arms of god mi je najbolji.. :) jel zna neko mozda kad su zadnji put bili na turneji,oce uskoro ista radit?
kontam da je pep bio zauzet sa downom u zadnje vreme, al mogli bi neki album mozda ocekivat uskoro,a... :)
TrendKILL
<font color=olive>Highway Kind

Postby metaldog » Mon May 31, 2010 12:34

ovaj bend je jednostavno poseban mislim da su kvalitetom u samo vrhu,šteta što su dosta podcjenjeni.Kad slušaš wiseblood imaš osječaj da je to to baš onak kak ti zamišljaš da treba tako biti ili tako nekako haha.
lets rock
metaldog
Forum member

Postby TrendKILL » Mon May 31, 2010 16:02

inace, ko prati ovaj bend mozda je i cuo da se postava okupila bez kennana i spremaju novi album, ali najverovatnije ce se i on uskoro pridruzit kad down napravi pauzu..
TrendKILL

Postby _Necrophagist_ » Mon May 31, 2010 16:05

opla.šteta što je bez peppera.al svejedno jedva čekan.COC je sinonim za "el stonero" :) i ne sumnjam da će i novi album jebat keve,ko i gotovo cila diskografija do sada.
The walls between us make the public safe...
Read my scars...see why I'm like that
Read my scars...and don't ask me why
_Necrophagist_
Forum member

Postby TrendKILL » Mon May 31, 2010 16:08

jos je sve u nekoj pocetnoj fazi, ovima je ocito dopizdilo cekat peppa jer vec 4 godine trkeljise s downom :lol:
al fora je u tome da je bubnjar (koji je originalni clan benda) okupio i postavu sa BLIND-a i sviraju samo taj album. znaci, prakticki sad postoje 2 postave COC-a :lol: ne znam koji mu je kurac hahah..
uglavnom, treba ova 'normalna' postava uskoro da pocne da radi nesto pa cemo vidit..
TrendKILL

Postby _Necrophagist_ » Mon May 31, 2010 16:11

a to je..a uostalom DOWN je izda zadnji album 2007. ,tako da nije baš da čeka sto godina na novi.ali isto,jedva čekan i ovogodišnji DOWN i COC.

np corrosion of conformity - heaven is not overflowing :wink:

e,a koji ti je najbolji album od COC-ja.meni,iako je blind zakon,ipak deliverance je nešto posebno,prvi album koji san čua od njih i odma me oduševija svojim jednostavnim i iskrenim pristupom,i black sabbathovskom atmosferom+ "hetfieldovski" vokal :) ,a in the arms of god je isto prokleto dobar album.
The walls between us make the public safe...
Read my scars...see why I'm like that
Read my scars...and don't ask me why
_Necrophagist_
Forum member

Postby TrendKILL » Mon May 31, 2010 16:24

pa bio je najavljen za ovu godinu, ali tesko da ce izaci ove godine.. (mislim na down)
coc nece sigurno izaci ove godine jer su se ljudi tek okupili i rade neke svirke ovo ono, dok se stanje malo stabilizira, sigurno ce proc dosta vremena. imali su onaj side-project righteous fool, ali to kontam da su svirali samo zato sto peppera nije bilo tako dugo a njima se sviralo :)

auf, tesko bi sad izabrao favorita, u pocetku mi je bio in the arms of god najbolji, ali sad su mi i deliverance i wiseblood genijalni. america's volume dealer mooozda malo slabiji, ali isto jako dobar album. blind sam slabo slusao, a ono prije toga (dok su svirali punk) sam nabavio ali nisam nikad ni poslusao.. :D
TrendKILL

Postby Zub » Thu Mar 01, 2012 23:01

Nova stvar "The Moneychangers":

<embed src="http://media.mtvnservices.com/mgid:uma:video:mtv.com:736108/cp~vid%3D736108%26uri%3Dmgid%3Auma%3Avideo%3Amtv.com%3A736108" width="512" height="288" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" base="."></embed>
Zub
<font color=red>Villain

Postby TrendKILL » Wed Sep 03, 2014 21:55

TrendKILL

Postby Zub » Thu Sep 04, 2014 10:22

TrendKILL wrote:http://www.metalinjection.net/latest-news/corrosion-of-conformity-to-reunite-with-pepper-keenan-in-2015
fala kurcu

:rozi: Veri gud
Zub
<font color=red>Villain

Previous

Return to Stoner/Sludge