by DIPSOTICTRASH » Wed Jul 02, 2014 21:19
stvarno rijetko komentiram bilo sta na internetu al imam neku potrebu rec ovo,lik je lud budala,papak i ono sve najgore. svojim djelima posjetio me na hrvatsku kad si strepio dal ce koncert bit odrzan,sjetimo se metallice i jos puno toga,tu mislim i na njegov festival iz davnih godina kad mi je frend iz istre putovao u zadar potrosio brdo para i na kraju pio na plazi pored mora sta je mogo radit i kuci,sjetim se metallice kad nisam dobio ni kune od ulaznica i kad sam za svaki koncert strepio dal ce bend svirat,sta ako nedobijem pare itd,itd. na svu srecu stvari su se promjenile na svaki koncert sta sam otiso bio je odrzan,maje ljudi vise ljudi nije bitno meni je bilo dobro,organizatori su ozbiljniji kolko tolko,stvari su profesionalnije bar malo al ostaje STIPE FUCKING JURAS koj dere po svome ko u stara vremena i gadi tu scenu,gadi druge organizatore i radi stetu cjeloj kako on kaze sceni. najljigavije od svega po meni je koj sam ozenjen covjek sa sredjenom obitelji i djecom to da on bjezi sa festivala i pusta svoju curu na nemilost bendovima i podivljaloj rulji. Nemogu to vjerovat majmune za mene si papcina kakve nema bjezis i pustas zenu u govnima,neznam kako joj mozes pogledat u oci ni kako ces djeci svojoj jednom pogledat u oci i rec da ja sam zbriso i pustio vasu mamu na cjedilu sa gomilom bjesnih metalaca.djeco draga zivio metal!!! hahahahaha papcina si kakve nema,zajebo si festival,bendove,SCENU,jebes to IZDO SI SVOJU ZENU!!!