[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Underwall 2013 + 2014

Underwall 2013 + 2014

Stari koncerti, festivali i eventi vrijedni pamćenja

Moderator: Mile

Postby SELJO_BELJO » Tue Jul 01, 2014 9:16

VitaminX wrote:
rose wrote:
Ašow, the Aucropsy wrote:Trebob u svatovima derat. :)

btw. jel zna itko gdje je Jura(s)?

Eno ti ga na Voštarnici, šetka se ponosno gradom :lol:

idealno... taman da ga netko zgazi na onom semaforu poviše male pošte kad se ide prema pandurskoj stanici. niko neće skužit. :D

sta se ceka...vrijeme je novac :)
SELJO_BELJO
Forum member

Postby vibrator » Tue Jul 01, 2014 15:26

VitaminX wrote:
rose wrote:

idealno... taman da ga netko zgazi na onom semaforu poviše male pošte kad se ide prema pandurskoj stanici. niko neće skužit. :D

Vidia san ga neki dan kako ceka trajekt za Preko.
No horns I have nor pair ov wings
I am balance of thy universe
vibrator
Forum member

Postby Tzar Ivan Stratsimir » Tue Jul 01, 2014 15:57

vibrator wrote:
VitaminX wrote:
rose wrote:

Vidia san ga neki dan kako ceka trajekt za Preko.

Jel to onaj trajekt što se zabio u rivu?
JOVAN wrote:DRKAM KURAC NA ISUSA
SVRSAVAM NA BIBLIJU
SVI MISLE DA SAM PEDER
ZATO STO SAM NORMALAN
Tzar Ivan Stratsimir
Forum member

Postby VitaminX » Tue Jul 01, 2014 16:49

:roll02:
:rockdevil: SPASITELJ SCENE :rockdevil:
VitaminX
kanibal

Postby Grintavi Kozlic » Tue Jul 01, 2014 22:54

Bilo bi ljepo kad bi Igor objasnio rajzing drim. čini se da znaš šta pričaš.. Imaš kakav insajd?

Sve šta san ja dosad vidija jest da članovi tog benda mrze i ismijavaju jurasa, a sa druge ga iskorištavajau za kojekakve koncerte i dilove...
By EL MAESTRO GRANDE:
"Juras ima mentalitet debele škiljave klinke koja se protlja o zgodnog frajera, pa kasnije trubi po selu da joj je to dečko. "
Grintavi Kozlic
Forum member

Postby Conspiracy » Wed Jul 02, 2014 8:21

ova tema je postala dosadna :(
Conspiracy
Forum member

Postby Zub » Wed Jul 02, 2014 14:38

Sve to treba pod ključ, i "Stephana" i topik :lol:
Zub
<font color=red>Villain

Postby DIPSOTICTRASH » Wed Jul 02, 2014 21:19

stvarno rijetko komentiram bilo sta na internetu al imam neku potrebu rec ovo,lik je lud budala,papak i ono sve najgore. svojim djelima posjetio me na hrvatsku kad si strepio dal ce koncert bit odrzan,sjetimo se metallice i jos puno toga,tu mislim i na njegov festival iz davnih godina kad mi je frend iz istre putovao u zadar potrosio brdo para i na kraju pio na plazi pored mora sta je mogo radit i kuci,sjetim se metallice kad nisam dobio ni kune od ulaznica i kad sam za svaki koncert strepio dal ce bend svirat,sta ako nedobijem pare itd,itd. na svu srecu stvari su se promjenile na svaki koncert sta sam otiso bio je odrzan,maje ljudi vise ljudi nije bitno meni je bilo dobro,organizatori su ozbiljniji kolko tolko,stvari su profesionalnije bar malo al ostaje STIPE FUCKING JURAS koj dere po svome ko u stara vremena i gadi tu scenu,gadi druge organizatore i radi stetu cjeloj kako on kaze sceni. najljigavije od svega po meni je koj sam ozenjen covjek sa sredjenom obitelji i djecom to da on bjezi sa festivala i pusta svoju curu na nemilost bendovima i podivljaloj rulji. Nemogu to vjerovat majmune za mene si papcina kakve nema bjezis i pustas zenu u govnima,neznam kako joj mozes pogledat u oci ni kako ces djeci svojoj jednom pogledat u oci i rec da ja sam zbriso i pustio vasu mamu na cjedilu sa gomilom bjesnih metalaca.djeco draga zivio metal!!! hahahahaha papcina si kakve nema,zajebo si festival,bendove,SCENU,jebes to IZDO SI SVOJU ZENU!!!
DIPSOTICTRASH
Forum member

Postby zloverje » Thu Jul 03, 2014 0:42

DIPSOTICTRASH wrote:zajebo si festival,bendove,SCENU,jebes to IZDO SI SVOJU ZENU!!!

Vrh zvuči, ja bi ovo za official parolu. :lol:
zloverje
Forum member

Postby camaro » Thu Jul 03, 2014 3:17

Malo mi vuče na rapperski slog, neku nu-metal stvar napravit iz toga? :D
camaro
Forum member

Postby ulv » Thu Jul 03, 2014 4:33

:roll02:

al fakad zvuci ko kakva adastra feat general woo
ulv

Postby YS » Thu Jul 03, 2014 6:45

DIPSOTICTRASH wrote:stvarno rijetko komentiram bilo sta na internetu al imam neku potrebu rec ovo,lik je lud budala,papak i ono sve najgore. svojim djelima posjetio me na hrvatsku kad si strepio dal ce koncert bit odrzan,sjetimo se metallice i jos puno toga,tu mislim i na njegov festival iz davnih godina kad mi je frend iz istre putovao u zadar potrosio brdo para i na kraju pio na plazi pored mora sta je mogo radit i kuci,sjetim se metallice kad nisam dobio ni kune od ulaznica i kad sam za svaki koncert strepio dal ce bend svirat,sta ako nedobijem pare itd,itd. na svu srecu stvari su se promjenile na svaki koncert sta sam otiso bio je odrzan,maje ljudi vise ljudi nije bitno meni je bilo dobro,organizatori su ozbiljniji kolko tolko,stvari su profesionalnije bar malo al ostaje STIPE FUCKING JURAS koj dere po svome ko u stara vremena i gadi tu scenu,gadi druge organizatore i radi stetu cjeloj kako on kaze sceni. najljigavije od svega po meni je koj sam ozenjen covjek sa sredjenom obitelji i djecom to da on bjezi sa festivala i pusta svoju curu na nemilost bendovima i podivljaloj rulji. Nemogu to vjerovat majmune za mene si papcina kakve nema bjezis i pustas zenu u govnima,neznam kako joj mozes pogledat u oci ni kako ces djeci svojoj jednom pogledat u oci i rec da ja sam zbriso i pustio vasu mamu na cjedilu sa gomilom bjesnih metalaca.djeco draga zivio metal!!! hahahahaha papcina si kakve nema,zajebo si festival,bendove,SCENU,jebes to IZDO SI SVOJU ZENU!!!

Slažem se, al lupi enter koji put.
YS
Forum member

Postby Mr. Wrong » Thu Jul 03, 2014 8:22

zatekao se na murteru slučajno na ovome

Image

ne znam jel samo ista kratica, ali činjenica jest da je razglas bio najužasniji što sam u životu čuo (baš brutalno i neprekidno probijanje zvučnika na vokalu), te da je u dva navrata čitavo misto ostalo bez struje :idea:
I try to talk to girls and I keep thinking of World War III!
Mr. Wrong
Forum member

Postby Miljenko. » Thu Jul 03, 2014 9:51

ljudi se obično slučajno zateknu na murteru na koncertu zorana jelenkovića :idea:
Uh_koji_Dezinsector wrote:Ma treba doći na stejđ i ja sam kreten!.

Nameless wrote:symphonic deathcore sa prijelazima na black metal
Miljenko.
Forum member

Postby Mr. Wrong » Thu Jul 03, 2014 10:08

pa namjerno sam se zatekao na murteru, a slučajno na koncertu jer se isti održavao nasred glavnog trga :D vidio sam debelu skinjaru na stejdžu pa sam išao provjerit jel neka ojčina
I try to talk to girls and I keep thinking of World War III!
Mr. Wrong
Forum member

PreviousNext

Return to Arhiva Koncerata