[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Underwall 2013 + 2014

Underwall 2013 + 2014

Stari koncerti, festivali i eventi vrijedni pamćenja

Moderator: Mile

Postby Bo » Sun Jun 29, 2014 16:11

Zamisli...covijek ima pekaru i pece kruh, ali ga ne zna sam prodat pa nadje distribuciju kojoj plati da prodaje njegov kruh, a i odrekne se skoro 100% zarade od prodaje sopstvenog kruha. Preko svojih prijatelja nekako sredi da se sa svojim kruhom pojavljuje na raznim sajmovima pekarstva di pokaze kako mijesi i pece taj isti kruh. Naravno, za to pojavljivanje ili plati ili mu se dozvoli da izlaze svoj proizvod jer mora uradit neku protivuslugu ili je neka polu prijateljska varijanta. Naravno, za to nije placen, a i sam si placa putne troskove i najcesce i spavanje. Nahrane ga najcesce.
Rijetko kad pokazuje kako mijesi pece krug sam, posto je malo tih koji su zainteresirani da to pogledaju.
Najcesce se to dogadja na eventu di je jedan drugi pekar glavni dasa i privukao je sve zainteresirane.
Na kraju godine podvuce crtu pod racun i skonta da je platio jako puno love da bi neko kupio njegov kruh, a i bogami da bi neko i vidio kako mijesi i pece isti.
Na socijalnim mrezama ima dosta ljudi koji lajkaju njegova page najcesce jer se to tako radi.
Suma sumarum, uspjesan je jer vecina ostalih pekara ne mogu niti da plate da bi prodali svoj kruh.

Ne znam kako se vama cini ali po meni je to kontra osnovnog nacela prodaje rada, rucnog i intelektualnog...nesto je jako pogresno.
To je sve sto ja imam rec o sceni.
METALDAYS www.metaldays.net
BURNING SEA www.burning-sea.com
PUNK ROCK HOLIDAY www.punkrockholiday.com
Boban Milunovic
e-mail: boban@metalholiday.com
Bo
Metalholiday

Postby Mile » Sun Jun 29, 2014 16:27

Nisam pratio sve, a bome mi se ne provjerava proteklih 120+ stranica koliko traje ovaj show, pa ne znam jel bilo ovo

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/4UW8w4Bup8I?version=3&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/4UW8w4Bup8I?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Uploaded by Igor Meister.

Lik je malo pod gasom pa se ponavlja, al FFFUUUstracija je opravdana.
Mile
.

Postby Brvenko » Sun Jun 29, 2014 17:00

Ne ne, samo ti provjeri, možda je netko stavio neki rasistićki vic, ne smije ti to promaknut :!:
Brvenko
Forum member

Postby monstrum » Sun Jun 29, 2014 17:40

zloverje wrote:Najžalosnije od svog ovog ludila s Jurasom mi ovi mučenici Infernal Tenebra... posle toliko vidnog očaja za slavom, dođe mi da počnem da ih slušam iz samilosti.

Last.fm: 830 listeners
Facebook: 37.496 likes

Plaćeni lajkovi. O bože blama.

Ne slušam ih, al koji k je last fm XD ;)
Image
monstrum
Forum member

Postby kktz » Sun Jun 29, 2014 19:01

koji kok je facebook :)

brvs, uozbilji se

Image
kktz
Forum member

Postby Miljenko. » Mon Jun 30, 2014 10:04

El Maestro Grande wrote:
Miljenko. wrote:
justice wrote:I jeste uočili "former FMS band Infernal Tenebra"... :-)
pa kolko sam ja upučen, oni su i dalje u dilu, bez obzira što ovaj detner tu bez srama pere ruke od jurasa

Očigledno nisi upućen, Mileni.

nisam upućeni, znam ono što čujem (čitam), a od osamnajste strane sam čuo da citiram kako "juras ima još mjesta u busu koji organizira za infernal tenebru na brutalu"

svaka čast "ovom detneru" kojeg braniš i s kojim si dobar, ali on je punoljetna i odgovorna osoba i išao je u dil s čovjekom kojega svi znamo već 10+ godina tko je i što je i kako posluje, i sam si je kriv što je popušio priče o brdima i dolinama, što je dao svoju lovu i što se još na kraju sada njegovo ime provlači u kontekstu u kojem se provlači, isto kao i svaka budala koja je na ikoji način dala pare i vjerovala tom prevarantu jer očito je da juras nije samo zanesenjak, ima tu garant neke namjere jer je već previše slučajnosti i spletova nesretnih okolnosti u igri da bi se to pripisalo samo nekom psihičkom poremećaju :wink:
kužim ja da ste vi frendovi i da ga ti braniš, ali onda si ga i ti mogao upozoriti u što ide, jer nitko tko je s jurasom radio išta ili se samo družio s njim nije na kraju dobro prošao, a očito ga i nitko nema muda tužiti, a ovaj je otporan na metke i niš ga ne jebe u životu
Uh_koji_Dezinsector wrote:Ma treba doći na stejđ i ja sam kreten!.

Nameless wrote:symphonic deathcore sa prijelazima na black metal
Miljenko.
Forum member

Postby Adronax » Mon Jun 30, 2014 12:53

A jel zna netko kaj je s Rising Dreamom? Kolko ja znam, oni su bili najduže u dealu s Jurasom. Koja je njihova priča i jel je na kraju i njih zajebo? :shock: :?
Last edited by Adronax on Mon Jun 30, 2014 12:54, edited 1 time in total.
Adronax
Forum member

Postby Craig C. » Mon Jun 30, 2014 12:53

uspjeh danas nije kvaliteta, jako je jednostavno. To objašnjava fb i last.fm disrazmjer kod tenebre, pa nisu to nove stvari. A kaj je uopće uspjeh za naše bendove je isto jebeno pitanje
Craig C.
Forum member

Postby Covjek Golub » Mon Jun 30, 2014 13:07

to je točno!
Idealna težina punice je 4kg ... zajedno s urnom.
Covjek Golub
Forum member

Postby kktz » Mon Jun 30, 2014 13:29

nije uvijek ni slusanost odraz kvalitete, ondas cajke najkvalitetnije, samo mjesanje stim garantira uspjeh, hehe. a za van, pa nije ni tam danas puno bolje, stos tice tog dase nest al stvarno kvalitetno novo dogadja, bar meni ne, prezvakavanje istog pod raznim imenima, sam je nest vise il manje u trendu.
kktz
Forum member

Postby Craig C. » Mon Jun 30, 2014 13:33

a doro, cajke su sasvim drugi biznis :))
Craig C.
Forum member

Postby VitaminX » Mon Jun 30, 2014 13:51

Craig C. wrote:uspjeh danas nije kvaliteta, jako je jednostavno. To objašnjava fb i last.fm disrazmjer kod tenebre, pa nisu to nove stvari. A kaj je uopće uspjeh za naše bendove je isto jebeno pitanje

vidio sam scroblere svom bendu i umro od smijeha na infernal tenebru.

a uspjeh..... neće doći.
:rockdevil: SPASITELJ SCENE :rockdevil:
VitaminX
kanibal

Postby Ašow, the Aucropsy » Mon Jun 30, 2014 13:51

kktz wrote:pordska jurasu!!!

PROPO, A NE ZLOČINAC!!
Ašow, the Aucropsy
1234

Postby Ašow, the Aucropsy » Mon Jun 30, 2014 13:55

kktz wrote:mislim, kojej ovo kurcenje, isto ko i taj juras ustvari. na nekom su supe labelu, al i bezubi gruuthaagy ima preko 1000 slusatelja na last.fm, staje vama???

Od tih 1000, 50ak ih je iz Hrvatske. Toj uspjeh reklo bi se :)
Sjeti me odakle je onaj bajica koji neki DIY gruuthaagy backpatch ima? Brazil? :D
Ašow, the Aucropsy
1234

Postby kktz » Mon Jun 30, 2014 13:56

juras je tu daleko najjaci, to je nas uspjeh, dalje neide ;)
Last edited by kktz on Mon Jun 30, 2014 13:58, edited 1 time in total.
kktz
Forum member

PreviousNext

Return to Arhiva Koncerata