Moderator: Mile
Picajzla wrote:pizaj ju kad joj ostane u ustima čitava vojska dlaka jel oće da se briješ ili ne.
ja se sjećam kad sam jednoj mireli lizo pizdu da mi je zapela dlaka za aparatić,a nisam to skužio i odem jest poslje i namažem kruv sa margarinom,i zagrizem i osjetim nešta hrskavo i reko koji bog.i odem predogledalo i moro sam govno pincetom čupat jer se nije dalo prstom kolko se upetljalo.kolko sam se bespomoćno osjećo,jebena pjubik her mi se zaplela u ustima ja nemogu izvadit to preodvratno strano tjelo.umalo sam se izbljuvo
Bombenhagel wrote:sreli smo se u noćnom busu pico i ja neki dan. kakva je to ljudina![]()
Ga til helvete \m/ wrote:Picajzla wrote:pizaj ju kad joj ostane u ustima čitava vojska dlaka jel oće da se briješ ili ne.
ja se sjećam kad sam jednoj mireli lizo pizdu da mi je zapela dlaka za aparatić,a nisam to skužio i odem jest poslje i namažem kruv sa margarinom,i zagrizem i osjetim nešta hrskavo i reko koji bog.i odem predogledalo i moro sam govno pincetom čupat jer se nije dalo prstom kolko se upetljalo.kolko sam se bespomoćno osjećo,jebena pjubik her mi se zaplela u ustima ja nemogu izvadit to preodvratno strano tjelo.umalo sam se izbljuvo
![]()
![]()
Ašow, the Aucropsy wrote:Bombenhagel wrote:sreli smo se u noćnom busu pico i ja neki dan. kakva je to ljudina![]()
Bog je. Tak dobrocudan da je to za nevjerovat.
Jučer mi poslo spot od elle dvornik.
Al nece feget na cmar.
schebo wrote:Milf ajd ne seri, al stvarno. ti si zadnja osoba koja može tu dat neki komentar tipa to za antu pavelića.
Ili ste vi još preponosni na onog četnika Dražu pa će još malo postat narodni heroj?
WesterRoss wrote:Ga til helvete \m/ wrote:Picajzla wrote:pizaj ju kad joj ostane u ustima čitava vojska dlaka jel oće da se briješ ili ne.
![]()
![]()
![]()
Uh_koji_Dezinsector wrote:Ma treba doći na stejđ i ja sam kreten!.
Nameless wrote:symphonic deathcore sa prijelazima na black metal
Mile wrote:WesterRoss wrote:Ga til helvete \m/ wrote:Picajzla wrote:pizaj ju kad joj ostane u ustima čitava vojska dlaka jel oće da se briješ ili ne.
![]()
![]()
![]()
Kako li je Mirela reagirala kad joj je Pico zubima počupo picu
Pleasure or pain or both?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest