Panurg in TRoD-saga wrote:...Xenia je bila 20 godišnja sitnokrila vila, koja je radila kao konobarica u kafiću "kod Tužnog blogera"...
btw ja samu sebe isto smatram klinkom. da ne bi ispalo da sam bahatawhiskey wrote:stvarno mi ovo nije jasno. ja bih izbacila vojnovića isto. to ko da drugi jezik čitam
u biti izbacila bih cijeli drugi razred iz lektire
svaka čast držiću, maruliću i gunduliću al klincima od 15,16 godina to nije baš lako svladati ko štivo
trebaš svko malo gledat otraga kaj koja riječ znači
isto su me glembajevi nervirali jer sam pola toga čitala iz fusnota
human sacrifice wrote:čujem da žele heri potera u lektiru
Amanor wrote:human sacrifice wrote:Harry Potter u biti jako dobro ocrtava neke važne vrijednosti za svaku normalnu osobu: pravo prijateljstvo, ljubav, istina, čast, hrabrost... sve što treba da bi se bilo potpuna osoba.
Ali svemu tome ne služi nastava iz hrvatskog u srednjim školama, već etika/vjeronauk i kućni odgoj.Amanor wrote:human sacrifice wrote:čujem da žele heri potera u lektiru
zašto ne?![]()
svi seru po Harryju Potteru, a većina ih se nije ni potrudila pročitati. Harry Potter u biti jako dobro ocrtava neke važne vrijednosti za svaku normalnu osobu: pravo prijateljstvo, ljubav, istina, čast, hrabrost... sve što treba da bi se bilo potpuna osoba.
Branislav Glumac wrote: Mrcomoćno je
TakLa wrote:Ja bi osobno iz lektire pola tog izbacio i uveo neke druge stvari.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest