Mi Djeca s Kolodvora Zoo

Općenito o literarnim dijelima koja vas zanimaju...

Moderators: ABIZMO, HuncuT

Postby Hvatoruk » Wed Oct 21, 2009 11:33

A to san nasa kod Joze. (: Ali, najjace je to sta san nakon par tjedana tamo vidia jos jedan primjerak istog izdanja. : D Doduse, bez omota, no ipak...
DEEP... DOWN... UNDER...
The soil of this unholy land...
DEEP... DOWN... UNDER...
The roots of a tree they have damned...
Hvatoruk
Forum member

Postby SickBoy » Wed Oct 21, 2009 15:52

agrafena alexandrovna wrote:
Mikicha wrote: par (mozda dvoje) ljudi je cak reklo da ih je to vishe privuklo drogama, jer opisuje slobodniji zivot

lol, da, takve komentare sam i ja čula. baš zato tvrdim da bi se knjiga trebala čitati kasnije...naravno pod uvjetom da 'kasnije' znači i 's više mozga' :D

To su mi gluposti ravne onima o skrivenim porukama iz pisama radi kojih su se tobože klinci ubili...
Cause only one thing
Really sets me free
Heavy metal - as loud as it can be!

ĐUBRIVO
STIMULANS
SickBoy
Forum member

Postby desert rain » Wed Oct 21, 2009 16:02

čitala sam i sjećam se da kad sam ju čitala, dosta je duboko utjecala na mene, baš je tužna i potresna priča! u svakom slučaju, odlična knjiga!
desert rain
Forum member

Postby iNtroverticA » Sat Feb 20, 2010 12:53

Knjigu mi je preporučila sestra, pročitala sam ju petom ili šestom osnovne i moram priznati da mi je tada bila poprilično šokantna...pogotovi prostitucija...oni opisi puni gađenja prema tome, ali opet, to je jedini način da se dođe do droge..Već dugo planiram pogledati film, ima netko da ga je pogledao?
"Nije mi žao
što sam ispao naivan
kao dimnjak - sanjalica
koji za života čeka da ga proglase za vulkan,
iako nisam bljuvao ni pepeo ni žar
put oblaka i ptica."
iNtroverticA
Forum member

Postby Lillian » Mon Mar 15, 2010 15:26

Ja sam gledala film, još uvijek ga imam na jednom cd-u. Knjiga me naprosto oduševila, jedina koju sam čitala dok nisam pročitala, u 3 dana, nisam htjela ići spavati zbog nje :) Stvarno je baš ostavila dojma, dok me film nije baš protresao, dok knjigu čitaš, zamišljaš neke svoje slike i scene, a film je nekako mlako to sve opisao, a Detlefa nisam zamišljala kao tog glumca, ni Christiane isto, pa me možda malo i razočarao, kao i sama gluma, iako, svakako pogledaj, možda se tebi svidi :)
Lillian
Forum member

Postby Astro-riba » Thu Oct 06, 2011 4:37

Knjiga me razočarala svojom suhoparnošću.Starci su je ko fol skrivali od mene,al ipak sam je našla i pročitala.Bila sam 7 .razred
Priroda nije fer! Psima nije dala mogućnost da govore, dok neki ljudi odlično laju
Astro-riba
Forum member

Postby SickBoy » Thu Oct 06, 2011 7:14

Astro-riba wrote:Knjiga me razočarala svojom suhoparnošću.Starci su je ko fol skrivali od mene,al ipak sam je našla i pročitala.Bila sam 7 .razred

Ne razumin zašto su je skrivali...
Jednako potiče na drogiranje ko i glazba na suicid. :roll:
Cause only one thing
Really sets me free
Heavy metal - as loud as it can be!

ĐUBRIVO
STIMULANS
SickBoy
Forum member

Postby Astro-riba » Thu Oct 06, 2011 8:00

A valjda su mislili tj otac da nije prikladno za moje godine.A što je najbolje ja sam je posudila u knjižnici
Priroda nije fer! Psima nije dala mogućnost da govore, dok neki ljudi odlično laju
Astro-riba
Forum member

Postby Picajzla » Thu Dec 15, 2011 20:10

joj što nevolim te "život mi je sranje odo se droksat" tipove
knjiga je oke,malo priprosto i vulgarno pisana,al ono,ajd.ipak je autobiografija
ma jebeš to,čovjek koji se okači na drogu je pička.ja kad sam sestru uhavtio kako puši travu u sobi sam morao sam sebe zagristi za usta da joj nerazbijem tu smrdljivu napušenu glavu.onda sam se skontrolirao i rekao joj da me boli kurac,da ima osamnest,neću ju ja preodgajati,ali sljedeći put kad nanjušim to govno u mojoj kući da ću ju sprčiti u bajbuk,pa neka tamo puši šta oće
ovom prilikom jebem oca i mamu svim narkomanima i dilerima
AntiVegetarijanskaAkcija

VIJEĆE

Oksimoron:
Mršave gotičarke

Proud to be a CROAT!!!
Picajzla
Bijo u Belgiji

Previous

Return to Knjizevnost