Sample novgo albuma je jebeeeeeeeen

Moderators: ABIZMO, Sotonska Panda
KOSJEN wrote:Ja sam prije svega godless beauty/black vanity tip metalca
Klukas wrote:KOSJEN wrote:Ja sam prije svega godless beauty/black vanity tip metalca
Ne znam šta pod time misliš, ali ja redovito padam u neka raspoloženja/osjećaje koji se mogu opisati jedino sa "Godless Beauty". Jel se to broji?![]()
Slažem se da neki ljudi zaslužuju deblji kredit pa mogu raditi što žele - što se mene tiče.
KOSJEN wrote:Klukas wrote:KOSJEN wrote:Ja sam prije svega godless beauty/black vanity tip metalca
Ne znam šta pod time misliš, ali ja redovito padam u neka raspoloženja/osjećaje koji se mogu opisati jedino sa "Godless Beauty". Jel se to broji?![]()
Slažem se da neki ljudi zaslužuju deblji kredit pa mogu raditi što žele - što se mene tiče.
Ma samo sam mislio reći na jedan neobičan ukus kod mene..
Npr. najbolji stilmeni ikada u metalu i osjećaji. atmosfera su u tom nekom stilu koji je započeo cemetary, a nastavili lake of tears i darkseed na starijim uradcima.
Rekao bih da je to neki tradicionalni metal ali opet osjećajniji no što je metal bio do tad,
I posebnih melodija . Ne znam niti jedan band koji njeguje takav neki sound ni danas a ni u to vrijeme. To se nekada nazivalo gothicom, ali ja to tako na zovem da se ne bi slučajno to povezalo sa današnjim gothicom koji je dno dna izvještačenosti.
A i nije sve melodicno i lagano gothic...![]()
Where the fire forever burns...
KOSJEN wrote:Ne znam, meni su lake of tears , tiamat i cemetary bogovi švedske scene.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests